Αντί για έτος σφαγής του Λαού το 2016, να γίνει έτος ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ των ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ

http://thecaller.gr/wp-content/uploads/2015/06/ellinas1-1.jpgΤου Αθανάσιου Καρανάσιου
Πολιτικού Μηχανικού

ΔΩΣΤΕ όλη την πολιτική-οικονομική-τραπεζική-επιχειρηματική-συνδικαλιστική-διοικητική-μηντιακή ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, που επ ονόματι μιας ψευδεπίγραφης "δημοκρατίας" είναι οι πιο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ!!! Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δέκα τρεις... Να γίνουμε εκατοντάδες χιλιάδες και αλληλέγγυα και δυναμικά παντοιοτρόπως να αμυνθούμε!
https://www.youtube.com/watch?v=IdhyFdgY3dU

Σε εσάς, που φιλότιμα κοπανάτε νυχθημερόν ασταμάτητα τα πληκτρολόγια μπροστά στην εικονική πραγματικότητα, τούτο έχω να πω: Αλλάξτε ή τουλάχιστον περιορίστε τις κακές συνήθειες και γιατί όχι τις ακατάλληλες παρέες ... Αποτοξινωθείτε από τη "συνενοχή", τη ντροπή και την Αδράνεια, Συλλογικοποιηθείτε, Διασυνδεθείτε, Ενωθείτε, Αντισταθείτε!

Πάρτε το χαμπάρι Συμπατριώτες: Ότι είμαστε θύματα της πιο βάρβαρης και ανθρωποκτονικής λεηλασίας όλων των εποχών. Ότι στην Ελλάδα γίνεται με κάθε μέσο, τέχνασμα, πρόφαση και προπαγάνδα ανελέητο πλιάτσικο στην ακίνητη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, στα "ρευστά" και σε οποιαδήποτε ατομικά και δημόσια αγαθά και δικαιώματα από αδίστακτα, συμπλεγματικά και άπληστα ανθρωποειδή, που τρέφονταν στο παρελθόν ως μεγαλοκαρχαρίες ή σαν τσιράκια και τώρα εξαντλούν όλη τη μανία και το μίσος τους πάνω σ ένα σοκαρισμένο γίγαντα. Έναν αποδιοργανωνένο και απογοητευμένο Λαό, που ασχολείται κυριολεκτικά με αποπροσανατολιστικές/ διασπαστικές/ιδεοπολιτικές ιδεοληψίες ("αριστερές", αριστερίστικες, δεξιές, ακροδεξιές, κεντρώες, μεσοδεξιές, μεσοαριστερές, δημοκρατίστικες, εθνικές, ευρωπαϊκές, θρησκευτικές, ποταμίσιες, τελείες κοκ) και μαλακισμένες αυτοκαταστροφικές συνήθειες, όπως εν προκειμένω κατάχρηση των social media. Τα κοινωνικά δίκτυα, που με κανονική χρήση κοινωνικοποιούν και διασκεδάζουν, ενώ όταν ξεπερνούν τα όρια αποκοινωνικοποιούν και κατακερματίζουν τα καλόβολα μη συνειδητοποιημένα θύματα. Τα θύματα, τα οποία πρέπει άμεσα και ποικιλοτρόπως να συνδεθούν, συνεργαστούν και συνασπιστούν σε ένα αρραγές ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, χωρίς κομπλεξικούς σφραγιδοκράτες ηγέτες και αυτόκλητους μάγους, για να σώσουν (τα θύματα) το τομάρι τους στο ερχόμενο οργουελικό (!!!) έτος 2016. Το έτος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ, που θα ολοκληρωθεί με χαριστικές βολές ο σχεδιασμένος προ πολλού και εφαρμοζόμενος σταδιακά σαρωτικός Αρμαγεδδώνας σε Ασφαλιστικό, Συνταξιοδοτικό, ΔΕΚΟ, Πλειστηριασμούς κατοικιών, Κατασχέσεις, Εργασιακό ... και μετά "ΤΕΛΟΣ" (η Ελλάδα αποικία και οι Έλληνες άκληροι, παρίες και είλωτες).

Συνεπώς, ξεπεράστε την αδράνεια, τα ταμπού, τα φετίχ, τα θέσφατα, τη ντροπή και την απομόνωση. Βγείτε απ τα καβούκια σας. Σταματήστε να χειραγωγείστε και υποβάλεστε σε πλύση εγκεφάλου, παθητικοποίηση και πολιτική (καταστροφική) υπακοή από τα μμε. Απαξιώστε όλα τα πολιτικά ανδρείκελα. Καγηγορήστε και απομονώστε τα κομματόσκυλα. Κάντε πέρα τα μαζοχιστικά δουλοπρεπή άτομα. Σ αυτή την πανεθνική αντίσταση, ενάντια στην επέλαση των λησταρχοσυμμοριών, επειδή λειτουργεί εν τέλει ως ντόμινο καταστροφικά για όλους, να συνδράμουν οι ένοπλες δυνάμεις, τα όργανα ασφαλείας, οι συμβολαιογράφοι, οι εφοριακοί κι όλα τα λαϊκά τμήματα των θεσμών, που εμπλέκονται στην υλοποίηση αυτών των δαιμονισμένων σχεδίων. Γίνετε δυο, γίνετε τρεις, γίνετε χίλιοι δέκα τρεις... Γίνετε εκατοντάδες χιλιάδες αποφασισμένοι ακτιβιστές/αγωνιστές. Να σώσουμε, ρε γαμώτο, την Ελλάδα μας, τις οικογένειές μας, τις περιουσίες μας, την αξιοπρέπειά μας, εμάς τους ίδιους!

Γιατί οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ένα ΕΘΝΟΣ ΗΡΩΩΝ με τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ του Κόσμου. Γιατί η ΕΛΛΑΔΑ είναι τόπος αγώνων και θυσιών για το "Ευ Ζην" και όμως τώρα αργοακρωτηριάζεται και αργοδιαλύεται από την πρωτοφανή αδιαφορία των Ελλήνων έναντι της συστημικής υπονόμευσης και κατάκτησης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ & ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ!!!
 
 
Σχόλια