ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά συστήματα Iskander με βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της Τουρκίας !!!

http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2015/12/senaria-polemo-rosias-tourkias-700x360.jpgΤάφος Μ. Κωνσταντίνου: «Η ξανθιά φυλή μαζί με τους πράκτορες τους θα κατατροπώσουν ολόκληρο τον Ισμαήλ και θα πάρουν την Επτάλοφο μαζί με τα άλλα προνόμια.

Οι προφητείες των Αγίων της εκκλησίας μας αναφέρουν ρητώς ότι η «ρωσική Αρκούδα» θα κτυπήσει τους Οθωμανούς και θα τους «διαλύσει», το πώς όμως, γίνεται αντιληπτό από εμάς σήμερα .

Σύμφωνα με άρθρα μας , τα οποία ΠΡΩΤΟΙ από όλους παρουσιάσαμε (Ρωσικοί πύραυλοι «Ιskander-M » σημαδεύουν τα τουρκικά σύνορα και από την Νότιο Οσετία!!), (Η Ρωσία αναπτύσσει πυραύλους Iskander-Μ, στην Κριμαία!), (Με διαταγή του Β.Πούτιν ενεργοποιήται η δημιουργία κοινής αεράμυνας με την Αρμενία ‘’τοποθετώντας‘’ την Τουρκία ανάμεσα σε δύο ‘‘πυρά‘‘ (Συρία-Αρμενία ), είχαμε προειδοποιήσει ότι ο Βλαδίμηρος «κάρφωσε» τα τρομερά όπλα του γύρω-γύρω από την ΒΔ και ΒΑ Τουρκία με στόχους την Κωνσταντινούπολη, τον Βόσπορο και το Αιγαίο αλλά και τον Πόντο( σε καμία περίπτωση τυχαία).

Εκεί σε αυτές τις περιοχές , το ρωσικό γενικό επιτελείο έχει τοποθετήσει άγνωστο αριθμό κινητών πυραυλικών συστημάτων Iskander-M, οι πύραυλοι των οποίων έχουν για το κοινό κόσμο, βεληνεκές 400-500 χλμ.

Αμ δε,…..η αμυντική βιομηχανία της Ρωσίας ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία ενός νέου βαλλιστικού πυραύλου ειδικά για αυτά τα πυραυλικά συστήματα .

Σύμφωνα με τον γνωστό αμυντικό εμπειρογνώμονας Ιγκόρ Korotchenko ( συντάκτη της ιστοσελίδας και του περιοδικού «Εθνική Άμυνα» και άτυπο σύμβουλο του Ρώσου Προέδρου), ο οποίος απέκρυψε τις προδιαγραφές του νέου πυραύλου, υπάρχουν νέοι βαλλιστικοί πύραυλοι έτοιμοι με τεράστια εμβέλεια και με μεγάλη φονικότητα .

Ο Korotchenko πρόσθεσε ότι το πυραυλικό σύστημα Iskander-M θα ΕΙΝΑΙ οπλισμένο με δύο βαλλιστικούς πυραύλους cruise , οι οποίοι θα επιτρέπουν την ευέλικτη προσέγγιση και την καταστροφή των επιλεγμένων στόχων.

ΔΗΛΑΔΗ , η μισή Τουρκία είναι ήδη στοχοποιημένη από ρωσικούς βαλλιστικούς πυραύλους με συμβατική κεφαλή, και δύναται σε μια ενδεχόμενη ρωσική πυραυλική επίθεση, να « γυρίσει» την εποχή του Σουλτάνου Σουλειμάν και ακόμα πιο πίσω.

Ναύσταθμοι του τουρκικού ναυτικού, στρατόπεδα με άρματα μάχης, ακόμα και διοικήσεις στην Ανατολική Θράκη, Πόντο αλλά και στο κέντρο της τουρκικής επικράτειας, είναι ήδη «κλειδωμένα».

Ο Ρώσος εμπειρογνώμονας, απλά «μετέφερε» το μήνυμα από το Κρεμλίνο προς το τουρκικό Προεδρικό Μέγαρο , και «τίποτε άλλο».

«Ο νέος πύραυλος που θα επανδρώνει το πυραυλικό Iskander-M, λέγεται ότι έχει ολοκληρωθεί» , δήλωσε ο Ιγκόρ Korotchenko .

Το Υπουργείο Άμυνας και η κρατική αμυντική βιομηχανία δεν αποκαλύπτουν σε καμία περίπτωση τα τακτικά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά των πυραύλων, για ευνόητους λόγους . Ο λόγος είναι ότι οι ΗΠΑ και η Τουρκία θα ελάμβαναν σχετικά αντίμετρα.

Ήδη οι Αμερικανοί απέστειλαν σήμερα στην Τουρκία ένα αεροσκάφος εναέριας προειδοποιήσεως , AWACS.

Ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης των πυραυλικών Δυνάμεων Υποστράτηγος Alexander Dragovalovsky δήλωσε ότι η αμυντική βιομηχανία της χώρας, έχει πλήρως επιχειρησιακούς βαλλιστικούς πυραύλους που θα επανδρώνουν τα συστήματα Iskander-M.

Η πρώτη επυτυχημένη δοκιμή πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, νυκτερινές ώρες μέσα στον Νοέμβριο.!!

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό τα δεδομένα αλλάζουν άρδην στην περιοχή της Τουρκίας αλλά και του Αιγαίου όπου οι Οθωμανοί , κάνουν συνεχώς «Καουμποϊλίκια», τόσο σε ρωσικά πλοία όσο και στην Ελλάδα. Τους έχουν πλέον στο στόχαστρο οι Ρώσοι και απλά αναμένουν την προεδρική εντολή για να τους εξαφανίσουν.


pentapostagma.gr
Σχόλια