Αξιέπαινη κίνηση από τον Σαββίδη: Δίνει στους πληγέντες όλα τα έσοδα του αγώνα ΠΑΟΚ-Βασιλεία

Αξιέπαινη κίνηση από τον Σαββίδη: Δίνει στους πληγέντες όλα τα έσοδα του αγώνα ΠΑΟΚ-Βασιλεία Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες η Ελλάδα λόγω των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μία αξιέπαινη κίνηση αποφάσισε να διαθέσει όλα τα έσοδα του αποψινού αγώνα με τη Βασιλεία, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, στους ανθρώπους που έπληξαν οι μεγάλες πυρκαγιές στην πρωτεύουσα! Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένειά του αποφάσισαν με αυτό τον τρόπο να στείλουν μία πρώτη βοήθεια στους πληγέντες, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε η ενοικίαση ξενοδοχείου στην περιοχή, προκειμένου να φιλοξενηθούν οικογένειες που έχασαν τα σπίτια και την περιουσία τους.



Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες η Ελλάδα λόγω των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική.



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μία αξιέπαινη κίνηση αποφάσισε να διαθέσει όλα τα έσοδα του αποψινού αγώνα με τη Βασιλεία, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, στους ανθρώπους που έπληξαν οι μεγάλες πυρκαγιές στην πρωτεύουσα!



Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένειά του αποφάσισαν με αυτό τον τρόπο να στείλουν μία πρώτη βοήθεια στους πληγέντες, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε η ενοικίαση ξενοδοχείου στην περιοχή, προκειμένου να φιλοξενηθούν οικογένειες που έχασαν τα σπίτια και την περιουσία τους.





[Πηγή]epilekta.com

------------------------------------------------------------------------

Ανοιχτή Βάση Δεδομένων Αγνοούμενων Ανθρώπων
Ανοικτή Βάση Δεδομένων Αναζήτησης Αγνοουμένων από τις περιοχές Μάτι και Ραφήνα
Τηλ. 199
missingpeople.audax.gr
«Τριβέλι Πᾶνος»
Σχόλια