Ηλεκτρονική βάση για την αναζήτηση των αγνοουμένων στις πυρκαγιές

Ηλεκτρονική βάση για την αναζήτηση των αγνοουμένων στις πυρκαγιές Μια ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής των αγνοουμένων από τις φονικές πυρκαγιές της Δευτέρας στην ανατολική Αττική έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Στην ανοιχτή πλατφόρμα missingpeople.audax.gr, όσοι δεν μπορούν να εντοπίσουν κάποιον δικό τους μετά την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, μπορούν να αναρτήσουν τα στοιχεία και μια φωτογραφία του ατόμου που αγνοείται προκειμένου άνθρωποι που βρέθηκαν στην περιοχή να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους. Αν και επίσημα στοιχεία για τον αριθμό των αγνοουμένων δεν υπάρχουν, η Πυροσβεστική κάνει λόγο για 15 κλήσεις για δηλώσεις αγνοουμένων. Στην πλατφόρμα έχουν αναρτηθεί μέχρι στιγμής τα προφίλ 16 ανθρώπων που αναζητούνται από τους οικείους τους.

Ηλεκτρονική βάση για την αναζήτηση των αγνοουμένων στις πυρκαγιές

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC 0  0  0


Μια ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής των αγνοουμένων από τις φονικές πυρκαγιές της Δευτέρας στην ανατολική Αττική έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.


Στην ανοιχτή πλατφόρμα missingpeople.audax.gr, όσοι δεν μπορούν να εντοπίσουν κάποιον δικό τους μετά την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, μπορούν να αναρτήσουν τα στοιχεία και μια φωτογραφία του ατόμου που αγνοείται προκειμένου άνθρωποι που βρέθηκαν στην περιοχή να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Αν και επίσημα στοιχεία για τον αριθμό των αγνοουμένων δεν υπάρχουν, η Πυροσβεστική κάνει λόγο για 15 κλήσεις για δηλώσεις αγνοουμένων.

Στην πλατφόρμα έχουν αναρτηθεί μέχρι στιγμής τα προφίλ 16 ανθρώπων που αναζητούνται από τους οικείους τους.

sputniknews.gr
Σχόλια