Μεγάλη ανταπόκριση για τα έξοδα της κηδείας...


...της ελληνίδας που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο...

Ξεπέρασε τις 13.000 λίρες (περίπου 14.650 ευρώ) η εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την κηδεία της 22χρονης Iuliana Tudos, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο πάρκο Φίνσμπουρι του...
βόρειο Λονδίνου στις 27 Δεκεμβρίου. 


Μέσα σε 11 ώρες η  καμπάνια συγκέντρωσε το στόχο των 4.000 λιρών και μέχρι χθες είχε φτάσει σχεδόν στο τριπλάσιο.

Η Iuliana Tudos είχε εξαφανιστεί την παραμονή των Χριστουγέννων  μετά από διασκέδαση με τους φίλους της και βρέθηκε τρεις ημέρες αργότερα μαχαιρωμένη στο στομάχι και με χτυπήματα στο κεφάλι.  
Περισσότεροι από 800 άνθρωποι προσέφεραν τη δωρεά τους για την κηδεία της άτυχης κοπέλας, συμπεριλαμβανομένων και ανθρώπων που απλά σύχναζαν στην pub του Κάμντεν, όπου εργαζόταν. 

«Δεν γνώριζα προσωπικά την Iuliana, αλλά είχε τύχει να μιλήσω μαζί της έξω από το μαγαζί και ήταν πραγματικά συμπαθητική και είχε πλάκα. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους της», δήλωσε ένας από τους θαμώνες που προσέφερε χρήματα. 

«Πήγαινα συχνά στην pub. Δεν  ήξερα την Julie, αλλά πιθανώς να μου είχε σερβίρει μία μπύρα ή ενα τζιν... Μοιάζει σαν να χάσαμε κάποιον δικό μας άνθρωπο», έγραψε μία άλλη θαμώνας που επίσης συμμετείχε στη δωρεά. 

Η σελίδα GoFundMe δημιουργήθηκε από την Krystyna Rymarczyk, η οποία έγραψε: «Θέλουμε να βοηθήσουμε την οικογένειά της να καλύψει τα έξοδα της κηδείας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για αυτούς. Είναι αυτό που μπορούμε να κάνουμε για την Julie».

protothema.gr
Σχόλια