Η πάλη για την οικονομική ισχύ εντείνεται....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxsGpzgVV89OymF6hmfJBkfucqG5JraQ2O-L7uuiYDanW7J0f3gsNGrl6BgYUD5TzO1pl7bHKm2qAjZ5OyzhqD4SNsfHWXZl-Vkvy2IhSef64ATukCi14mLVcQzbTi2T3XbivXiexdKGU/s1600/anaggeloun-tin-nea-taxi-pragmaton.png ...καθώς η Διευθύντρια του ΔΝΤ δέχεται κατηγορίες αμέσως μετά την ανακοίνωση μεταρρυθμίσεων.
Benjamin Fulford – 21 Δεκεμβρίου 2015
Το Διεθνές Νομισματικό ταμείο, την περασμένη εβδομάδα, έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να καθιερώσει το δικό του νόμισμα SDR, σαν αντικατάσταση του δολαρίου των ΗΠΑ. Το Κογκρέσο των ΗΠΑ (μετά από ισχυρές πιέσεις 5 ετών) αποδέχθηκε την μετατροπή ψήφου, διαλύοντας την ισχύ G7 και κατόπιν το ΔΝΤ ανακοίνωσε πως διπλασιάζει το κεφάλαιό του σε 477δις SDR (660δις δολάρια ΗΠΑ) από 238δις SDR (περίπου 330$) http://www.imf.org/external/np/sec/pr/2015/pr15573.htm
Σχετικό: China’s Yuan Joins SDR Basket As IMF Reserve Currency http://sitsshow.blogspot.gr/2015/11... Φαίνεται, πως κάποιος δυσαρεστήθηκε από αυτό, διότι αμέσως μετά την ανακοίνωση, η Γαλλική Αστυνομία, κατηγόρησε την Διευθύντρια του ΔΝΤ για κακουργηματικές πράξεις. http://indianexpress.com/article/india/india-news-india/imf-chief-christine-lagarde-to-stand-trial-for-negligence-over-tapie-payout/ Ο προηγούμενος Διευθυντής του ΔΝΤ, ο Ντομινίκ Στρος Κανν, είχε συλληφθεί μετά από χαλκευμένες κατηγορίες βιασμού και απελύθη από την θέση αυτή όταν είχε προσπαθήσει να πιέσει για την χρήση του SDR σε αντικατάσταση του δολαρίου. Πίσω από αυτήν την επιχείρηση ήταν η CIA, σύμφωνα με πηγές της ίδιας υπηρεσίας. Για να δούμε αν η Λαγκάρντ θα τα καταφέρει καλύτερα. 
 
Ένα άλλο σημάδι που δείχνει πως οι άνθρωποι που είναι πίσω από το δολάριο, έχουν εμπλακεί σε έναν οικονομικό πόλεμο υψηλού επιπέδου, ήταν η αύξηση των επιτοκίων που ανακοινώθηκε από το Federal Reserve Board την περασμένη εβδομάδα. Η επίσημη εκδοχή για την αύξηση των επιτοκίων ήταν τάχα για την ενδυνάμωση της οικονομίας των ΗΠΑ, πράγμα που ήταν ένα κραυγαλέο ψέμα, καθώς οι οικονομικοί δείκτες δείχνουν πως η οικονομία των ΗΠΑ βρίσκεται σε περιδίνηση. Επί πλέον αυτή η αύξηση επιτοκίων, θα έχει σαν αποτέλεσμα την αφαίρεση χρημάτων από τις μικρές τράπεζες οι οποίες δανείζουν χρήματα στις πραγματικές επιχειρήσεις, προς όφελος των μεγάλων τραπεζών που ελέγχουν το FED και των οποίων οι κυρίως μπίζνες είναι ο οικονομικός τυχοδιωκτισμός. Ο πραγματικός λόγος για αυτήν την αύξηση των επιτοκίων ήταν η προστασία του όχι πλέον Αμερικανικού Δολαρίου και όχι η προστασία της οικονομίας των ΗΠΑ. Τα μακροπρόθεσμα επιτόκια έπεσαν, πράγμα που σημαίνει υποτίμηση, και όχι τον αναμενόμενο πληθωρισμό που η αύξηση των επιτοκίων υποτίθεται πως θα σταματούσε. 
 
Τελικά η συμφωνία της κυβέρνησης των ΗΠΑ να ελαφρύνει την ισχύ της επί του ΔΝΤ, ενώ συγχρόνως το FED αυξάνει τα επιτόκια, ίσως έχει σχέση με τις προσπάθειες της Εταιρικής Κυβέρνησης να απομακρύνει την χρεοκοπία. Με άλλα λόγια ως προϋπόθεση για την πρόσθετη χρηματοδότηση, οι ΗΠΑ υποχρεώθηκαν να παραδώσουν ντε φάκτο έλεγχο στο ΔΝΤ και να πληρώσουν υψηλότερα επιτόκια στους ξένους που έχουν στην κατοχή τους Δολάρια.
 
Το γεγονός π
ως οι ΗΠΑ έστειλαν βομβαρδιστικά Β52 πάνω από Κινέζικη περιοχή την περασμένη εβδομάδα, ήταν μάλλον συνδεδεμένο με υψηλού επιπέδου μυστικές διαπραγματεύσεις για να κρατηθεί στην επιφάνεια η Εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ουσιαστικά οι Αμερικανοί για ακόμη μια φορά χρησιμοποίησαν το χαρτί του πυρηνικού πολέμου προσπαθώντας να πετύχουν μια καλύτερη συμφωνία. Ένα άλλο σημάδι πως κάτι θεμελιώδες έχει αλλάξει είναι το γεγονός πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στην πολιτική της ως προς την Συρία, υποστηρίζοντας μια λύση των Ην.Εθνών που δεν απαιτεί την απομάκρυνση του Σύρου προέδρου Μπασάρ Άσσαντ.
 
Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ που συχνά είχαν αποδοκιμαστεί από τον υπόλοιπο κόσμο στα Ην. Εθνη, έδειξαν δείγματα αλλαγής πλεύσης ψηφίζοντας σε ομόφωνη απόφαση των Ην. Εθνών που στοχεύει στο να κοπεί η οικονομική υποστήριξη προς το ISIS. Αυτή η απόφαση στοχεύει επίσης την οικογένεια του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, την Κουρδική οικογένεια Μπαρζανί, την εγκληματική οικογένεια Μπούς, το Ισραήλ, την Exxon, την ΒΡ, και άλλους. Όπως το θέτει ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου, ‘ είναι ένα ποίημα δικαιοσύνης αυτή η ομόφωνη απόφαση των Ηνωμένων Εθνών και μάλιστα υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, που είναι ορθόδοξος Εβραίος
 
Άλλες πηγές αποκαλύπτουν πως οι Μπούς και τα νεοφιλελεύθερα φιλαράκια τους στέλνουν βυτιοφόρα, φορτηγάκια και άλλον εξοπλισμό στο ISIS από το Χιούστον του Τέξας. Τα φορτηγάκια τροποποιούνται στο Ισραήλ και μετά αποστέλλονται στις εμπόλεμες ζώνες μέσω Τουρκίας και Ιορδανίας. 
 
Οι στρατηγοί του Πενταγώνου έχουν αυξημένες υποψίες για τον Υπουργό Άμυνας Ashton Carter. Ο Carter ήταν στην Τουρκία πρόσφατα, απ’ όπου διέταξε μιαν αεροπορική επιδρομή στο Ιράκ κατά την οποίαν σκοτώθηκαν 25 Ιρακινοί στρατιώτες. Ο Carter διέταξε την επιδρομή σαν τιμωρία των Ιρακινών μετά την άρνησή τους να δεχθούν την αποστολή στο Ιράκ μονάδας ειδικών δυνάμεων καθώς και ελικοπτέρων Απάτσι. Απαγορεύτηκε επίσης η είσοδος Αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στην Λιβύη πράγμα που δείχνει την παγκόσμια δυσπιστία προς την Αμερικανική ηγεσία.
Αξιωματούχοι του Πενταγώνου λένε πως το παράπτωμα του Carter να χρησιμοποιεί το προσωπικό του mail για υπηρεσιακές δουλειές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καθαίρεσή του από το αξίωμα. Είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος για τον οποίον διώκεται η Χίλαρι Κλίντον.
Όπως και να’χει ο Ερντογάν προφανώς ανησύχησε βλέποντας πως οι σύμμαχοί του, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ χάνουν την ισχύ τους. Την περασμένη εβδομάδα η Τουρκία υπέκυψε στην διεθνή πίεση και απέσυρε τις δυνάμεις της από το Ιρακ.
Το άλλο διεφθαρμένο κράτος της Μέσης Ανατολής, η Σαουδική Αραβία, συνεχίζει να παλεύει απελπισμένα για επιβίωση. Σαν μέρος αυτού, η Σαουδαραβική κυβέρνηση ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα μια συμμαχία 34 χωρών ‘ενάντια στην τρομοκρατία’. Ατυχώς για την εγκληματική οικογένεια Ιμπν Σαούντ, τα πιο σημαντικά έθνη αυτής της υποτιθέμενης συμμαχίας αρνήθηκαν ότι συμμετέχουν σε αυτήν. Το Πακιστάν, το μόνο Ισλαμικό κράτος με πυρηνικά όπλα, αρνήθηκε ανοιχτά τους ισχυρισμούς της Σαουδικής Αραβίας. http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-arabia-announces-34-strong-coalition-of-muslim-nations-to-fight-terrorism-but-two-countries-a6779186.html Η Ινδονησία και η Μαλαισία, δυο άλλες μεγάλες Ισλαμικές δυνάμεις, επίσης δεν σκοπεύουν να υποστηρίξουν στρατιωτικά το Σαουδαραβικό καθεστώς.
 
Οι αρχηγοί των πιο γνήσιων Μουσουλμανικών χωρών έχουν πλήρη επίγνωση του γεγονότος πως η Σαουδαραβική βασιλική οικογένεια δεν είναι στην πραγματικότητα Μουσουλμάνοι, αλλά μάλλον λάτρεις του σατανά και μέλη της Χαζαρικής Μαφίας. Με τις τιμές του πετρελαίου να πέφτουν στα 30 δολ. το βαρέλι και με τις φραγές για τα 70 δολ. να αρχίζουν να εκπνέουν, οι Σαουδάραβες σύντομα δεν θα μπορούν να αντέξουν τα έξοδα των μισθοφορικών στρατών που τους κρατάνε στην εξουσία. Αυτό με την σειρά του θα επηρεάσει μεγάλες τράπεζες όπως η Citibank που μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων της είναι η ανακύκλωση των χρημάτων από το Σαουδαραβικό πετρέλαιο. Μεγάλες χρεοκοπίες αναμένονται τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο γι αυτούς τους λόγους.
 
Υπάρχει επίσης μια σειρά κινήσεων ενάντια στην Χαζαρική Μαφία που γίνονται εντός των ΗΠΑ. Ο Sheldon Adelson και ο Rupert Murdoch, δυο μεγάλοι μεσίτες της Χαζαρικής ισχύος, έγινε φανερό πως ασκούν έλεγχο των μέσων ενημέρωσης για να λένε ψέματα και να διαστρεβλώνουν δικαστικές αποφάσεις. Οι New York Times επίσης συνελήφθηκαν να σβήνουν σημαντικά νέα από τις σελίδες τους. http://www.projectcensored.org/11-the-media-can-legally-lie/ http://www.zerohedge.com/news/2015-12-18/new-york-times-just-memory-holed-devastating-obama-admission
Αυτές οι αποκαλύψεις που έγιναν όλες μέσα σε μια εβδομάδα είναι σημάδι μιας ανταρσίας ενάντια στην συντεχνιακή διαστρέβλωση των ειδήσεων.
 
Οι Χαζαρικές απόπειρες να συγκεντρώσουν τον συντεχνιακό έλεγχο, μπαίνουν επίσης κάτω από λεπτομερή έλεγχο. Για παράδειγμα μια έρευνα του Αμερικανικού Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πρόσφατη απόπειρα των δύο γιγάντων χημικών της Dow και της Dupont να συγχωνευθούν, άφησε να αποκαλυφθεί πως η Vanguard είναι ο υπ’αριθμ1 μέτοχος και των δυο, και πως και μια άλλη Χαζαρική εταιρεία η Blackrock, είναι επίσης αναμεμιγμένη. Αυτή η κίνηση δημιουργίας μονοπωλίου δεν αναμένεται να γίνει αποδεκτή.
 
Οι Κινέζοι επίσης έκαναν ενέργειες για να εμποδίσουν την ευρέως μισητή Monsanto, και τον τραπεζίτη της την Goldman Sachs από το να δημιουργήσουν μονοπώλιο στην παγκόσμια παροχή τροφίμων, βάζοντας την Chemchina να αγοράσει την Ελβετική Agribusiness Syngenta. Εν τω μεταξύ στο Ρωσικό μέτωπο, παρουσιάστηκε επί πλέον επιβεβαίωση την περασμένη εβδομάδα, πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είναι και πολύ ‘πραγματικός’. Ένας πράκτορας της FSB (Ρωσική υπηρεσία πληροφοριών) που έχει σχέσεις με την White Dragon Society, που προστατεύει τους Ρώσους ολιγάρχες, είπε πως ο Πούτιν δεν είναι παρά μια σειρά από σωσίες που διαβάζουν κείμενα και παριστάνουν τον ισχυρό ηγέτη. Ο πραγματικός ηγέτης της Ρωσίας τώρα λέγεται πως είναι ο Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες (σύνδεσμοι) και δείτε ποιος από τους δυο φαίνεται να είναι ο υπεύθυνος. http://www.zerohedge.com/news/2015-12-16/caption-contest-kerry-putin-lavrov-staring-match-editionhttp://www.scmp.com/news/world/article/1445945/russia-us-tensions-explode-row-kerry-refuses-attend-moscow-talks Μετά, σαν επιβεβαίωση πως το Ρωσικό γονιδίωμα παρήγαγε αρκετούς ‘Πούτιν’, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες ‘Πούτιν’ μια με χρονολογία 1920, μια άλλη από το 1941, και μια Τρίτη από το 2015.
 
Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν το ‘Πούτιν’ (σε εισαγωγικά) για την ενωμένη ηγεσία τους, αλλά προσέξτε, η Ρωσική Ενότητα δεν εξαρτάται από έναν ευάλωτο, χαρισματικό ηγέτη.
-------------Σημ ΓΒ: Με πολλή επιφύλαξη τις πληροφορίες περί Πούτιν. --------------
Μιλώντας για χαρισματικούς ηγέτες, φαίνεται πως ο νέος Πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau παίρνει την μορφή ενός τέτοιου. Η πολύ-εθνική κυβέρνησή του και η εξαγγελία περί νομιμοποίησης της μαριχουάνα, έχει δημιουργήσει πολλές ελπίδες για την διακυβέρνηση του. Όσους έχω συναντήσει εκεί, ελπίζουν και εύχονται τα καλύτερα για την κυβέρνησή του.
Παρ’ όλα αυτά, κατά την διάρκεια μιας επίσκεψής μου στον Καναδά την περασμένη εβδομάδα, ένα μέλος της Υπηρεσίας Ασφαλείας του Καναδά ήρθε σε επαφή μαζί μου με πληροφορίες για τον πατέρα του τον Pierre Trudeau. Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, ο Pierre Trudeau είχε εκβιαστεί με κατηγορίες παιδοφιλίας και αναγκάστηκε να σταματήσει να χρησιμοποιεί χρήματα από την Κρατική Τράπεζα του Καναδά για την χρηματοδότηση κυβερνητικών επιχειρήσεων χωρίς φόρους ή χρέη. Αντι αυτού υποχρεώθηκε ο Καναδάς στην οικονομική σκλαβιά Βαβυλωνιακού στυλ των τραπεζών της Χαζαρικής Μαφίας. Έστω και αν δεν λάβουμε υπ’ όψιν τους εκβιασμούς, ο Pierre Trudeau ήταν εκείνος που τερμάτισε την χρήση της Τράπεζας του Καναδά από την οποίαν είχε δωρεάν χρήματα για να χρηματοδοτεί την κυβέρνησή του.
Για να δούμε, ο Justin θα είναι μια ωραία μαριονέτα, ή θα διορθώσει το έγκλημα του πατέρα του. Εάν αποτύχει να επαναφέρει την Τράπεζα του Καναδά στην πρότερη της κατάσταση, τότε να είστε σίγουροι πως ο Καναδικός λαός, αλλά και η αστυνομία και οι υπηρεσίες πληροφοριών, θα του ζητήσουν ευθύνες. Σαν τελική σημείωση, είναι ξεκάθαρο πως το παγκόσμιο εμπόριο δεν λειτουργεί κανονικά τώρα, καθώς τα πετρελαιοφόρα πλοία τριγυρίζουν άσκοπα χωρίς να έχουν ναύλο για να πάνε κάπου, καθώς το παγκόσμιο εμπόριο ‘βαραίνει’ και οι αγορές κατρακυλούν. http://www.zerohedge.com/news/2015-12-19/global-trade-snapshot-pain-getting-worse http://www.zerohedge.com/news/2015-12-16/something-strange-taking-place-middle-atlantic-ocean http://www.zerohedge.com/news/2015-12-19/market-has-spoken-fed-made-policy-mistake-and-quantitative-failure-looms-what-comes- Σχετικό: Quantitative Easing Failed | Central Banks Are Rapidly Running Out of Options http://sitsshow.blogspot.gr/2015/12/quantitative-easing-failed-central.html
Οι Ιάπωνες επιχειρηματίες που έχουν εκτεταμένες επιχειρήσεις στην Κίνα, λένε πως η οικονομία της Κίνας είναι επίσης σε χειρότερη κατάσταση απ’ ότι δείχνουν τα κυβερνητικά νούμερα.
Κάποια μορφή συστημικής κατάρρευσης λαμβάνει χώρα σε αργή κίνηση. Αυτό δεν θα συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη αλλά, όπως στην πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, θα φανεί σαν ένα ολόκληρο πολιτικο-οικονομικό σύστημα να καταρρέει σχεδόν στιγμιαία. Σε αυτήν την περίπτωση η σκλαβιά του Βαβυλωνιακού χρέους και η κυβέρνηση που βασίζεται στον νοητικό έλεγχο θα καταρρεύσει.
 
 
Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2015-12-26
 
Σχόλια