Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού...

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού

Στο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ΑΔΕΔΥ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στα Χαυτεία ενώ στη συνέχεια οι διαδηλωτες με πορεία τους θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Συντάγματος

Συλλαλητήριο κατά των...
νομοσχεδίων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό βρίσκεται σ εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας.

Στο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ΑΔΕΔΥ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στα Χαυτεία ενώ στη συνέχεια οι διαδηλωτες με πορεία τους θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Συντάγματος. "Παλλαϊκο ξεσηκωμό παντού με απεργίες, καταλήψεις και συλλαλητήρια κάθε μέρα από εδώ και μπρος" αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΑΔΕΔΥ δίνοντας το στίγμα των αγωνιστικών της διαθέσεων.

"Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κατέθεσε για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο - ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση και το νομοσχέδιο της νέας φόρο λεηλασίας . Δεν σταματούν όμως εκεί. Εκτός από τα παραπάνω που θα επιβαρύνουν τον λαό με 5,4 δις ευρώ, η κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές να νομοθετήσει κι επιπλέον 'προληπτικά' μέτρα ύψους 3,6 δις ευρώ, εξόντωσης του λαού για να εφαρμοστούν άμεσα σε περίπτωση μη υλοποίησης του μνημονιακούς προγράμματος" λέει σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης της η ΑΔΕΔΥ. Στο συλλαλητήριο συμμετέχει η Λαιλη Ενότητα, σωματεία εργαζομένων κι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί.
Σχόλια