Επίθεση Τούρκων χάκερ στο Ελληνικό ΥΠΕΞ; – “Μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά, η ιστορία θα επαναληφθεί” – Διαψεύδει η Αθήνα

Επίθεση Τούρκων χάκερ στο Ελληνικό ΥΠΕΞ; – “Μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά, η ιστορία θα επαναληφθεί” – Διαψεύδει η Αθήνα Τούρκοι χάκερ που αυτοαποκαλούνται “κυβερνοπολεμιστές επιδρομείς” ανέφεραν ότι κατέβασαν την ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αλλά και το παράρτημα της εθνικής στρατηγικής του υπουργείου. “Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά, τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μια μέρα θα επαναληφθεί”, υπαινισσόμενοι την Μικρασιατική καταστροφή. Επιπλέον, η αναφορά τους φανερώνει μεγάλο εκνευρισμό από τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου (24.12.2018) που είχε πει: “Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και το διεθνές δίκαιο θα τον τσακίσουμε, θα τον συντρίψουμε”. Οι Τούρκοι πειρατές του Διαδικτύου ισχυρίζονται πως έσπασαν τους κωδικούς και μπήκαν σε ελληνικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς, ενώ προαναγγέλλουν επιθέσεις και σε Μέσα Ενημέρωσης, “αν συνεχίσει την ίδια τακτική η ελληνική κυβέρνηση”. Από την πλευρά του, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ξεκαθαρίζει, μέσω κύκλων, ότι τόσο η ιστοσελίδα όσο και τα μέιλ του ουδέποτε έπαψαν να λειτουργούν, διαψεύδοντας τους Τούρκους “κυβερνοπολεμιστές επιδρομείς”. Οι ίδιοι ελληνικοί κύκλοι διαβεβαίωναν και πως αν ποτέ συμβεί κάτι, αντιμετωπίζεται άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Πρόκειται πιθανόν για ενέργεια των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ). Μάλιστα χθες η αρχηγός του κόμματος των εθνικιστών Μ.Ακσενέρ, ζήτησε από την τουρκική κυβέρνηση να κλείσει το στόμα του Έλληνα αρχηγού του στρατού διότι πρόσβαλε την χώρα της. Ελλάδα και Κύπρος σύμφωνα με την ηγεσία των Ελληνικών ΕΔ και τον Κύπριο αρχηγό στρατού, Στρατηγό Λεοντάρη ,«βρίσκονται» τρόπο τινά σε έναν «υβριδικό πόλεμο» με την Τουρκία σε όλο το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων, σύμφωνα και με τον τίτλο του συνεδρίου που έλαβε χώρα στην έδρα της ΣΣΕ. Πρόκειται για μια πραγματικότητα η οποία αναλύθηκε από ειδικούς ξένους και Έλληνες προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα στην περιοχή μας. Ο υβριδικός πόλεμος είναι μια σύγχρονη μορφή του Ψυχρού Πολέμου και μιλάμε για ένα κράτος, την Τουρκία, η οποία επιχειρεί συνεχώς με όλους τους τρόπους να προκαλέσει τριγμούς σε ένα άλλο κράτος, την χώρα μας. Η χώρα μας δέχεται εδώ και 2-3 χρόνια έναν μεγάλο και ανηλεή τουρκικό υβριδικό πόλεμο, με στόχο να υποκύψει αμαχητί στις τουρκικές απαιτήσεις για υφαρπαγή ενεργειακών κοιτασμάτων σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ. Οφείλουμε να κατανοήσουμε βαθιά τον μεγάλο κίνδυνο και με έναν άκρως «ελληνικό τρόπο», να αντιδράσουμε στις νέο-οθωμανικές ενέργειες, σε όλο το εύρος των ελληνοτουρκικών συνόρων και στην Κύπρο. Η Άγκυρα κινούμενη μακροπρόθεσμα, υλοποιεί εδώ και χρόνια πρόγραμμα δημιουργίας σύγχρονων και πάνοπλων ενόπλων δυνάμεων, με κύριο στόχο την υλοποίηση του «εθνικού όρκου» και την αναβίωση της πάλαι ποτέ οθωμανικής αυτοκρατορίας.




Τούρκοι χάκερ που αυτοαποκαλούνται “κυβερνοπολεμιστές επιδρομείς” ανέφεραν ότι κατέβασαν την ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αλλά και το παράρτημα της εθνικής στρατηγικής του υπουργείου.

“Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά, τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μια μέρα θα επαναληφθεί”, υπαινισσόμενοι την Μικρασιατική καταστροφή.

Επιπλέον, η αναφορά τους φανερώνει μεγάλο εκνευρισμό από τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου (24.12.2018) που είχε πει:

“Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και το διεθνές δίκαιο θα τον τσακίσουμε, θα τον συντρίψουμε”.

Οι Τούρκοι πειρατές του Διαδικτύου ισχυρίζονται πως έσπασαν τους κωδικούς και μπήκαν σε ελληνικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς, ενώ προαναγγέλλουν επιθέσεις και σε Μέσα Ενημέρωσης, “αν συνεχίσει την ίδια τακτική η ελληνική κυβέρνηση”.



Από την πλευρά του, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ξεκαθαρίζει, μέσω κύκλων, ότι τόσο η ιστοσελίδα όσο και τα μέιλ του ουδέποτε έπαψαν να λειτουργούν, διαψεύδοντας τους Τούρκους “κυβερνοπολεμιστές επιδρομείς”.

Οι ίδιοι ελληνικοί κύκλοι διαβεβαίωναν και πως αν ποτέ συμβεί κάτι, αντιμετωπίζεται άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πρόκειται πιθανόν για ενέργεια των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ).

Μάλιστα χθες η αρχηγός του κόμματος των εθνικιστών Μ.Ακσενέρ, ζήτησε από την τουρκική κυβέρνηση να κλείσει το στόμα του Έλληνα αρχηγού του στρατού διότι πρόσβαλε την χώρα της.


Ελλάδα και Κύπρος σύμφωνα με την ηγεσία των Ελληνικών ΕΔ και τον Κύπριο αρχηγό στρατού, Στρατηγό Λεοντάρη ,«βρίσκονται» τρόπο τινά σε έναν «υβριδικό πόλεμο» με την Τουρκία σε όλο το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων, σύμφωνα και με τον τίτλο του συνεδρίου που έλαβε χώρα στην έδρα της ΣΣΕ.

Πρόκειται για μια πραγματικότητα η οποία αναλύθηκε από ειδικούς ξένους και Έλληνες προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα στην περιοχή μας.

Ο υβριδικός πόλεμος είναι μια σύγχρονη μορφή του Ψυχρού Πολέμου και μιλάμε για ένα κράτος, την Τουρκία, η οποία επιχειρεί συνεχώς με όλους τους τρόπους να προκαλέσει τριγμούς σε ένα άλλο κράτος, την χώρα μας.

Η χώρα μας δέχεται εδώ και 2-3 χρόνια έναν μεγάλο και ανηλεή τουρκικό υβριδικό πόλεμο, με στόχο να υποκύψει αμαχητί στις τουρκικές απαιτήσεις για υφαρπαγή ενεργειακών κοιτασμάτων σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ.

Οφείλουμε να κατανοήσουμε βαθιά τον μεγάλο κίνδυνο και με έναν άκρως «ελληνικό τρόπο», να αντιδράσουμε στις νέο-οθωμανικές ενέργειες, σε όλο το εύρος των ελληνοτουρκικών συνόρων και στην Κύπρο.

Η Άγκυρα κινούμενη μακροπρόθεσμα, υλοποιεί εδώ και χρόνια πρόγραμμα δημιουργίας σύγχρονων και πάνοπλων ενόπλων δυνάμεων, με κύριο στόχο την υλοποίηση του «εθνικού όρκου» και την αναβίωση της πάλαι ποτέ οθωμανικής αυτοκρατορίας.

pentapostagma.gr
Σχόλια