Οἱ…ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι …κρύφτηκαν!!!

Οι γελοίοι, πιστοί στην ατζέντα και με όλα τα σιωνιστικά ΜΜΕ να τους στηρίζουν,  μπορούν να ξεστομίζουν ότι παπαριά θέλουν και να μην δέχονται την παραμικρή κριτική. Αρκεί να εξυπηρετεί τα ξένα αφεντικά τους.
Εσείς που ζείτε στην Ελλάδα και είστε τόσο ηλίθιοι, ώστε να MHN μπορείτε να δείτε γύρω σας ποιοι και πόσοι είναι ομοφυλόφιλοι,  ενημερωθείτε από τους φωστήρες του SORO-Σύριζα, ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι εκατοντάδες χιλιάδες! Μην γελάτε… Αυτό θέλουν να πιστέψουμε!
Είναι παντού και θα βγουν από τις τρύπες τους χάριν του …ανδρειωμένου ΣΥΡΙΖΑ.



Οἱ...ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι ...κρύφτηκαν!!!1
Εκατοντάδες χιλιάδες, αλλά όποτε πρέπει να μαζευτούν για να διαδηλώσουν, μόνο κάποιοι επαγγελματίες διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν μπροστά  κι όχι για να στηρίξουν τους ομοφυλοφίλους αλλά για να στηρίξουν τους γελοίους του ΣΥΡΙΖΑ, που νομοθετούν με εντολές ξένων κέντρων.
 

Οἱ...ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι ...κρύφτηκαν!!!2 Οἱ...ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι ...κρύφτηκαν!!!3
Γιατί άραγε δεν ντύθηκαν Ραβίνοι και Ιμάμηδες οι δύο νεαροί και ντύθηκαν ορθόδοξοι ιερείς;
Για να προκαλέσουν μόνο τους Χριστιανούς ;
Γιατί αν ντύνονταν Ραβίνοι θα έπρεπε να εγκαταλείψουν τον πλανήτη είναι η απάντηση.

Τα διεστραμμένα αιμοδιψή σούργελα, που παριστάνουν τους αυτόκλητους διαφωτιστές κι εκμοντερνιστές των …«οπισθοδρομικών» Ελλήνων, βοηθούν την κοινωνία να προοδεύσει.
 Μπορεί να μας πάρουν τα σπίτια με το νέο έτος οι διαφωτιστές, μπορεί να πουλήσουν την μισή Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον θα χορτάσουμε να βλέπουμε μεσήλικες με ροζ πούπουλα να περιμένουν στην ουρά για συσσίτιο

Ο Τσίπρας θα μπορεί να πηγαίνει στην Βουλή με γόβα στιλέτο και βαθύ ντεκολτέ, χωρίς να κινδυνεύει να χλευαστεί, αφού πλέον υπάρχει σχετική νομοθεσία που προστατεύει τις σεξουαλικές επιλογές των ανθρώπων.

Οἱ...ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι ...κρύφτηκαν!!!4
Στην Βουλή άλλωστε επιτρέπονται και οι ζαρτιέρες στους άνδρες, αρκεί να τις φορούν κάτω από το κολαριστό παντελόνι.

Όταν η Ραχήλ Μακρή φόρεσε ένα σταμπωτό μπλουζάκι με παπαγάλο οι ίδιοι αυτόκλητοι διαφωτιστές έδωσαν ρεσιτάλ ηλιθιότητας…
Τώρα έρχονται οι ίδιοι να μας απαλλάξουν από το οπισθοδρομικό σκεπτικό μας.

Γι’ αυτό τα ΜΜΕ φρόντισαν ένα περιθωριακό κόμμα του 3% να φθάσει να κυβερνά τον τόπο, ώστε να μπορέσει να …«νομοθετήσει» όσα δεν θα τολμούσαν να νομοθετήσουν οι δήθεν δεξιοί, οι δήθεν σοσιαλιστές κλπ, ώστε να μην καταλάβει ο κοσμάκης πόσο ανούσιες και προσχηματικές είναι οι πολιτικές τους ιδεολογίες.
Είναι όλοι τους παιδιά των τοκογλύφων.
Δείτε την συγκεκριμένη ατζέντα που ακολουθεί το περιοδικό ECONOMIST των Rothschild και θα καταλάβετε ποιος δίνει τις εντολές σε όλες τις κυβερνήσεις και όλα τα ΜΜΕ ταυτόχρονα.

Οἱ...ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι ...κρύφτηκαν!!!5Οἱ...ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι ...κρύφτηκαν!!!7
Οἱ...ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι ...κρύφτηκαν!!!8 Οἱ...ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι ...κρύφτηκαν!!!9 Οἱ...ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι ...κρύφτηκαν!!!6 Οἱ...ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι ...κρύφτηκαν!!!10
Και φυσικά…
Ποιος κρύβεται πίσω από όλες αυτές τίς παραστάσεις;
Ένας …«περιούσιος»!!!
Ο …«περιούσιος» αριστερός, που το σύστημα επέβαλε ως …πνευματικό ηγέτη του καπελωμένου κινήματος των gay, Allen Ginsberg, υπερασπιστής των παιδόφιλων στα πλαίσια της …ελευθερίας του λόγου!
Οἱ...ἐκατοντάδες χιλιάδες ὁμοφυλόφιλοι ...κρύφτηκαν!!!11


Τὸ μεγάλο κόλπο τῆς ἐμπορίας παιδιῶν πίσω ἀπὸ τὸ «σύμφωνο συμβιώσεως»!!!

 

filonoi.gr 

Σχόλια