ΜΠΛΕΚ COMPLETE COLLECTiON - ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ




ΜΠΛΕΚ COMPLETE COLLECTiON - ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Το δημοφιλές περιοδικό Μπλέκ, εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στα περίπτερα της Ελλάδος τον Ιούνιο του 1969, προερχόμενο από την γειτονική Ιταλία, καρπός των διάσημων δημιουργών Sartoris, Sinchetto και Guzzon ("EsseGesse") οι οποίοι εμπνεύστηκαν το 1954 τη χαρακτηριστική φιγούρα του "ξανθού γίγα", ενός κυνηγού που διακρίθηκε στον αγώνα για την Αμερικανική ανεξαρτησία από τους Βρετανούς αποικιοκράτες κατά τα τέλη του 18ου αιώνα.

Αμερική 18ος αιώνας. Οι πατριώτες μάχονται για την ανεξαρτησία, και την απεξάρτηση από τους Άγγλους δυνάστες.Ο «ξανθός γίγαντας», αναλαμβάνει να οργανώσει τους «επαναστάτες» και να τους οδηγήσει στον δίκαιο αγώνα.
Είναι η μορφή του Μπλέκ, αυτή που γίνεται σύντομα μύθος, τρομοκρατώντας παράλληλα τους κατακτητές.

Ένας γεροδεμένος πατριώτης λοιπόν, αρχηγός μιας ομάδας κυνηγών, που δεν διστάζει να θέτει την ίδια του την ζωή σε κίνδυνο, προκειμένου να διώξει τον Αγγλικό «ζυγό». Και μαζι του ο καθηγητης Μυστηριος και ο Ροντυ,οι δυο αχωριστοι φιλοι του.

Το 1994 οι εκδόσεις ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ του Ανεμοδουρά επανα-κυκλοφορούν τον Μπλεκ σε δεκαπενθήμερη έκδοση. Αυτή τη φορά δεν είναι σαν τις προηγούμενες εκδόσεις πολυθεματικά τεύχη αλλά έχουν αποκλειστικά ιστορίες του Μπλεκ με μεσαίο μέγεθος, έγχρωμες σελίδες και σταμάτησε στο τεύχος 125.

Η μετατροπή των τευχών σε .pdf, έγινε από τον gstr. Τον ευχαριστούμε θερμά όπως και όλους τους συλλέκτες και σαρωτές (ανθρώπους και μηχανήματα) που συνέβαλλαν στην απόκτηση αυτού του εκπληκτικού κόμικ σε όλους μας.



Η συλλογή ολοκληρώθηκε. Καλό διάβασμα!


Δείτε όλα τα Link  ΕΔΏ


Σχόλια
Comment Poster
το λινκ υπάρχει;; γιατί με στέλνει συνέχεια σε adware sites
Replied
Υπαρχουν τα λινκ ..μη χρησιμοποιειτε chrome εγω τα κατεβασα με edge