ΟΤΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της Ελλάδος ... ΚΟΒΕΤΑΙ !

ΟΤΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της Ελλάδος ... ΚΟΒΕΤΑΙ ! ΔΕΙΤΕ Ο Λ Ο Ι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΤΟ (Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Μ Ε Ν Ο) 'ΒΙΝΤΕΟ' ! Το 1977 η αείμνηστη Λίλα Κουρκουλάκου σκηνοθέτησε για λογαριασμό της (τότε στρατιωτικής & κρατικής τηλεοράσεως) 'ΥΕΝΕΔ', ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό αναφορικά με τα επιστημονικά επιτεύγματα του Δρ. Άρη Πουλιανού και των συνεργατών του στο σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής. Το έργο της διεθνούς φήμης σκηνοθέτιδος, είχε προγραμματιστεί να προβαλλόταν πριν και κατά τη διάρκεια των εργασιών του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ανθρωπολογίας τον Σεπτέμβριο του 1982, αλλά η προβολή του α π α γ ο ρ ε ύ τ η κ ε ύστερα από παρέμβαση των γνωστών-άγνωστων αντιπάλων του έργου του διαπρεπούς Έλληνα ανθρωπολόγου. διαβᾶστε τήν συνέχεια ΕΔΩ Καί ἡ ταινία :

ΔΕΙΤΕ Ο Λ Ο Ι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΤΟ (Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Μ Ε Ν Ο) 'ΒΙΝΤΕΟ' !




Το 1977 η αείμνηστη Λίλα Κουρκουλάκου σκηνοθέτησε για λογαριασμό της (τότε στρατιωτικής & κρατικής τηλεοράσεως) 'ΥΕΝΕΔ', ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό αναφορικά με τα επιστημονικά επιτεύγματα του Δρ. Άρη Πουλιανού και των συνεργατών του στο σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής. 








Το έργο της διεθνούς φήμης σκηνοθέτιδος, είχε προγραμματιστεί να προβαλλόταν πριν και κατά τη διάρκεια των εργασιών του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ανθρωπολογίας τον Σεπτέμβριο του 1982, αλλά η προβολή του α π α γ ο ρ ε ύ τ η κ ε ύστερα από παρέμβαση των γνωστών-άγνωστων αντιπάλων του έργου του διαπρεπούς Έλληνα ανθρωπολόγου.


διαβᾶστε τήν συνέχεια ΕΔΩ


Καί ἡ ταινία :






sxolianews.blogspot.com

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Σχόλια