Εκεί ψηλά στον ουρανό, υπάρχει μέγα μυστικό.


Σύμφωνα με παρατηρήσεις ακτιβιστών στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, υπάρχει μια κακουχία και παρενόχληση ειδικά σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να αντιλαμβάνονται τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι άλλοι δεν νιώθουν κάτι.

Πονοκέφαλοι, ζαλάδες, κάψιμο στο σώμα, ναυτία, κούραση και βουητά στο αυτί, είναι μερικά από τα συμπτώματα που θεωρούνται πλέον ότι ενοχοποιούν την ασύρματη τεχνολογία του ανεπτυγμένου κόσμου.


Η προσομοίωση απεικονίζει την κατανομή και την κίνηση τεχνητών αντικειμένων σε τροχιά γύρω από τη Γη




Πόσα ανθρωπογενή αντικείμενα στο διάστημα περιβάλλουν σήμερα τη Γη;



Η ακριβής απάντηση είναι δύσκολη, γιατί σχεδόν κάθε μέρα πλέον, ανεβαίνει και ένας νέος δορυφόρος



Πρόσφατο άρθρο που αφορά στην ετήσια ενημέρωσή σχετικά με τους δορυφόρους που κυκλοφορούν σήμερα γύρω από τη Γη, αναφέρει ότι σύμφωνα με τον Δείκτη Αντικειμένων (Index of Objects Launched) του ΟΗΕ για τα Εξωτερικά Διαστημικά Θέματα (UNOOSA), υπάρχουν 4. 635 δορυφόροι επί του παρόντος σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη. Μια αύξηση της τάξης του 8.91% σε σχέση με πέρυσι, η οποία είχε πάλι αύξηση 4.39% σε σχέση με πρόπερσι!
​Μέχρι στιγμής το 2017, η UNOOSA έχει καταγράψει περί τα 357 αντικείμενα που εκτοξεύθηκαν στο διάστημα κι ακόμα η χρονιά δεν τέλειωσε. Πρόκειται για σχεδόν 50% περισσότερα από πέρσι σε ένα μόνο έτος και εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικοί αριθμοί προγραμματισμένοι κατά το υπόλοιπο έτος.

Αυτοί οι δορυφόροι δεν είναι όλοι ενεργοί και υπολογίζεται ότι υπάρχουν 2 897 κομμάτια μεταλλικών σκουπιδιών που σέρνονται γύρω από τη Γη με μεγάλη ταχύτητα!




κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει
​Ωστόσο σύμφωνα με το n2yo.com που παρακολουθεί σε live χρόνο έναν διαστημικό σταθμό, τα αντικείμενα ανέρχονται σε άλλον μαγικό αριθμό, στα 18.840, ενώ την ώρα που γράφαμε, μόνο 1.613 διέσχιζαν τον ουρανό του Βόλου!

​Τι υποτίθεται ότι κάνουν όλοι αυτοί οι δορυφόροι;
Οι δορυφόροι κυρίως είναι κυβερνητικοί, ενώ κάποιοι ανήκουν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με το UCS, οι κύριοι στόχοι των εν λειτουργία δορυφόρων είναι:

Επικοινωνίες: 742 δορυφόροι
Παρατήρηση της γης: 596 δορυφόροι
Ανάπτυξη / επίδειξη τεχνολογίας: 193 δορυφόροι
Πλοήγηση / εντοπισμός: 108 δορυφόροι
Παρατήρηση Διαστήματος: 66 δορυφόροι
Επιστήμη της γης: 24 δορυφόροι
Επιστήμη του Διαστήματος: 67 δορυφόροι
Παρατήρηση Διαστήματος (ξανά): 9 δορυφόροι
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένοι από τους δορυφόρους έχουν πολλαπλούς σκοπούς, μας εξηγούν οι ειδικοί.

Εξετάζοντας τις χρήσεις αυτών των δορυφόρων:

33 έχουν στρατιωτικές χρήσεις, με το 80% αυτών να είναι οι ΗΠΑ, το υπόλοιπο από την Κίνα, τη Ρωσία και τη Γαλλία.
56 έχουν κυβερνητικές χρήσεις και οι περισσότερες από αυτές λειτουργούν από εθνικούς διαστημικούς οργανισμούς ή από συναφείς φορείς. Η Κίνα διαθέτει το 52% αυτών των δορυφόρων, ακολουθούμενη από τις ΗΠΑ.
65 έχουν Πολιτικές χρήσεις και αυτές συνήθως διοικούνται από πανεπιστημιακά ή παρόμοια εκπαιδευτικά ιδρύματα.
39 έχουν Εμπορικές χρήσεις. Υπάρχουν 33 διαφορετικές χώρες που εκμεταλλεύονται δορυφόρους τεχνολογικής ανάπτυξης / επίδειξης με τις Η.Π.Α. να κατέχουν 63, ακολουθούμενη από την Κίνα με 41 και την Ιαπωνία με 19. Μετά από αυτό είναι συνήθως μόνο ένας ή δύο δορυφόροι για κάθε χώρα.
Οι τέσσερις κατηγορίες χρηστών στην προηγούμενη ενότητα είναι:

788 δορυφόροι αναφέρονται ως εμπορικές χρήσεις
461 με κυβερνητικές χρήσεις
360 με στρατιωτικό χρήστη
129 για πολιτικές χρήσεις
Παρόλο που πρέπει να σημειωθεί ότι περίπου το 14% των δορυφόρων αναφέρονται ως πολλαπλές χρήσεις.
Το... χρύσωμα του χαπιού!
Το χαπάκι της αλόγιστης και ξέφρενης δορυφορικής ανάπτυξης, που έχει ρίζες στη στρατιωτική βιομηχανία, χρυσώνεται με δύο τρόπους: Να σου παρέχουν γρηγορότερη και ασύρματη τεχνολογία (π.χ. GPS, διαδίκτυο, τηλεόραση κ.λ.π) και... "για να μελετήσουν καλύτερα το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής"!

Πόσοι τέτοιοι καιρικοί δορυφόροι ανέβηκαν πάνω τελευταία; Σχεδόν όσα και τα παγκόσμια μεγάλης κλίμακας ακραία φαινόμενα που πλήττουν τελευταία τον πλανήτη! Λίγο πριν τη δική μας καιρική βόμβα μόλις είχε εκτοξευθεί ένας, ενώ σήμερα "έφυγε" ακόμα ένας. Περίεργο, ε; Όσο "μελετούν" το κλίμα, τόσο αυτό διαλύεται!



Νέα εκτόξευση πυραύλου από την NASA .Πρόκειται για προηγμένο διαστημκό σκάφος που ανήκει στην Εθνική Ωκεανική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση. Ο πύραυλος μεταφέρει το Κοινό Πολικό Δορυφορικό Σύστημα-1 και θα βοηθήσει σημαντικά στην πρόγνωση ακραίων καιρικών φαινόμενων. Πιο συγκεκριμένα θα βελτιώσει τις καιρικές προβλέψεις για διάστημα από 3 έως 7 ημέρες.

Φυσικά, εσείς όλοι καλείστε να δείξετε καλή πίστη στις αγνές προθέσεις των κυβερνήσεων που επιδίδονται σε ένα ράλι της διαστημικής τεχνολογίας έχοντας ήδη ξεκινήσει έναν άτυπο Πόλεμο των Άστρων και ελέγχου του Σύμπαντος και να αγνοήσετε αυτά που οι ίδιοι κατά καιρούς σας λένε.
​Μεταξύ πολλών άλλων, ότι:

Η CIA επενδύει στον καιρό
Επιστήμονες αλλάζουν τώρα τον καιρό με λέιζερ
Ότι ο Ομπάμα αποφάσισε να ελέγξει και τον “διαστημικό καιρό”!
Έχουν ακόμα και Μη Επανδρωμένο αεροσκάφος της NASA για... το περιβάλλον!

Τη δήλωση του David Walker, αναπληρωτή βοηθού γραμματέα της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη, την τεχνολογία και την μηχανική, όταν ρωτήθηκε για το αν είναι απαραίτητο το HAARP στις ΗΠΑ:




Τι άλλο κάνουν αυτοί οι δορυφόροι;





Εκτός -απ' ότι φαίνεται- έχουν την δυνατότητα παρέμβασης στο κλίμα, όπως είναι γνωστό έχουν και τη δυνατότητα να μας παρακολουθούν συνέχεια και παντού. Αυτό είναι ήδη γνωστό. Βοηθάει και η κινητή τηλεφωνία σε αυτό. Κι αυτό είναι ήδη γνωστό.

​Ωστόσο κάνουν μάλλον και κάτι άλλο.


Σύμφωνα με παρατηρήσεις ακτιβιστών στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, υπάρχει μια κακουχία και παρενόχληση ειδικά σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να αντιλαμβάνονται τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι άλλοι δεν νιώθουν κάτι.

Πονοκέφαλοι, ζαλάδες, κάψιμο στο σώμα, ναυτία, κούραση και βουητά στο αυτί, είναι μερικά από τα συμπτώματα που θεωρούνται πλέον ότι ενοχοποιούν την ασύρματη τεχνολογία του ανεπτυγμένου κόσμου.

Ωστόσο, οι παρατηρητές λένε ότι υπάρχει μια περιοδικότητα στην έξαρση των συμπτωμάτων, δηλαδή κάποιες μέρες είναι πολύ χειρότερες από τις άλλες.

Κι αυτές οι μέρες τείνουν να έχουν τακτικό και επαναληπτικό χαρακτήρα μέσα στην εβδομάδα.


Για παράδειγμα, αμερικανίδα ακτιβίστρια μας είπε ότι η "δύσκολη" μέρα για αυτήν πάντα ξεκινάει με διαφορά 12 ωρών από εκείνη που βιώνει φίλος της σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ.

Αυτή, καθώς και άλλοι πολλοί, αποδίδουν αυτόν τον "πυροβολισμό" των πληθυσμών με ακτινοβολία στην έλευση των δορυφόρων, κατά πάσα πιθανότητα και σε "συνεργασία" (συνδυασμό) με την επίγεια ασύρματη τεχνολογία, τους πύργους κινητής κ.λ.π.

Στο in-the-sky.org μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή, πόσοι και ποιοι δορυφόροι περνούν πάνω από την Ελλάδα και ειδικά πάνω από την περιοχή σας, αφού το σάιτ, με το που θα μπείτε μέσα καταγράφει το ΙΡ σας και την τοποθεσία του.

Είναι το γνωστό... "με βλέπεις που σε βλέπω;", που έλεγαν παλιά οι δασκάλοι...



​Αποφασίσαμε, λοιπόν, να παρακολουθήσουμε όσο μπορούμε πιο στενά, πότε και ποιοι είναι αυτοί οι δορυφόροι που περνούν από τη δική μας περιοχή και... μας αλλάζουν γενικώς τα φώτα στο νευρικό σύστημα!

Και έτσι... θα το πάμε κι εμείς ανάποδα: "Με βλέπεις που σε βλέπω;"

Μόλις έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε.






Πηγή. web.allnewz.gr
Σχόλια
Comment Poster
ο παραδεισος υπάρχει η μυστήριο??