Η συσσωρευμένη λαϊκή οργή θα ξεσπάσει απροειδοποίητα! Όπως ο σεισμός!

ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ – ΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΜΙΝΤΙΑ – ΕΕ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Στο χώρο της κατεστημένης πολιτικής των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης (ΜΜΕ) μαζί και της επίσημης δημοσιογραφίας, η μαύρη μνημονιακή νύχτα, που εδώ και πολλά χρόνια έχει επιβληθεί, γίνεται με την πάροδο του χρόνου θεοσκότεινη. Σκέτη πίσσα!

Ας μην αυταπατώμεθα από την επίθεση μεγάλης μερίδας του κατεστημένο πολιτικού κόσμου και των ΜΜΕ προς την κυβέρνηση Τσίπρα.

Αυτή η επίθεση δεν αφορά την ουσία των ασκούμενων μνημονιακών πολιτικών αλλά την αδυσώπητη μάχη για την ''καρέκλα'' και την εξουσία ανάμεσα στις μνημονιακές δυνάμεις, η οποία μάχη εντείνεται και λαμβάνει όλο και πιο κωμικές και τραγελαφικές διαστάσεις, όσο περισσότερο τα μνημόνια γίνονται το κοινό τους πρόγραμμα και πυκνώνουν αδιέξοδα τους.

Στη χώρα έχει επιβληθεί μια σκληρή, η σκληρότερη από ποτέ, μονοφωνική δικτατορία των συνενωμένων δυνάμεων του χρήματος και της κατεστημένης πολιτικής τάξης υπό τη μπαγκέτα και την κηδεμονία του ιμπεριαλισμού των πιο αδίστακτων κύκλων της ΕΕ και της ''παγκοσμιοποίησης''.

Ο πολιτικός έλεγχος και η φίμωση που αυτές οι δυνάμεις επιβάλλουν στους αντιπάλους τους είναι αμείλικτος, άτεγκτος, αδυσώπητος και αδίστακτος.

Όλες οι φωνές που αντιτίθεται με συνέπεια στη λιτότητα, την υποτέλεια και το ξεπούλημα της χώρας.

Όλες οι φωνές που αμφισβητούν στην πράξη την ευρωζώνη και την ΕΕ και παλεύουν για μια εναλλακτική λύση στον τόπο ενάντια στην λιτότητα και τον εξανδραποδισμό.

Όλες αυτές οι φωνές πρέπει να εξαφανιστούν και να πεταχτούν στο πυρ το εξώτερο!

ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΛΑ.Ε

Αυτήν την φίμωση και την πολιτική εξαφάνισης και εξόντωσης προωθεί σύσσωμο το κατεστημένο ιδιαίτερα ενάντια στην ΛΑ.Ε και πρώτα απ' όλα η ομάδα Τσίπρα του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ.

Και τα κατεστημένα πολιτικά και μιντιακά κέντρα στρέφονται πρώτα απ' όλα κατά της ΛΑ.Ε , διότι η τελευταία διαθέτει συγκροτημένη και συνεκτική εναλλακτική πρόταση και δεν περιορίζεται σε αόριστες σαπουνόφουσκες κατά των μνημονίων και της λιτότητας.

Διότι, ακόμα, αυτή η πρόταση είναι ρεαλιστική και η ΛΑ.Ε μπορεί και θέλει να την εφαρμόσει εδώ και τώρα με την αγωνιστική κατάκτηση της κυβέρνησης και της εξουσίας και ,κυρίως, διότι η ΛΑ.Ε είναι η κατ' εξοχήν ενωτική δύναμη στον αριστερό, ριζοσπαστικό, πατριωτικό και αντιμνημονιακό χώρο και αυτοί ξέρουν πολύ καλά ότι χωρίς ένα ευρύ ριζοσπαστικό πολιτικό και εκλογικό μέτωπο κατά των μνημονίων, αυτά δεν μπορούν να γκρεμιστούν.

ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

Στον αγώνα αυτόν, φίμωσης και εξόντωσης των συνεπών αντιμνημονιακών δυνάμεων, πρωτοστατούν και οι ξεπουλημένες στο καθεστώς διορισμένες διοικήσεις των κρατικών μέσων ενημέρωσης, κυρίως των κρατικών τηλεοράσεων, των κρατικών ραδιοφώνων αλλά και του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) .

Οι διοικήσεις αυτές, παραδομένες και γαντζωμένες στις δοτές μνημονιακές καρέκλες τους, έχουν επιβάλλει, με κυβερνητική διαταγή, σιγή ασυρμάτου σε κάθε αντισυστημική πρόταση και δύναμη, υλοποιώντας στο ακέραιο το καθεστώς της μνημονιακής χούντας και μάλιστα της νεομνημονιακής μερίδας της, που αντιπροσωπεύει ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ.

Δίπλα στα κυβερνητικά ευρώδουλα κρατικά μέσα προώθησης της τροϊκανής κατοχής στη χώρα, τον κυρίαρχο ρόλο της φίμωσης των διαφωνούντων με τα μνημονιακά κρεματόρια και της στήριξης του σάπιου και διεφθαρμένου μνημονιακού σκηνικού παίζουν στη μεγάλη πλειοψηφία τους οι ιδιωτικές τηλεοράσεις, τα μεγάλα ιδιωτικά ραδιόφωνα και οι πιο μεγάλες, λόγω χρήματος, ιστοσελίδες.

Όλοι αυτοί δίνουν καθημερινά και με το αζημίωτο τη μάχη του συστήματος με τον πλέον βρώμικο τρόπο.

Καθημερινή γι' αυτά τα μέσα πολιτική ειδησεογραφία και καθημερινά πολιτικά γεγονότα είναι τα καραγκιοζιλίκια των γελοίων διενέξεων στη Βουλή, των ύβρεων μεταξύ των μνημονιακών εξαμβλωμάτων, οι ανόητες ατάκες των αρχηγών και τα ξεκατινιάσματα τους, πράγματα που σερβίρονται ως κουτόχορτο στους ''ιθαγενείς''. για να συντηρούν ανάμεσα τους την αίσθηση της πολιτικής διαπλοκής και την πολιτική παρακμή.

Η τελευταία έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ επιβεβαίωσε ότι σχεδιασμένα και συνειδητά όλοι αυτοί, ΕΕ,ΕΚΤ, ΔΝΤ, εγχώριο πολιτικό μνημονιακό κατεστημένο, εγχώριοι τραπεζίτες και ολιγάρχες, κυρίαρχα μίντια και τα παπαγαλάκια τους, για χάρη της παραμονής της χώρας στο ευρώ και για να διασώσουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες και την ευρωζώνη, κατέστρεψαν και πραγματοποίησαν μια πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική γενοκτονία του τόπου και του λαού, η οποία, όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά συνεχίζεται και κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα, βδομάδα τη βδομάδα, μήνα με τον μήνα.

Και, όμως, ούτε των ξένων αλλά ούτε και των εγχώριων δορυφόρων τους ιδρώνει το αυτί από την έκθεση – βόμβα που τους καθιστά ενόχους και συνενόχους της γενοκτονίας.

Αντίθετα, ο ένας πάει να ρίξει τις ευθύνες στις πλάτες των άλλων και όλοι μαζί να οχυρωθούν πίσω από την ψήφο του λαού για να νομιμοποιήσουν τα εγκλήματα τους.

Ασφαλώς και οι πολίτες έχουν ευθύνες και μάλιστα πελώριες που είτε στήριξαν, είτε ανέχτηκαν, είτε στηρίζουν και ανέχονται, είτε είναι απογοητευμένοι, είτε καταπίνουν ως άλλοθι ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και είναι μονόδρομος η καταστροφή.

Αυτό, όμως, δεν νομιμοποιεί τις ηγεσίες και τους πρωτεργάτες της μνημονιακής χούντας να ληστεύουν, να λεηλατούν και να καταστρέφουν.

Ας μην έχουν αυταπάτες όλοι όσοι συναπαρτίζουν το προδοτικό παλαιομνημονιακό και νεομνημονιακό καθεστώς ότι θα γλιτώνουν στη ''ζούλα'' και τα τη βγάλουν ''καθαρή'', όπως τόσοι που κατά καιρούς που πούλησαν και παρέδωσαν τη χώρα και το λαό της.

Όπως τόσοι βολεμένοι που αναρριχήθηκαν, κάνοντας ''πλύση εγκεφάλου'' και τρομοκρατώντας το λαό, καλλιεργώντας τον φόβο του απέναντι στους ισχυρούς και τη ματαιότητα να σηκώνει το κεφάλι του.

Η ώρα της κρίσης και της βαρύτατης πληρωμής θα έρθει και θα έρθει γρήγορα, γιατί η λαϊκή έκρηξη όταν η οργή συσσωρεύεται, όπως ο σεισμός, όταν το ρήγμα συσσωρεύει ενέργεια, δεν προειδοποιεί, ενώ ξεσπάει με απίστευτη δύναμη, σαρώνοντας τα πάντα στο διάβα της.

ΡΕΝΑ ΔΑΜΟΦΛΗ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας