Ο Ντόναλτ Τράμπ κατονόμασε και πάλι τον Β. Πούτιν «ισχυρό ηγέτη»

ImageHandlerΟ υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και γνωστός εκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι δεν μιλάει με θετικό ή αρνητικό τρόπο για τον Πούτιν, αλλά δηλώνει κάτι πασιφανές , το γεγονός δηλαδή ότι ο Ρώσος Πρόεδρος είναι ένας πραγματικά ισχυρός ηγέτης, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

«Δεν είπα τίποτα, που έχει παραποιηθεί», δήλωσε ο Τράμπ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Times . « Τόνισα ότι ο Β.Πούτιν είναι ένας ισχυρός ηγέτης. Αυτό είναι αρκετά προφανές».

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θεωρεί τον Ρώσο πρόεδρο έναν ισχυρό ηγέτη, σε αντίθεση με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος επέκρινε τον νύν Ρώσο Πρόεδρο απορρίπτοντας ως μη εποικοδομητικές πολλές λύσεις «συνεννόησης» με την Ρωσία. Αυτό τόνισε ο Τράμπ δεν είναι «καλό».

Ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε μεγάλης διάρκειας συνέντευξη Τύπου, τον Δεκέμβριο, αποκάλεσε τον Τράμπ , ταλαντούχο άτομο και αδιαμφισβήτητο ηγέτη του αγώνα για την Προεδρία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η δήλωση που έκανε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, αφορά δική του εσωτερική υπόθεση, όχι την Ρωσία. Ωστόσο, αυτό που εννοούσε ο Τράμπ μιλώντας για επίτευξη ενός άλλου επιπέδου στις σχέσεις με την Μόσχα, το καλωσόρισε ο Πούτιν ως κάτι πολύ θετικό.

Σε άρθρο από το pentapostagma.gr με τίτλο: Εμίρ Κουστουρίτσα: «Ο Πούτιν, είναι ο ηγέτης ο οποίος κινείται σαν «Τίγρη»!, είχαμε αναφέρει ότι την δική του άποψη εξέφρασε ο γνωστός Σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα για την παγκόσμια κατάσταση , τον Ρώσο Πρόεδρο αλλά και για τις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας.

«Ο Ρώσος πρόεδρος είναι ένα καταπληκτικό πρόσωπο, του οποίου οι κινήσεις είναι παρόμοιες με τις κινήσεις της τίγρης. Η Ρωσία θα έπρεπε να ευχαριστεί για το γεγονός ότι αυτήν την κρίσιμη περίοδο, υπάρχει αυτή η κινητήρια δύναμη στο «τιμόνι της χώρας», τόνισε ο Σέρβος καλλιτέχνης, και αυτό ισχύει αι στην «ιστορία» με τον Τράμπ.

pentapostagma
Σχόλια