Ο επιθανάτιος ρόγχος του παρακράτους: Απειλούν να πλημμυρίσουν με αίμα το συλλαλητήριο – Οι μετρήσεις δείχνουν 2 εκατ κόσμο




Με.. «πάνες» κυκλοφορούν ήδη όσοι ήταν και είναι αντίθετοι στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Ηδη οι μετρήσεις και η κινητικότητα του κόσμου δείχνουν ότι το ενα εκατ κόσμου είναι παρελθόν. Μιλάμε πλέον για 2 εκατ λαού και βλέπουμε. Στο πλαίσιο κατατρομοκράτησης του λαού, βγήκε πριν λίγο ο Ρουβίκωνας και έστειλε απειλητικό μήνυμα. Eίναι πλέον φανερό πως τρομοκρατούν τους πολίτες για να μην δυναμώσει περαιτέρω το συλλαλητήριο το οποίο βλέπουν να μετατρέπεται σε αντικυβερνητικό τσουνάμι.

Είναι θέμα πλέον της δικαιοσύνης καθαρά. Πρόκειται για ωμές δολοφονικές απειλές.

Με ένα απειλητικό μήνυμα, που ανέβηκε στα social media υποδέχεται ο Ρουβίκωνας το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποιεί η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», μέσω ιδρυτικού στελέχους της, και συνεχίζει:

«Καποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια.



Αλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους», έγραψε μέλος του Ρουβίκωνα.

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού του λαού προκειμένου να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, τονίζει ότι «ο εκφοβισμός δεν θα καρποφορήσει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αν οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έρθουν να μας εμποδίσουν διά της βίας η ευθύνη στον κ. Τσίπρα».


Η δημοσιογράφος και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου, Γεωργία Μπιτάκου κάλεσε τους Αθηναίους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, απαντώντας στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για φόβους της ΕΛΑΣ:

«Κάποιοι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, αλλά και αρκετοί εκπρόσωποι του κοινοβουλίου προσπαθούν να τρομάξουν τους πολίτες να μην έρθουν στο συλλαλητήριο, κάτι το οποίο καταπολεμάμε με κάθε τρόπο. Ακούσαμε γνωστούς βουλευτές να λένε ότι είμαστε ακροδεξιοί όσοι διοργανώνουμε και είναι πραγματικά θλιβερά. Δεν μπορεί κανείς να προσβάλλει ένα τέτοιο τεράστιο ποσοστό του ελληνικού λαού που εκφράζεται πατριωτικά και θέλει την Κυριακή, όπως συνέβη και στη Θεσσαλονίκη, να έρθει στην Πλατεία Συντάγματος για να υπερασπιστεί την πατρίδα του.

Γιατί όσοι κάνουμε αυτόν τον αγώνα έχουμε συγκεκριμένη άποψη: ότι αν δοθεί το όνομα Μακεδονία, ξεκινά ο διαμελισμός της πατρίδας μας. Είναι ξεκάθαρο στην σκέψη μας και το μόνο που θέλουμε είναι να υπερασπιστούμε τοην πατρίδα μας. Δεν έχει σημασία που ανήκει ο καθένας, σε ποιο κόμμα, καλούμε τον κόσμο να έρθει στο συλλαλητήριο με την ελληνική σημαία, να δώσει δυναμικό παρών και να μην ακούει τίποτα από όλα αυτά, γιατί όσο περνάει ο καιρός ο πόλεμος θα συνεχίζεται».

Δείτε επίσης το βίντεο με την κα Μπιτάκου να αντιμετωπίζει την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη.

 


Αυτό είναι το βίντεο – κάλεσμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Το βίντεο – κάλεσμα για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα «ανέβασαν» οι διοργανωτές στην επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα».

Υπό την μουσική υπόκρουση του «Μακεδονία Ξακουστή», το βίντεο καλεί όλους τους Έλληνες να διαδηλώσουν μπροστά στη Βουλή στο Σύνταγμα ενάντια στον όρο «Μακεδονία» από τα Σκόπια.

Οι διοργανωτές συνοδεύουν το τρέιλερ με τη λεζάντα: «#Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 – Αθήνα στις 2 το μεσημέρι στην Πλατεία Συντάγματος. Θα είμαστε όλοι εκεί!»

«Έλληνες, Μακεδόνες και Μακεδόνισσες όλοι στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, όλοι στην Πλατεία Συντάγματος στις 2 το μεσημέρι. Εκεί μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων θα διαδηλώσουμε τη θέλησή μας: Όχι στον όρο Μακεδονία στο όνομα των γειτόνων, όχι στα άρθρα αλυτρωτισμού του Συντάγματος των Σκοπίων. Η Θεσσαλονίκη μίλησε, σειρά της Αθήνας να φωνάξει: Η Μακεδονία είναι ελληνική», αναφέρει χαρακτηριστικά το βίντεο.



pentapostagma.gr
Σχόλια