Τσάι... Τρόικα για τον Κυριάκο...Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αποφεύγει τα οινοπνευματώδη ποτά και τους καφέδες. Προτιμά το τσάι και όχι όποιο-όποιο αλλά ένα τσάι (το οποίο σερβίρεται συνήθως παγωμένο) με την ονομασία... «Τρόικα» (Kusmi Tea Troika). 

Διαθέτει...
τρία βασιλικά, όπως χαρακτηρίζονται, εσπεριδοειδή, ήτοι περγαμόντο, πορτοκάλι και μανταρίνι. Να σκεφθείτε ότι, όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και είχε συναντήσεις με την τρόικα και τον (πολύ) κ. Τόμσεν, αντί να τους προσφέρει σουβλάκια (όπως έκανε ο Ι. Στουρνάρας), τους κερνούσε τσάι Τρόικα (και τους τρέλαινε κάθε φορά). Αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν τη συνήθεια αυτή του κ. Μητσοτάκη. 

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑΤΟδότης, την Τετάρτη (την επομένη της συζήτησης στη Βουλή), όταν είχε παραθέσει γεύμα προς τους γαλάζιους βουλευτές της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, σε διπλανό τραπέζι κάθονταν τσιπουροπαραγωγοί από το Κιλκίς. Προσέφεραν στον πρόεδρο της ΝΔ το εκλεκτό τους τσίπουρο, το οποίο τίμησαν με καλαμαράκια, καραβιδόψιχα και σαλάτες οι βουλευτές της ΝΔ. Και αυτοί όμως  δεν γνωρίζουν ότι ο πρόεδρός τους δεν θέλει τσίπουρα και κρασί. Και τον κάλεσαν το Σάββατο που θα επισκεφθεί τη Λάρισα να κάνει περιηγήσεις σε οινοποιεία και τσιπουράδικα.

Σχόλια