Προδοτικό Δημοσίευμα τάσσεται Υπερ του Μακεδονία για τα Σκόπια!‏

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/04/cf80cf81cebfcebacebbceb7cf84ceb9cebacebfceb9-cf83cebacebfcf80ceb9ceb1cebdcebfceb9.jpg?w=660&h=230 Με ένα Δημοσίευμα Παραπλανητικό, και με τον αθωο τίτλο: Αφήστε την Τσεχία να δείξει το δρόμο? Το Capital.gr, σε συνεργασία με το Bloomberg View, δημοσιεύει άρθρο του Leonid Bershidsky, που θέλει να μας πείσει λίγο πολύ, οτι ήρθε η ώρα για την Ελλάδα και τα Σκόπια να συμφωνήσουν σε μία από τις συμβιβαστικές επιλογές που έχουν συζητηθεί όλα αυτά τα χρόνια,(Για την ονομασία των Σκοπίων) – Άνω Μακεδονία ή Βόρεια Μακεδονία! Το τραγικό ειναι οτι αυτό το άρθρο,το δημοσιεύσει ενα Ελληνικό ΜΜΕ, που και προφανώς συμφωνούν με το περιεχόμενο του, και οι Συντάκτες του Capital.gr!

Φυσικά θα μας πουν για την Ελευθεροτυπία του τύπου, και την ελευθερία των διαφορετικών απόψεων κ.τ.λ, αλλα εδώ δεν εχει να κάνει θέμα μιας αντίθετης πολιτικής άποψης, εχει να κανει με ενα μείζον Εθνικό Θέμα, που δεν χωρά διαφορετικές απόψεις,παρα ενιαία και συσπειρωμένη απο όλον τον Ελληνικό Λαό!

Αλλα για ολα αυτά τα ποιοτικά και κουλτουριάρικα ΜΜΕ, οι απόψεις μας,που είναι προφανώς αντίθετες απο τις δικές τους, βαφτίζονται,ακροδεξιές και εθνικιστικές! Ε,ΟΧΙ κύριοι, το Ξακουστό όνομα της Μακεδονίας δεν θα το χαρίσουμε σε κανέναν, και ας σας ακούγονται ολα αυτά ντεμοντέ! Διότι, αν κανουμε το λάθος,και μες στο νεο ονομα των Σκοπίων, υπάρχει το Μακεδονία μέσα, οπως π χ, πάνω,κάτω,αριστερά,δεξιά,Μακεδονία, κανενα κρατος δεν θα το ονομάζει- αποκαλεί, up,down, left, right,Macedonia, παρα σκέτο Μακεδονία! Ακόμα και τώρα, ποιος στην Ευρώπη αποκαλεί τα Σκοπια FYROM? Όλοι Μακεδονία τους λένε! Τερμα τα ψέματα, ουτε παράγωγο,ουτε σύνθετο όνομα που θα έχει μεσα τον όρο Μακεδονία,για τους Σκοπιανούς!

Δείτε εδω,και καμαρώστε το Δημοσιευμα του Capital.gr http://www.capital.gr/story/3121169

Αναλυτικά

3. Η «Μακεδονία”.

Η διαμάχη της ονομασίας κρατά τη χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Αποτελεί ζήτημα έντονης εθνικής υπερηφάνειας (δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Μακεδόνες προτιμούν να μην συμμετάσχουν ποτέ από το να το κάνουν με διαφορετική ονομασία) και ένα σημαντικό ζήτημα για την κυβέρνηση που έχει τοποθετήσει ένα τεράστιο άγαλμα του Αλεξάνδρου Γ’ της Μακεδονίας, ή του Μέγα Αλέξανδρου, στο κέντρο της πρωτεύουσας, στα Σκόπια. Κι όμως η διαμάχη της ονομασίας με την Ελλάδα, που διεκδικεί τη μακεδονική δόξα, πλήττει την πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία περισσότερο από ό,τι πλήττει την Ελλάδα. Μόνο τα μισά περίπου απ’ όλα τα έθνη αποκαλούν τη «Μακεδονία” με το συνταγματικό της όνομα, και τα άλλα μισά έχουν κρατήσει το Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ή ΠΓΔΜ – ένα δύσχρηστο ακρωνύμιο και μία περιττή υπενθύμιση της πρόσφατης αιματηρής ιστορίας. Ήρθε η ώρα για τους «Μακεδόνες” να συμφωνήσουν σε μία από τις συμβιβαστικές επιλογές που έχουν συζητηθεί όλα αυτά τα χρόνια – Άνω Μακεδονία ή Βόρεια Μακεδονία, για παράδειγμα.

Μπουχτίσαμε με του Προδότες,και τους Φιλομνημονιακούς σε αυτο το μέρος-Ελεος!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

hellasforce
Σχόλια