Στην Σουηδία βομβαρδίζουν τις φωτιές!

Στην Σουηδία βομβαρδίζουν τις φωτιές! Οι φωτιές συνεχίζονται στην Σουηδία και πάρθηκε η απόφαση να χρησιμοποιηθεί η πολεμική αεροπορία της χώρας.Οι προσπάθειας κατάσβεσης της φωτιάς στην Σουηδία, μέχρι στιγμής δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και η καταστροφή τεράστιων δασικών εκτάσεων συνεχίζεται. Κάτι που ανάγκασε τους υπεύθυνους να πάρουν δραστικά μέτρα, τα οποία προκαλούν εντύπωση, καθώς χρησιμοποίησαν την πολεμική τους αεροπορία.Με τις φλόγες να είναι στην περιοχή Τράνγκλεστ όπου υπάρχει πεδίο βολής, δύο βομβαρδιστικά άφησαν βόμβες 500 λίβρων και με την βοήθεια GPS πήγαν στην καρδιά της φωτιάς.Η έκρηξή τους προκάλεσε απώλεια οξυγόνου και η φωτιά σε μήκος 100 μέτρων, έσβησε.


Οι φωτιές συνεχίζονται στην Σουηδία και πάρθηκε η απόφαση να χρησιμοποιηθεί η πολεμική αεροπορία της χώρας.Οι προσπάθειας κατάσβεσης της φωτιάς στην Σουηδία, μέχρι στιγμής δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και η καταστροφή τεράστιων δασικών εκτάσεων συνεχίζεται.

Κάτι που ανάγκασε τους υπεύθυνους να πάρουν δραστικά μέτρα, τα οποία προκαλούν εντύπωση, καθώς χρησιμοποίησαν την πολεμική τους αεροπορία.Με τις φλόγες να είναι στην περιοχή Τράνγκλεστ όπου υπάρχει πεδίο βολής, δύο βομβαρδιστικά άφησαν βόμβες 500 λίβρων και με την βοήθεια GPS πήγαν στην καρδιά της φωτιάς.Η έκρηξή τους προκάλεσε απώλεια οξυγόνου και η φωτιά σε μήκος 100 μέτρων, έσβησε.

odosdrachmis.gr
Σχόλια