ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ: 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ…


ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…

Η μέγα-οικονομική έκρηξη, η οποία έχει τώρα προγραμματιστεί για αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, υπόσχεται μια σχεδόν στιγμιαία παύση της λειτουργίας των οικονομιών των ΗΠΑ, της Δυτική Ευρώπη, και των περισσοτέρων Χωρών από την Κεντρική και τη Νότια Αμερική. Θα είναι ασύγκριτα χειρότερη από εκείνη του 2008 ή του 1929.
ΕΛΙΤ
Η πιο πρόσφατη περίπτωση, που συγκρίνεται με την καταστροφή που θα αντιμετωπίσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα, είναι η καταστροφή της Ευρώπης του δέκατου τέταρτου αιώνα. Τότε, όπως και τώρα, μια μακροπρόθεσμη σήψη κατάργησης του πολιτισμού προετοίμασε το δρόμο για μια σειρά από άγριες, αντι-ανθρώπινες πράξεων από πραγματικά σατανικές κυβερνήτες που έφεραν ξαφνικά την κατάρρευση της κοινωνίας και τον μαζικό θάνατο. Μέσα σε διαρκή πόλεμο, μια σειρά από λιμούς στις αρχές του αιώνα, βοήθησε να προετοιμαστεί το έδαφος για το κακό που ακολούθησε. Το 1344, οι Τρέπεζες Lombard των Bardi και Peruzzi κηρύξαν πτώχευση, οπότε το ενετικό τραπεζικό δίκτυο έκλεισε ολόκληρο το οικονομικό σύστημα της Ευρώπης, αναγκάζοντας σε περαιτέρω αποδεκατισμό της αντίσταση των πληθυσμών στη νόσο. Ο Μαύρος Θάνατος (βουβωνική πανώλη) χτύπησε το 1347. Τα διαδοχικά κύματα του εκτιμάται ότι σκότωσαν το 60% του πληθυσμού της Ευρώπης.
Και τώρα, σήμερα, στον απόηχο της μεγάλης πολιτιστικής προόδου, που ονομάζεται εικοστός αιώνα, τρεις σατανικοί κυβερνήτες μας οδηγούν στην άμεση καταστροφή μας: Η Βασίλισσα Ελισάβετ, Ο Μπαράκ Ομπάμα, και ο Πάπας Φραγκίσκος.
Η Βασίλισσα-αυτοκράτειρα Ελισάβετ Β ‘είναι γνωστή για την κακία, που προέρχεται από τον πρόγονο της Γιώργο ΙΙΙ, ο οποίος δολοφόνησε πατριώτες πριν από διακόσια χρόνια. Εκπροσωπεί η Βρετανική Αυτοκρατορία του εικοστού αιώνα, του Λόρδου Μπέρτραντ Ράσελ, που νομοθέτησε το τέλος στην επιστήμη και την τέχνη υπέρ των νεκρών μαθηματικών. Όπως ο Ράσελ, η ίδια και ο σύζυγός της υποστηρίζουν την «άγρια» μείωση του πληθυσμού σε όλο τον κόσμο, με οποιοδήποτε μέσο. Αυτή ήταν η όχι και τόσο μυστική ατζέντα της πρόσφατης διάσκεψης του Παρισιού, που υποτίθεται πως είχε ως θέμα της την κλιματική αλλαγή.
Ο Σατανισμός της Βασίλισσας Ελισάβετ και των υποστηρικτών της προσπαθεί να σβήσει τη «θεϊκή σπίθα» από τον άνθρωπο, – αυτό που κάνει Με άλλα λόγια την ανθρωπότητα, «ζωντανή εικόνα του Θεού».
Θα πρέπει να καταβάλουμε την κάθε Καθολική ντροπή, – όλοι οι Χριστιανοί, – ότι ο Πάπας Φραγκίσκος εξέδωσε το αντι-ανθρώπινο πιστεύω της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στο τρελό του, τη λεγόμενη Εγκύκλιο «Laudato Si». ». Όποια και αν είναι τα κίνητρα του, ο ίδιος έχει αποκλείσει τον εαυτό του ως Πάπας, ακόμη και ως απλός ιερέας.
Ο φερόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι μια μαριονέτα αυτής της Βασίλισσας-αυτοκράτειρας, που ελέγχεται από τη βρετανική μοναρχία μέσω του Valerie Jarrett, ο οποίος ήταν αυτός που τον έφερε στην Προεδρία των ΗΠΑ, όταν ήταν Κρατικός γερουσιαστής. Ήταν τα παράνομα χρήματα της βρετανικής μοναρχίας που έδωσαν στον Ομπάμα τη νίκη επί της Χίλαρι Κλίντον στις Λαϊκές προκριματικές Εκλογές του 2008.
Ο Ομπάμα είχε εκπαιδευτεί από τον Ινδονήσιο πατριό του Lolo Soetoro για να είναι δολοφόνος των μαζών. Τώρα, κάθε Τρίτη, ο ίδιος προεδρεύει σε σύσκεψη στον Λευκό Οίκο για να αποφασίσει σχετικά με τη δημιουργίας μιας νέας λίστας ανθρώπων προς δολοφονία, – συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών πολιτών. Ο λόγος που τα Μεγάλα ΜΜΕ – όπως οι New York Times και η Wall Street Journal – δεν του ασκούν κριτική είναι ο φόβος ότι θα μπουν και αυτοί στη λίστα.
Στο Κογκρέσο μοιράζονται τον ίδιο φόβο, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, αφού άλλο έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα να κάνουν. Εν ολίγοις, οι ηγέτες έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο. Το Κογκρέσο δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες, στην καλύτερη περίπτωση, από φόβο. Δυστυχώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων Απλώνεται σε όλο τον κόσμο, κάτι που την είσοδο του 2016 και μετά, θα λάβει εκπληκτικές διαστάσεις. larouchepac

ΕΛΙΤ 2
ΕΛΙΤ 3
Σχόλια