Ο ΙΣΑΑΚ ΝΕΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΕΜΙΤΑΧ ΤΟΥ 2015

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfzAFXVIsKQAyQ9gBYNvcibC0MuwI1uXATHKXvS5t7LxhM1rIHr3adqdXaHyF1-SlU32PX1Txza9B_Bqusbwi3rCxevv8OhTCOx7qmH9NYU8gDW41CDWfKNFNfapXKlcm-1Yfhbm8yVeeX/s1600/lca-newton-shemitah.gifτου Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*
Είναι γεγονός ότι η ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου 2015 είχε αναφερθεί σε πολλά γραπτά αυτών που μελετούν το μέλλον γιατί ξεπεταγόταν παντού: σε προφητείες, σε ταινίες και συναυλίες, στο ημερολόγιο των υποχρεώσεων του Πάπα, στις δηλώσεις των πολιτικών, ακόμα... και στους υπολογισμούς ενός διάσημου μαθηματικού από τον 18ο αιώνα.

Ο Ισαάκ Νεύτων, ο κορυφαίος Άγγλος επιστήμονας που διατύπωσε τον νόμο της βαρύτητας, Χριστιανός και αποκρυφιστής συγχρόνως, είχε μια διακαή επιθυμία να μελετήσει τις εσχατολογικές προφητείες της Βίβλου. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προφητείες του Δανιήλ και συνδύασε υπολογισμούς που συνέκλιναν στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, ως ημερομηνία-κλειδί για την ανθρωπότητα.

Ο Mark Biltz, συγγραφέας του βιβλίου «Blood Moons: Decoding the Imminent Heavenly Signs» (Ματωμένα Φεγγάρια: Αποκρυπτογραφώντας τα Επερχόμενα Σημεία των Ουρανών), είπε ότι γνωρίζει για τον τύπο του Νεύτωνα, που βασίζεται στον Δανιήλ (9:25), από το 2008 και πιστεύει ότι αξίζει να μελετηθεί.

Παρακολουθούμε 49 χρόνια προφητειών, ή 17.640 ημέρες από την εποχή που οι Εβραίοι επέστρεψαν στην Ιερουσαλήμ, που συνέβη στις 7 Ιουνίου 1967, και φθάνουμε στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 και στο Γιομ Κιπούρ του 2015, που μας οδηγεί στο κρίσιμο 2016.

Στις 7 Ιουνίου 1967, Ισραηλινοί στρατιώτες εισέρχονται στις πύλες της Ιερουσαλήμ και ανακτάται η Ιερή Πόλη για τον λαό των Εβραίων που επιστρέφει στα [θεωρούμενα] πατρογονικά εδάφη του.

Ο Jonathan Cahn, συγγραφέας του μπεστ-σέλλερ «The Mystery of Shemitah» (Το Μυστήριο της Σεμιτάχ), αναφέρεται στους υπολογισμούς του Ισαάκ Νεύτωνα στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου του και το αποκαλεί το «μυστήριο της Έβδομης Σεμιτάχ» ή η «Σούπερ Σεμιτάχ».

«Κάθε επτά χρόνια ήταν Σεμιτάχ ή το έτος Σαμπάθ. Κάθε έβδομη Σεμιτάχ εγκαινίαζε μια σούπερ Σεμιτάχ, την οποία αποκαλούμε Ιωβηλαίο έτος (έτος απελευθέρωσης των Εβραίων). Το Ιωβηλαίο σήμαινε την ανάκτηση», είπε ο Cahn.

Κατά την διάρκεια του Ιωβηλαίου, ο Θεός διέτασσε κάθε Ισραηλίτη να επιστρέψει στην εστία των προγόνων του. Αν είχε χάσει την γη των πατέρων του, θα την ανακτούσε το έτος του Ιωβηλαίου.

Αν μετρήσουμε επτά Σεμιτάχ από το 1967, φθάνουμε στην Σεμιτάχ του 2015, γράφει ο Leo Hohmann στον ειδικό ιστότοπο prophecy news watch του Αυγούστου. Η κρίσιμη περίοδος του Ιωβηλαίου συνεπώς ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο του 2015 και θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ο Cahn προσθέτει ότι βρίσκει επίσης συναρπαστικό ότι η ερμηνεία του Δανιήλ από τον Ισαάκ Νεύτωνα θα μας έκανε να μετράμε 7Χ7 χρόνια από τις 7 Ιουνίου 1967 μέχρι το μέλλον.

«Η 7η Ιουνίου 1967 αντιπροσώπευε την τελευταία ανάκτηση, σύμφωνα με τις προφητείες, και το Ιωβηλαίο. Επτά επί επτά είναι η εξίσωση με την οποία υπολογίζουμε το επόμενο Ιωβηλαίο», είπε.

Υπολογίζοντας τα προφητικά χρόνια με 360 ημέρες, φθάνουμε στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, που είναι το Γιομ Κιπούρ, η ημέρα με την οποία ξεκινά το Ιωβηλαίο.

Ο Carl Gallups, συγγραφέας του «Final WarningUnderstanding the Trumpet Days of  Revelation», έχει επίσης μελετήσει τους ισχυρισμούς του Ισαάκ Νεύτωνα και τις διάφορες σύγχρονες ερμηνείες των εσχατολογικών του προφητειών.

Όπως ο Cahn και άλλοι, ο Gallups διακρίνει κάτι παραπάνω από απλή σύμπτωση στην αλληλουχία των συγκλίσεων που οδηγούν μέχρι το σημερινό έτος Σεμιτάχ και το πιθανό Ιωβηλαίο του επόμενου έτους.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την περίεργη «ενσωμάτωση» της 23ης Σεπτεμβρίου 2015 σε δεκάδες χολλυγουντιανές ταινίες και μουσικά βίντεο, που χρονολογούνται από την δεκαετία του ’80, έχουμε την εξήγηση για την γοργά αναπτυσσόμενη συνωμοσιολογία του Ίντερνετ με αναφορές στην επιρροή των κλειστών Λεσχών πίσω από την Παγκόσμια Νέα Τάξη.

Στις 21 Μαΐου 2014, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λωράν Φαμπιούς έκανε μια ακατανόητη δήλωση, ενώ στεκόταν στο πλάϊ του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζων Κέρρυ στην Ουάσιγκτων. Είπε, «Έχουμε 500 ημέρες για να αποφύγουμε το χάος». Αν υπολογίσουμε 500 ημέρες από την 21η Μαΐου 2014, φθάνουμε στην 23η Σεπτεμβρίου 2015.

Όλη αυτή η δραστηριότητα συμπληρώνεται και με «σημάδια από τον ουρανό», με την τέταρτη και τελευταία τετράδα των «Βlood Μoons» (ματωμένων φεγγαριών)  στις 28 Σεπτεμβρίου τα χαράματα, την ημέρα της βιβλικής Εορτής της Σκηνής του Μαρτυρίου (βλ. σχετικό άρθρο στο Hellenic Nexus του Νοεμβρίου 2013).

Ο προηγούμενος Πάπας, Βενέδικτος ΙΣΤ΄, ενώ ευλογεί τη σημαία των Ηνωμένων Εθνών. Όλοι οι Πάπες, από τον Ιωάννη Παύλο τον Β΄ έως τον σημερινό, έχουν μιλήσει για μια νέα παγκόσμια τάξη "ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ανθρωπότητας για θέσπιση διεθνών κανόνων".
Το πιο σημαδιακό γεγονός των ημερών ήταν, τελικά, η προγραμματισμένη άφιξη του Πάπα Φραγκίσκου στον Λευκό Οίκο στις 23 Σεπτεμβρίου και η ομιλία του, για πρώτη φορά στην ιστορία, σε κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσσου την επόμενη ημέρα. Ο Φραγκίσκος είναι ο 266ος Πάπας και συνάντησε τον πρόεδρο Ομπάμα την 266η ημέρα του έτους, πράγμα που οδήγησε πολλούς να αναρωτηθούν αν κάτι «γεννήθηκε» εκείνη την ημέρα... αφού οι 266 ημέρες είναι η τυπική περίοδος κύησης για τον άνθρωπο, από την σύλληψη μέχρι την γέννηση.

Ο Πάπας δεν βρέθηκε τυχαία στην Νέα Υόρκη στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά για να παρευρεθεί όντως σε μια «γέννα» που έφερε την διεθνή κοινότητα ...«προ αποφάσεων που μπορούν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση του ...ονείρου της Μίας Ανθρωπότητας», σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν.

Μήπως αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην σφαίρα της παγκοσμιοποίησης;...η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο γι' αυτούς που την σχεδίασαν.

Εδώ και καιρό, άλλωστε, επιδιώκουν την καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας για να μας κατακλύσουν με ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) που να μην μπορούμε να αποκλείσουμε από την διατροφή μας, για να «λύσουν» το πρόβλημα της πείνας, την καταστροφή των απαράγραπτων ανθρώπινων δικαιωμάτων και την επιβολή σαρωτών σώματος βιομετρικών στοιχείων, την καταστροφή της πραγματικής εκπαίδευσης, έτσι ώστε η φοίτηση ενός παιδιού σε δημόσιο σχολείο να μην είναι εφικτή – ούτε όμως θα μπορεί να διδαχθεί από τους γονείς στο σπίτι του, αφού, λόγω της χρεωκοπημένης οικονομίας, όλοι θα ψάχνουν για πολλαπλές εργασίες προσπαθώντας να επιβιώσουν, οπότε δεν θα τους μένει χρόνος για τα παιδιά τους, την επιβολή του ηλεκτρονικού χρήματος (και φορολόγησης), κ.ο.κ.

Θέλουν να επιβάλλουν ακόμα την ουσιαστική κατάργηση της ελευθερίας του λόγου στο Διαδίκτυο με την εξάλειψη της δυνατότητας για πρόσβαση σε αληθινή ενημέρωση ελεύθερων ανθρώπων, την πλύση εγκεφάλου και την απομάκρυνση από την εξουσία όλων εκείνων που αντιτίθενται ακόμα στην ελίτ, βάζοντας στην θέση τους μόνο αυτούς που θα υπακούουν στις διαταγές για την εφαρμογή της παγκόσμιας οργουελικής κοινωνίας. Λογαριάζουν όμως χωρίς την ξενοδόχο Vis Potior...



* από το ΗELLENIC NEXUS (τ.100)  Οκτωβρίου 2015
Σχόλια