Σεισμοί και πλανητικές ευθυγραμμίσεις. Ειπώθηκε, κατακρίθηκε όμως τελικά επιβεβαιώθηκε


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhS_ZwaHAyZuzeFNizbpVRM77Rg4X9JhpCTw23cYgF97CRNRdm52kpaGx2b_hyphenhypheniUF1IBUPOdg5r30VOqnEAoMWBp2RUnGY_xk9Y3gW1EA2vUuvQfdUOpZam3tRqeB8nuqTnyz9Nsft-clw5/s640/earthquakes3.pngΗ χθεσινή πλανητική ευθυγράμμιση (ο Κρόνος, ο Δίας, και ο Ερμής στον Ταύρο, η Αφροδίτη, ο καρκίνος, ο Άρης, στην Παρθένο) ήταν η αφορμή για μια μακρά συζήτηση στα σχετικά φόρουμ του διαδικτύου. Ειδικά όσον αφορά τη σχέση τους με τη σεισμική ακολουθία.
Φυσικά οι θιασώτες αυτής της θεωρίας σήμερα πανηγυρίζουν.
Με δύο σεισμούς σαφέστατα μεγαλύτερους από τους συνηθισμένους (7,8 Ιαπωνία και 7,8 Αλάσκα) μέσα στο 24ώρο της πλανητικής ευθυγράμμισης, δεν είναι και λίγο.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι χθες ενεργοποιήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 36 ηφαίστεια σε όλον τον πλανήτη.
Αυτά τα γεγονότα σημαίνουν ότι ή κάποιος μας κάνει πλάκα ή κάποιοι πρέπει να αρχίζουν να γράφουν τα βιβλία από την αρχή.
Την επόμενη φορά πριν αρνηθούν ή απορρίψουμε μια θεωρία, γιατί δεν μας αρέσει ή γιατί δεν την γράφει κάποιο βιβλίο, απλά ας κάνουμε υπομονή.
Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν ανατραπεί τα μισά θεωρήματα γιατί όχι και η σεισμολογία, που ούτως ή άλλων είναι σε προεμβρυικό στάδιο…

enimerosifylis

katohika.gr 
Σχόλια