Πλούσιος από το Κουβέιτ που ζούσε στο Λονδίνο ο σφαγέας του Ισλαμικού Κράτους!!!

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του «χασάπη» του Ισλαμικού Κράτους. Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC και την αμερικανική εφημερίδα «Washington Post», o τζιχαντιστής «Τζον», ο δήμιος του Ισλαμικού Κράτους με το καλυμμένο πρόσωπο που έπαιρνε κεφάλια «on air», είναι ο Μοχάμετ Εμουαζί, γόνος εύπορης οικογένειας, κάτοικος του δυτικού Λονδίνου και απόφοιτος Κολεγίου με πτυχίο Πληροφορικής. 
 
Γνωστός και μη εξαιρετέος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, πιστεύεται ότι είχε μεταβεί στη Συρία το 2012 και λίγους μήνες μετά, προσχώρησε στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους. 
 
Ο «Τζιχαντιστής Τζον» είναι αυτός που αποκεφάλισε πολλούς δυτικούς ομήρους που κρατούνταν όμηροι από το Ισλαμικό Κράτος. 
 
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Μοχάμετ είναι ο τζιχαντιστής "Τζον"», δήλωσε στην εφημερίδα «Washington Post» ένας από στενούς φίλους του που τον αναγνώρισε. «Είμαι σίγουρος ότι είναι αυτός». 
 
O 27χρονος Μοχάμεντ γεννήθηκε στο Κουβέιτ. Η παρθενική του εμφάνιση επί τω... έργω ήταν τον περασμένο Αύγουστο όταν κοιτώντας την κάμερα,  αποκεφάλισε εν ψυχρώ τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Τζέιμς Φόλει.
 
Ακολούθησαν και άλλοι αποκεφαλισμοί δυτικών ομήρων όπως, των Στίβεν Σότλοφ, Ντέιβιντ Χέινς , Άλαν Χένινγκ και  Αμντούλ ΡΑχμάν Κάσινγκ. Ο «δήμιος» του Ισλαμικού Κράτους φέρεται να ήταν παρών και στο βίντεο με τους Ιάπωνες ομήρους, Χαρούνα Γιουκάουα και Κέντζι Γκότο, λίγο πριν την εκτέλεσή τους.
 
Εκτιμάται ότι έχει διασυνδέσεις με την τρομοκρατική οργάνωση της Σομαλίας  και παρακλάδι της Αλ Κάιντα, Αλ Σεμπάμπ.  
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  
Σχόλια