Συνέλληνες και Φιλέλληνες, ΣΤΑ ΟΠΛΑ ...

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2015/07/ellada-yfesi-akropoli.jpgΕίναι μία έκφραση που εκστόμισε ο μακαριστός Επίσκοπος Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας π. Αυγουστίνος Καντιώτης πριν λίγα χρόνια, όταν είδε να απειλούνται τα ΄Οσια και Ιερά της Πίστεώς μας, η Φιλτάτη Πατρίδα μας, η Ιστορία, η Παράδοση και Ζωή μας.

ΣΤΑ ΟΠΛΑ πρώτα τα πνευματικά, ορθώνουμε τείχη νοερά για να μην διαπεράσουν μέσα στο νου της νεολαίας μας οι αρρωστημένες προπαγανδιστικές τάσεις της νεοταξικής εοσφορικής ελίτ, που αποσκοπούν στην λήθη της ιστορικής μας μνήμης. Ούτε επανάσταση του 1821 δεν θα διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία, ούτε το έπος του 1940, χάριν δε της ανδρεία εκείνων των γενναίων Ελλήνων είναι ζωντανοί οι σημερινοί δυνάστες μας και μας επιβάλλουν μέτρα θανάτου, ούτε Μεσολόγγι, ούτε Ζάλογγος, ούτε γενοκτονίες Πόντου και Μ. Ασίας και ίσως στα ψιλά γράμματα θα γίνεται μία μικρή αναφορά στις Θερμοπύλες, τη Σαλαμίνα και το Μαραθώνα.

Αντ΄αυτών, τη στιγμή μάλιστα που οι ελληνόφωνοι του Υπουργείου Παιδείας πρωτοστατούντος του κ. Παναγιώτη Λιάκου σκέφτονται να αντικαταστήσουν το μάθημα των Θρησκευτικών, που είναι μάθημα ομολογιακό με ένα μάθημα Θρησκειολογίας, άρχισαν ήδη να προβάλλονται στα ελληνικά σχολεία ταινίες με προπαγανδιστικό περιεχόμενο αναφορικά με τη θανάτωση των Εβραίων από τους Ναζί. Αυτό θα είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον, αν προβάλλονταν ιστορικά γεγονότα και από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μ. Ασίας, από τον ηρωισμό των Ελλήνων στα χρόνια της επανάστασης του 1821 και το έπος του 1940, ώστε να δίνεται μία αντικειμενική διάσταση στη γνώση και πληροφόρηση των μαθητών.

ΣΤΑ ΟΠΛΑ της ψυχής, κτίζουμε ιδεατά διπλά και τριπλά τείχη για να μη διαπεράσουν την ψυχή μας οι «ομοφοβικές», «ξενοφοβικές», «εκσυγχρονιστικές», πλην άκρως σκοταδιστικές «ευρωιδεοληψίες» και όχι μόνο, που την υποδουλώνουν πλήρως, καλλιεργώντας μία διάστροφη συνείδηση ότι το «καλό λίαν» είναι κακό και τιμωρητέο και ότ,ι κακό, διάστροφο, διεφθαρμένο, αντεθνικό, αντιπατριωτικό, ανορθόδοξο είναι καλό και ενάρετο.

ΣΤΑ ΟΠΛΑ, της εξέγερσης, της επανάστασης, εφόσον απειλείται η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ και η ΦΙΛΤΑΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ του καθενός μας. Η επανάσταση πρέπει να είναι παγκόσμια και σε συνεργασία με τους άλλους ευρωπαϊκούς και όχι μόνο λαούς εναντίον της νεοταξικής ελίτ, στην κορυφή των οποίων είναι οι δυνάστες τραπεζίτες. Αν δεν γίνει τώρα, αύριο θα είναι αργά, γιατί οι δυνάστες νεοταξίτες αποφάσισαν να θανατώσουν τους λαούς. Για ποιον λόγο κατασκεύασαν δύο ειδών εμβόλια, ένα γιαυτούς και ένα για τους άλλους λαούς. Πρώτοι εμείς επιστήσαμε την προσοχή στο γερμανικό λαό, να μη χρησιμοποιεί αντιγριππικά εμβόλια γιατί θα έχουν απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία και τη ζωή τους και αυτό το πράξαμε αμέσως μόλις μας ήλθε η πληροφορία κατευθείαν μέσα από την «καρδιά» της Γερμανίας. Η δική μας άποψη και ανωτερότητα σκέψης και πράξεων δεν διέπονται από ποταπά συναισθήματα, όπως αυτό το μίσος κατά των Ελλήνων του κ. Σόιμπλε, αλλά ομοίως και από την εμπάθεια προς τον ελληνικό λαό της κ. Μέρκελ.

Κάνουμε έκκληση στο γερμανικό λαό, το λαό των προσφιλών μας Γκαίτε, Καντ κ.α. να ακολουθήσει τα χνάρια και την πνευματική πορεία των άξιων αυτών τέκνων της Γερμανίας, αλλά και του εθνικού τους ήρωα, του πάστορα Μάρτιν Νιμέλλερ, που επί χιτλερικού καθεστώτος είχε κλεισθεί στις φυλακές και ο οποίος δημοσίευσε πριν από αρκετά χρόνια ένα σπουδαίο άρθρο σε γαλλική εφημερίδα, που είναι τόσο επίκαιρο σήμερα, με το οποίο ασκεί δριμεία κριτική εναντίον των επιδιώξεων της Ε.Ο.Κ. και έχει ως εξής:

«Με θλίψι μου απευθύνομαι σήμερα προς τους Ευρωπαίους για να τους καλέσω ν΄απορρίψουν τη σύσταση μιας Ευρώπη, που θα κυριαρχείται από τους τραπεζίτες και τους βιομηχάνους της χώρας μου. Το κάνω αυτό, γιατί αποτελούν πάλι μία απειλή εναντίον των ελευθεριών και της προόδου των ευρωπαϊκών λαών και του τρίτου κόσμου… Εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι να πληρώσουν καλά οι καταναλωτές. Οι άλλοι μπορούν να πάνε στο διάβολο ή να πεθάνουν από την πείνα… Νομίζω ότι είναι πολύ να μιλάμε για την Ευρώπη, όταν πρόκειται μόνο για έξι ή εννέα κράτη και δεν συμμετέχουν σε μια και την αυτή ένωση όλα τα κράτη του Ατλαντικού μέχρι των Ουραλίων… Πρέπει να παύσει η λεηλασία του κόσμου. Η εκλογή ενός Κοινοβουλίου της Ευρώπης (της Ε.Ο.Κ.) θ΄ αποτελέσει άρνηση της δημοκρατίας, γιατί θα έχει σαν κύριο καθήκον της να οργανώσει και να επεκτείνει την αυτοκρατορία των πλουσίων στον κόσμο. ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΗΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ».

Ο άνθρωπος αυτός αποδεικνύεται ότι ήταν προφήτης και θα λέγαμε, παρ΄όλες τις διαφορές μας ως προς το δόγμα που πιστεύουμε, ότι μίλησε η φωνή του Θεού μέσα του.

Κατ΄αρχάς όλα τα ΜΜΕ πρέπει να περάσουν στα χέρια των λαών και ουδαμώς να βρίσκονται σε χέρια των νεοταξιτών, καθόσον αυτά προκάλεσαν τη μεγαλύτερη καταστροφή σε ό,τι αφορά τον πολιτισμικό μαρασμό του σημερινού ανθρώπου σε όλο τον πλανήτη. Οι λαοί πρέπει να μάθουν για τους ηγέτες που κατευθύνονται από αυτούς και λειτουργούν μόνο για το συμφέρον αυτών, ακόμη και σε βάρος των λαών τους.

Οι νεοταξίτες δυνάστες από πληροφορίες που μας έρχονται από το εξωτερικό, είναι μία πολύ μικρή ομάδα σχιζοφρενών, ψυχοπαθών, στο έπακρο διεφθαρμένων ανθρώπων, διάσπαρτων σε δύο με τρία κράτη κυρίως – γνωρίζουμε ποια είναι αυτά – και είναι εύκολο οι λαοί σε μία αγαστή συνεργασία με τους στρατούς τους, άμεσα, ταυτόχρονα και ακαριαία να τους αποδυναμώσουν, να τους θέσουν εκτός μάχης και να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα εγκλήματά τους κατά των λαών. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η σημερινή ηγεσία της Γερμανίας, που αποτελεί πειθήνιο όργανο αυτών, να προβεί σε έναν υπερεξοπλισμό της τάξης των 150 δις € την επόμενη δεκαετία, όπως λέγεται. ΄Ενας υπερεξοπλισμός σε χέρια σχιζοφρενών νεοταξιτών δολοφόνων σημαίνει το τέλος του πλανήτη. Καλούμε τους Βρετανούς στο δρόμο, που χάραξε ο Μπάυρον, του οποίου παραθέτουμε ένα ποίημα που απευθύνεται στους συμπατριώτες του:

Πόσο πλούσια είναι η Βρετανία Οχι φυσικά σε ορυχεία, ή ειρήνη ή αφθονία, καλαμπόκι ή λάδι ή κρασιά. Ηταν ποτέ η χριστιανική γη τόσο πλούσια σε εβραίους; Ολες οι καταστάσεις. Ολα τα πράγματα. Ολες τις ηγεμονίες, αυτοί τις ελέγχουν. Κάνουν ένα δάνειο «απ’ την Ινδία ως τον Πόλο» με μεγάλη ταχύτητα. Αυτοί τραπεζίτης – κτηματομεσίτης – Βαρώνος. Βοηθούν την χρεωκοπία μας τύραννοι για το συμφέρον τους…

Καλούμε τον αμερικανικό λαό σε εγρήγορση και στο δρόμο που χάραξαν άξια πνευματικά και γενναία τέκνα τους, για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε ονόματα, μπορεί να διακρίνει ο καθένας την ΑΛΗΘΕΙΑ από την πλάνη, να αγωνιστούν για την ελευθερία τους από τον εωσφορικό νεοταξικό ζυγό, για τη σωτηρία της ψυχής και του σώματός τους, πράγμα που θα σημάνει και την ελευθερία και σωτηρία του πλανήτη.-

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.-

Κίνημα Ελλήνων Πολιτών για Δικαιοσύνη και Δικαίωση

pentapostagma.gr
Σχόλια