Έξω από τη Βουλή η πορεία των συμβασιούχων – Σήμερα κρίνεται το μέλλον της κινητοποίησης




Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από τη Βουλή
Σήμερα αποφασίζεται το μέλλον της κινητοποίησης
Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ συνέστησε στους διαδηλωτές να αποφύγουν την οποιαδήποτε ένταση με την αστυνομία...

Με μικρότερη συμμετοχή σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, πραγματοποιείται α η πορεία των συμβασιούχων στους δήμους προς τη Βουλή με αίτημα τη μονιμοποίησή τους.



Έξω από τη Βουλή, επί της λεωφόρου Αμαλίας, βρίσκονται αυτή την ώρα συγκεντρωμένοι οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα των δήμων, με αποτέλεσμα να είναι κλειστοί οι γύρω δρόμοι.




Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας συνέστησε στους διαδηλωτές να αποφύγουν την οποιαδήποτε ένταση με την αστυνομία. Όπως ανέφερε ο ίδιος, θα παραμείνουν για λίγη ώρα και στη συνέχεια η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει για να καθορίσει το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Σήμερα συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Υπενθυμίζεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συνεδριάσει προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της σχετικά με τις κινητοποιήσεις στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων.



Την ίδια ώρα λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών αρκετοί δρόμοι θυμίζουν «θαλάμους αερίων» παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι έχουν αυξήσει τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων.

Η κυβέρνηση δε θα αφήσει να διακυβευτεί η δημόσια υγεία ξεκαθάρισε μέσω του Δημήτρη Τζανακόπουλου και τηρεί στάση αναμονής καθώς ευελπιστεί ότι σήμερα θα αποφασιστεί η αναστολή της κινητοποίησης.
Σχόλια