ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΜΥΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

γράφει ο ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ


Σημείωση Διόδοτου: Το κείμενο που ακολουθεί είναι ένα πραγματικό εργαλείο αντίστασης. Σαμποτάζ στο σύστημα και στις μεθόδους του εντός της χώρας μας. Καθόσον οι συνθήκες και οι σχεδιασμοί των εχθρών μας μάς στερούν την δυνατότητα να αντισταθούμε ενόπλως και να ανακτήσουμε την Ελλάδα ... την παρακάτω λίστα μίας καθόλα νόμιμης δράσης και άμυνας ας την θέσουμε σε εφαρμογή.





Στο παρόν καταγράφονται ορισμένες προτάσεις που μπορούν να συντελέσουν αφ΄ ενός μεν στην καλυτέρευσιν της καθημερινότητός μας, αφ΄ετέρου δε στην επίσπευσιν αποτινάξεως του ζυγού που το «σύστημα» έχει επιβάλει. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι χρειάζεται όλοι να αποδεχτούν όλα τα κατωτέρω, ούτε βεβαίως να τα πράξουν. Κάποιοι όμως δύνανται να πράξουν κάποια εξ αυτών ή και άλλα που θα σκεφθούν. Ας το κάνουν αντί να αδιαφορήσουν.

1ον Αποφεύγουμε μέχρις πλήρους διακοπής την παρακολούθησιν τηλεοπτικών διαύλων (τηλεοράσεως). Διακόπτουμε συνδρομές.
Διευρύνουμε τις προσωπικές, φιλικές, κοινωνικές επαφές καθώς και τις επαφές στις γειτονιές.

2ον Αποφεύγουμε μέχρι πλήρους διακοπής συναλλαγές με κάρτες και τράπεζες.
Διευρύνουμε τις συναλλαγές ανταλλακτικού τύπου.

3ον Ενισχύουμε την διαδικτυακήν ενημέρωσιν. Όπου δούμε κάτι στραβό επεμβαίνουμε. Το διαδίκτυον είναι ένα μέσον και ένα εργαλείον τίποτε περισσότερο τίποτε λιγώτερο.
Διατηρούμε αντίγραφα σημαντικών άρθρων, συνομιλιών, κινηματογραφημάτων (βίντεο). Εκτυπώνουμε και διαμοιράζουμε όσα περισσότερα μπορούμε.
Απομαγνητοφωνούμε και αντιγράφουμε σημαντικές δηλώσεις εις περίπτωσιν απωλείας μέσων αναπαραγωγής.

4ον Όταν βρισκόμαστε σε διαδικτυακήν σύνδεσιν επισκεπτόμαστε άσχετες μεταξύ τους ιστοσελίδες (π.χ. από ιατρικά θέματα σε εκκλησιαστικά, ιστορικά, μαγειρικής κλπ.)

5ον Αποφεύγουμε μέχρις πλήρους διακοπής αγορές από πολυεθνικά καταστήματα ή μη Ελληνικά.

6ον Αποφεύγουμε μέχρις πλήρους διακοπής είδη διατροφής από ξενικά ταχυφαγεία («φαστφουντάδικα») ή αλυσίδες.

7ον Προωθούμε την δική μας παραγωγήν σε είδη διατροφής, καθαρισμού, ενεργείας.

8ον Αποφεύγουμε επαφές με άτομα του καθεστώτος και τους απομονώνουμε κοινωνικώς. Ταυτοχρόνως όμως διαχέουμε την Ελληνικήν Θέασιν η οποία είναι βέβαιον ότι θα επιδράσει ευεργετικώς επάνω τους.

9ον Διδάσκουμε τα παιδιά μας τα Ελληνικά Ιδεώδη επισημαίνοντας ότι όσα διδάσκονται στο σχολείον είναι απατηλά και ψευδή. Εάν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν σε ανώτερον επίπεδον μπορούν μόνον για λόγους βαθμολογικούς να υιοθετήσουν απόψεις του καθεστώτος τις οποίες με την πρώτην ευκαιρίαν θα αποβάλουν. (π.χ. προέλευσις αλφαβήτου, ινδοευρωπαϊκή θεωρία, «πολιτική αγωγή», ιουδαϊκές θρησκευτικές δοξασίες).

10ον Δίνουμε αντιφατικές και αντικρουόμενες απαντήσεις σε δημοσκοπήσεις και έρευνες αγοράς. Απαντούμε εκτός των τυποποιημένων απαντήσεων χωρίς να χρειαστεί να προσβάλλουμε ή να ειρωνευτούμε.
Π.χ. Ποιον θεωρείτε καταλληλότερον για πρωθυπουργόν; Απάντησις: Εμένα.
Τι θα ψηφίζατε στις επόμενες εκλογές; «Κ.Κ.»
Ποιον θεωρείτε ικανότερον να ηγηθεί του «Κ.Κ»; Τον πρόεδρον της «Νέας Δημοκρατίας» κλπ.

11ον Εάν μας προσεγγίζουν από τράπεζες , ασφαλιστικές, κλπ. εταιρίες και εφ’ όσον διαθέτουμε «όρεξην» και χρόνον τον εκμεταλλευόμαστε με σκοπόν να καταστήσουμε ατελέσφορον την τηλεφωνικήν επικοινωνίαν.

12ον Με φίλους και γνωστούς ομιλούμε συνθηματικώς και κωδικοποιημένα για όλα τα θέματα Π.χ. σε κάθε τηλεφωνικόν αριθμόν αλλάζουμε με προσυνεννόησιν τον τελευταίον αριθμόν. Αν λέμε 6 εννοούμε 6 – 1 δηλαδή 5. Όταν λέμε «Γιώργο» εννοούμε «Δήμητρα». Εμπλέκουμε άσχετα θέματα το ένα μέσα στο άλλο μεταξύ σοβαρού και αστείου. Αναφέρουμε επίσης άσχετες και ασύνδετες μεταξύ τους λέξεις. Π.χ. βούτυρον με εκλογές και αυγά με πρωθυπουργικόν γραφείον. Εξηγούμε από πριν ή κατόπιν τι θέλαμε να πούμε. Διακόπτουμε στα ξαφνικά την τηλεφωνικήν ή διαδικτυακήν μας επικοινωνίαν και μεταβαίνουμε σε άλλο μέσον. Όταν κανονίζουμε συνάντησιν («ραντεβού») αλλάζουμε την ώραν, τον τόπον και τα πρόσωπα μέχρι και την τελευταίαν στιγμήν.

13ον Δημιουργούμε παντοιοτρόπως σύγχυσιν και άσκοπον φόρτον στο «σύστημα» μέχρις ότου οι υπάλληλοι του αρχίσουν να καταπτοούνται, να βαριούνται, να εκνευρίζονται και εν τέλει να τα παρατήσουν και να ασχοληθούν με πιο υγιείς και δημιουργικές ενασχολήσεις. Όταν απεγκλωβιστούν από αυτό, έστω και στο εν χιλιοστόν, είναι βέβαιον ότι και πλησιέστερα στους ήδη απεγκλωβισμένους θα έλθουν και θα εκτιμήσουν το καλόν που τους συνέβη εξερχόμενοι του σπηλαίου.

14ον Κατηγορίες εναντίον μας τις αντιστρέφουμε και τις αντεπιρρίπτουμε. Επισημαίνουμε ότι αυτοί είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί. Δεν απολογούμαστε για την Ελληνικότητά μας. Αντιθέτως αυτοί είναι κατηγορούμενοι και υπόλογοι απέναντι σε Εμάς και στην Ελλάδα ΜΑΣ.

15ον Διορθώνουμε λεκτικά σφάλματα ακόμη και αν γινόμαστε εκνευριστικοί. Λεκτικά σφάλματα οδηγούν σε νοητικά και τα νοητικά σε σφάλματα επί του πρακτέου. Η Ελληνική Γλώσσα είναι αδιάψευστος μάρτυρας και κύριος παράγων ανιχνεύσεως του Πανάρχαιου Παρελθόντος και της Ιστορίας μας. Ταυτοχρόνως, είναι οδηγός για ένα καλύτερο μέλλον.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟΝ. Αρκεί να αξιοποιήσουμε τις μεθόδους και τακτικές του «συστήματος» προς όφελος μας.

Βρωμερόν, μίζερον, ελεεινόν όσο και τρισάθλιον το παρόν «σύστημα» έκλεισε τον κύκλον του και υποχρεούται να γραφτεί με τα μελανότερα γράμματα στην Οικουμενικήν Ιστορίαν ως μισελληνικόν και απάνθρωπον.



Πηγή: diodotos-k-t
Σχόλια