“Θα κάνουμε τρομερά πράγματα με τη στήριξη του Eurohoops το καλοκαίρι!”...

Θ. Αντετοκούνμπο: “Θα κάνουμε τρομερά πράγματα με τη στήριξη του Eurohoops το καλοκαίρι!”
Συνέντευξη Θ. Αντετοκούνμπο στην ΕΡΤ...
“Νομίζω πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός στέκονται πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός όπως πάντα...

ξεκίνησε τη χρονιά πλήρης, ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πολλά πράγματα αλλά απ’ ότι βλέπουμε θα γίνει μία τρομερή ομάδα. Και οι δύο ομάδες θα πάνε πολύ καλά”, σχολίασε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ πριν απαντήσει σε ερωτήσεις:

Για την ψηφοφορία του All Star Game και τις πιθανότητες να είναι εκεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Είναι κάτι το τρομερό! Όλη αυτή η αγάπη του κόσμου, το συζητούσαμε και με τον Γιάννη που κάναμε τα event το καλοκαίρι, φαίνεται πόσο πολύ ο κόσμος στηρίζει εμένα και τον αδερφό μου. Όση αγάπη μας δίνουν τη δίνουμε πίσω επί 100 φορές. Περιμένουμε πως και πως για τα επόμενα event, να είμαστε υγιείς και με τη στήριξη του Eurohoops που θα έχουμε να κάνουμε τρομερά πράγματα!

Για την μαζική στήριξη στον Γιάννη: “Αυτό που λέμε μεταξύ μας και θέλουμε να το προβάλουμε για να το ξέρει ο κόσμος είναι πως δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα, τον Γιάννη ή οποιονδήποτε στο Antetokounbros. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι πως είμαστε όλοι αδέρφια, είμαστε όλοι ένα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Είναι απίστευτο, το έχω δει από διάσημους αλλά κι ανθρώπους που δεν ήξερα να ανεβάζουν φωτογραφία του Γιάννη και να τον στηρίζουν. Να στείλουμε τον πρώτο Έλληνα στο ΝΒΑ, και από εδώ, και στην Ισπανία, και στη Γαλλία!”

Για το αν θα του δώσει άδεια η ομάδα του για να πάει στο All Star Game: “Αυτό εξαρτάται γιατί και εγώ γράφω τη δική μου ιστορία εδώ στην Ανδόρα. Για πρώτη φορά η ομάδα είναι αήττητη εντός έδρας, ακολουθεί πορεία Copa Del Rey το οποίο τυχαίνει να είναι την ίδια μέρα με το All Star Game ακριβώς.”

Για τη φανέλα του Γιάννη που δίνει δώρο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μέσω της σελίδας του στο facebook: “Υπάρχει διαγωνισμός που ο κόσμος θα ψηφίζει μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Μετά από αυτό θα επιλεχθούν πολλοί νικητές γιατί υπάρχουν διαγωνισμοί από εμάς, τους Μπακς, το Eurohoops. Τις εμφανίσεις θα τις δίναμε ούτως ή άλλως αλλά θέλουμε να υπάρχει μία συνέχεια”.

Για το πως βιώνει ο ίδιος την πρώτη του χρονιά μακρυά από την οικογένεια του: “Σίγουρα αυτό που δεν έκανα παλιά και το κάνω τώρα είναι ότι ξενυχτάω πιο πολύ για να βλέπω τον Γιάννη να παίζει. Είναι η πρώτη φορά για εμένα που είμαι τόσο μακρυά και υπάρχει περίπτωση να μην δω την οικογένεια μου για 9 μήνες σερί. Όμως την ίδια στιγμή είναι πολύ καλό για εμένα αυτό, ήθελα να έρθω εδώ και να μάθω να παίζω μπάσκετ στην Ευρώπη, για να γυρίσω πίσω να είμαι έτοιμος και να έχω άλλη νοοτροπία μπάσκετ. Ήταν και το θέμα της Εθνικής το καλοκαίρι που είπα στον εαυτό μου πως είναι η πρώτη χρονιά που έπαιξα άπειρος χωρίς να έχω παίξει Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αυτό θα με βοηθήσει για να είμαι έτοιμος και για την Εθνική.”

Για τα μικρότερα αδέρφια του, τον Κώστα και τον Αλέξανδρο: “Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα… Δεν μπορείτε να φανταστείτε, δηλαδή ο Αλέξανδρος είναι σχεδόν στο ύψος μου, ο Κωστάκης είναι σαν τον Γιάννη. Γίνονται τέρατα και οι δύο! Κάτι τελευταίο, να πω στην Νονά μου ότι την αγαπάω πολύ γιατί με παίρνει τώρα τηλέφωνο και δεν μπορώ να μιλήσω. Νονά σ’ αγαπάω πάρα πολύ, μακάρι να σε δω την Πρωτοχρονιά!”

Πηγή:www.eurohoops.net
Σχόλια