Μετά τον Πάπα και η Βασίλισσα ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

http://cdns.yournewswire.com/wp-content/uploads/2015/12/queen-speech-christmas-650x350.jpgΑφού πρώτα δικαιολόγησε την δολοφονία της πριγκήπισσας Νταϊάνας λέγοντας πώς "ήξερε πολλά" και η βασιλική οικογένεια έκανε απλά αυτό που επιβαλλόταν για την επιβίωση της..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ "ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"!

Στο ίδιο βιολί και ο Πάπας, αφού έχουν αντιληφθεί πλέον πως η επιβολή της ΝΤ είναι όνειρο απατηλό μετά την δυναμική επανεμφάνιση στο διεθνές προσκήνιο της Ρωσίας και τις ξεκάθαρες δηλώσεις του Πούτιν πως "καμιά Διεθνής Νέα Τάξη μπορεί να επιβληθεί χωρίς την έγκριση της Ρωσίας".


Το σχέδιο - όνειρο των Ερπετοειδών προνοούσε την επιβολή της NWO από το 2000.

Παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες που κατέβαλαν και τις πολυάριθμες απόπειρες έναρξης τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, το σχέδιο τους παρέμεινε σχέδιο με ελάχιστες πλέον ελπίδες επιτυχίας, αφού ο Πούτιν, ο οποίος συνεργάζεται και εκτελεί εντολές της "Δορυφορικής Κυβέρνησης" τους χάλασε την σούπα.

- Με την αναφορά του Πάπα και της Βασίλισσας σε "τελευταία Χριστούγεννα", υπονοείται και εκφράζεται η ελπίδα πως με την επιβολή της ΝΠΤ θα υπήρχε μια νέα πανθρησκεία με ηγέτη τον Πάπα, κάτι στο οποίο συμφώνησαν όλοι ανεξαίρετα οι θρησκευτικοί ηγέτες των Χριστιανών, Μουσουλμάνων, Εβραίων κλπ κλπ..

yournewswire

Nicos Kastanias

revealedtheninthwave 
Σχόλια