Εκδρομή στο Διάστημα...

Εκδρομή στο Διάστημα... Πετυχημένη η δοκιμαστική πτήση της Virgin Galactic... (ΒΙΝΤΕΟ) Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η δοκιμαστική πτήση ενός διαστημικού τουριστικού σκάφους της... Virgin Galactic, το οποίο εκτοξεύτηκε από την έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνιας και έφτασε στα όρια της γήινης ατμόσφαιρας, προτού να επιστρέψει με ασφάλεια στη Γη. Αυτή η δοκιμαστική πτήση θεωρείται προάγγελος μιας νέας εποχής για τα εμπορικά διαστημικά ταξίδια, η έναρξη της οποίας μπορεί να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες. Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο ιδιοκτής της Virgin, δήλωσε ότι στοχεύει να πραγματοποιηθεί η πρώτη τουριστική πτήση στο διάστημα μέχρι τον Μάρτιο του 2019. Δείτε βίντεο από την εκτόξευση:




Πετυχημένη η δοκιμαστική πτήση της Virgin Galactic...

(ΒΙΝΤΕΟ)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η δοκιμαστική πτήση ενός διαστημικού τουριστικού σκάφους της...
Virgin Galactic, το οποίο εκτοξεύτηκε από την έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνιας και έφτασε στα όρια της γήινης ατμόσφαιρας, προτού να επιστρέψει με ασφάλεια στη Γη.

Αυτή η δοκιμαστική πτήση θεωρείται προάγγελος μιας νέας εποχής για τα εμπορικά διαστημικά ταξίδια, η έναρξη της οποίας μπορεί να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες. Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο ιδιοκτής της Virgin, δήλωσε ότι στοχεύει να πραγματοποιηθεί η πρώτη τουριστική πτήση στο διάστημα μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Δείτε βίντεο από την εκτόξευση:

Σχόλια