ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ "ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ" ΔΥΜΑΜΕΙΣ




Το Πεντάγωνο στον πρώτο στα χρονικά του οικονομικό έλεγχο με εξωτερικούς ελεγκτές, βρήκε πως έχουν εξαφανιστεί 21 τρις δολάρια στο διάστημα 1998-2015. Αυτό το ποσόν είναι 35 φορές περισσότερο από το επίσημο κονδύλι για την Αμερικανική άμυνα του 2016.

Πηγές της ΣΙΑ και της ΜΙ6 αναφέρουν πως τα χρήματα αυτά έχουν ξοδευτεί στην δημιουργία τεράστιων μισθοφορικών στρατών έξω από τον επίσημο έλεγχο των κυβερνητικών δομών. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πίσω από τον ISIS, τον πόλεμο στην Υεμένη, την Blackwater/Academy κλπ.
Επίσης μεγάλα ποσά έχουν ξοδευτεί για το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα.

σημ: η ΝΑΣΑ είναι βιτρίνα διαστημικών προγραμμάτων γιαλαντζί. :)

Ας εστιάσουμε λοιπόν στον "εδώ και τώρα" ορατό κόσμο μας για να δούμε ποια μέρη του Μυστικού Διαστημικού προγράμματος είναι ορατά σ' εμάς τον πληθυσμό επιφανείας.
Κάποιος που μας έρχεται αμέσως στον νου είναι ο Elon Musk με την εταιρεία του Tesla Motors και τα προγράμματα SpaceX.
Τα οικονομικά των εταιρειών του δείχνουν πως σαφώς ξεπλένει χρήμα για όλες εκείνες τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες με τα γελοία χαρτονομίσματα. Είναι επίσης σημαντικό να έχουμε υπ' όψιν πως ο Musk και η SpaceX είναι οι κύριοι ύποπτοι πίσω από την πρόσφατη Β.Κορεατική "απειλή" πράγμα για το οποίο συμφωνούν πηγές του Πενταγώνου και της NSA.

Μετά βέβαια έχουμε την Alphabet/Google. Ο πρόσφατα απολυθείς πρόεδρός της είχε επισκεφτεί την Β.Κορέα το 2013, πριν από την έναρξη του πρόσφατου πυραυλικού καρναβαλιού. Η Google έχει τώρα πια συνδεθεί με την χαμένη πτήση της Malaysian Air 370/17 και με την εξαφάνιση μικροβιολόγων και μηχανικών.

Έχουμε γίνει μάρτυρες τα τελευταία χρόνια αναρίθμητων προσπαθειών της Χαζαρικής Μαφίας να ενεργοποιήσει πυρηνικές συσκευές για αρχίσει ο "Αρμαγεδώνας" της, αλλά κάθε φορά την εμποδίζουν μυστήριες συχνά δυνάμεις.

Οι ολιγάρχες της Δυτικής ακτής δέχονται ισχυρή επίθεση στα ίδια τους τα οχυρά. Οι μυστηριώδεις πυρκαγιές ακολουθήθηκαν από σμήνη σεισμών στο Reno της Nevada την περασμένη εβδομάδα. Να θυμηθούμε πως το Reno είναι το μοναδικό στον κόσμο κέντρο οφσορ μπάνκινγκ εκτός κανονισμών, και εκεί έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται οι Ρότσιλντ.

Η υπόγεια βάση του Reno έχει συνδεθεί με τους δίσκους αντιβαρύτητας, αλλά και με τους ναζί της Ανταρκτικής.

Διεθνώς η παρούσα εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ χάνει υποστήριξη. Παραδείγματα:
--Η σύμμαχος των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ Τουρκία επιτίθεται σε βάσεις που υποστηρίζονται από τους Αμερικανούς στην Συρία
--Το Πακιστάν μακρόχρονος σύμμαχος των ΗΠΑ, δημοσίως τερμάτισε την συμμαχία του με τις ΗΠΑ
--Η Βόρεια και η Νότια Κορέα δημιούργησαν κοινή Ολυμπιακή Ομάδα, στέλνοντας το μήνυμα πως δεν θέλουν αυτόν τον τεχνητό τεμαχισμό, και δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούνται σαν δικαιολογία για να αρχίσει ο Γ΄ΠΠ.

Αυτός ο επιθανάτιος ρόγχος της Αμερικανικής Εταιρικής Κυβέρνησης κατέστησε επείγουσα μια συγκέντρωση των δυνάμεων της Ατλαντικής Συμμαχίας στο Νταβός, Ελβετία.
Εκεί αντιμάχονται δύο ομάδες. Η μια θέλει την παλινόρθωση της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών και η άλλη είναι υπέρ της χρηματοδότησης του Καναδά για μια φιλική κατάληψη των ΗΠΑ και την δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Βορείου Αμερικής.

B.Fulford - 2018-01-22


Πηγή: Γιώργος Βουδούρης
Σχόλια