O Homer των Simpsons, το συρτάκι και… ο Rothschild!

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2016/01/Simpsons-syrtaki.jpgΣτον 27ο κύκλο της σειράς, η δημοφιλής αμερικάνικη σειρά animation The Simpsons μοιάζει να έχει χάσει αρκετή από τη λάμψη της, διαθέτει ωστόσο ακόμα κάποιο φανατικό

Η σειρά έχει απασχολήσει καθόλου λίγες φορές τους συνωμοσιολόγους, καθώς αρκετά από τα επεισόδια της είχαν… “προφητικό χάρισμα” παρόμοιο με εκείνο του παιγνιδιού των καρτών των Ιλλουμινάτι.

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2016/01/mr_burns_excellent.jpg
Ο Mr Burns είναι φτυστός με τον Rothschild!

Στο τελευταίο, 584ο στον αριθμό, επεισόδιο του 27ου κύκλου ο Homer χάνει για άλλη μια φορά τη δουλειά του, εξαιτίας ενός αστείου της γυναίκας του στα social media. O Homer φωτογραφίζεται μπροστά από ένα πυρηνικό αντιδραστήρα με ένα παγωτό να λιώνει και η σύζυγος κάνει λογοπαίγνιο αναφερόμενη σε melt down.

Μετά από αυτό το αστείο απολύεται από τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, Mr Burns, και επιστρέφει στην προηγούμενή του δουλειά, την μόνη δουλειά που τον έκανε ευτυχισμένο όπως λέει, όταν ήταν 14 ετών.

Έτσι, φοράει την ποδιά και ξαναγίνεται λαντζέρης σε ελληνικό εστιατόριο, όπου αρχίζει και χορεύει συρτάκι, μαζί με τους συναδέλφους του, κερνώντας τους ούζο μάρκας “Η εκδίκηση του Σωκράτη”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά είναι γεμάτη συμβολισμούς και σημειολογία, ο δε ‘αξιαγάπητος’ Mr Burns είναι φτυστός με τον άλλο αξιαγάπητο κο Rothschild!

Το συγκεκριμένο επεισόδιο κλείνει με τον Burns να τα παρακολουθεί την εξέλιξη της ζωής του Homer μέσα από μια οθόνη και να σχολιάζει: «Πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ένα melt down (ψυχική κατάρρευση). Ααα… κάνει ο άλλος, με λύπη. Τι; ρωτάει ο κος Ροθ-Μπερνς. Όταν το λέω ΕΓΩ είναι αστείο!



nea.allnewz.gr
Σχόλια