Συρία: Και άλλες σταυρώσεις από την ISIL - Ξεκαθάρισμα μεταξύ των ισλαμιστών!!!

Εννέα ακόμα άνδρες εκτελέστηκαν και σταυρώθηκαν στο Χαλέπι της Συρίας από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε, ενώ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τα θύματα ήταν μετριοπαθείς αντάρτες που μάχονταν κατά των εξτρεμιστών του ΙSIL.
 
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οι άνδρες εκτελέστηκαν και σταυρώθηκαν σε κεντρική πλατεία της περιοχής Ντέιρ Χαφέρ στα περίχωρα της Δαμασκού.
 
Τον περασμένο Απρίλιο σοκ είχαν προκαλέσει εικόνες από τη σταύρωση δύο ανδρών σε κεντρική πλατεία της Ράκα στη Βόρειο Συρία. 
 
Οι δύο νεαροί άνδρες διακρίνονταν με δεμένα τα μάτια και με αιματοβαμμένο το κεφάλι, ενώ ο ένας εκ των δύο έφερε πλακάτ που έγραφε: «Αυτός εδώ πολέμησε τους μουσουλμάνους και πυροδότησε εκρηκτικά σε αυτό το σημείο».
 
Λίγες ημέρες αργότερα, η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) ανέλαβε την ευθύνη για τη σταύρωση και την εκτέλεση πέντε ακόμα ανθρώπων στην περιοχή, τονίζοντας ότι τα θύματα είχαν εμπλακεί σε υπόθεση κατασκοπίας και απόπειρα δολοφονίας των επικεφαλής του ΙΚΙΛ.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σχόλια