ΚΟΣΜΟΣ


Προσαρμοσμένη Αναζήτηση
Σύντομα πολλά θέματα που δεν θα τα βρείτε πουθενά και πολλά DownLod.

Παράξενη συμπεριφορά υπολογιστών και smartphones στην ΑμερικήO κληρικός Jim Peasboro αναφέρει ότι πρόκειται για δαιμονική κατοχή των Η/Υ

Εκτός από τους ιούς και τους κακόβουλους hackers, η πραγματική απειλή είναι πολύ πιο ύπουλη.
Ο προσωπικός μας υπολογιστής μπορεί να φιλοξενεί έναν δαίμονα που μπορεί να μας θέσει υπό τον έλεγχο του. (σχετικό το δημοσίευμα του Weekly World News)
Oι ηλεκτρονικοί υπολογιστές εκτός από την ώθηση στην πρόοδο των επιστημών, άνοιξαν επίσης μια άλλη πόρτα μέσω της οποίας ο Lucifer και οι υπάλληλοί του μπορούν να εισέλθουν και να καταστρέψουν τις ψυχές των ανθρώπων", γράφει ο Reverend Jim Peasboro, συγγραφέας του βιβλίου The Devil in the Machine : Is Your Computer Possessed by a Demon?
Οι δαίμονες είναι σε θέση να κάνουν κατάληψη σε οποιοδήποτε εγκέφαλο, είτε ανήκει σε κοτόπουλο είτε σε άνθρωπο.
Και οι σύγχρονες μηχανές σκέψης έχουν αρκετό χώρο στους σκληρούς δίσκους τους για να φιλοξενήσουν τον Σατανά ή τους φίλους του, αναφέρεται στο βιβλίο.
Ωστόσο, η χωρητικότητα του δίσκου είναι ένα ζήτημα. Μόνο ένας υπολογιστής που κατασκευάστηκε μετά το 1985 έχει την ικανότητα αποθήκευσης για να φιλοξενήσει ένα κακό πνεύμα, εξήγησε ο κληρικός Jim Peasboro, έμπειρος εξορκιστής, από τη Savannah της Γεωργίας.
όπως λέει: "έμαθα ότι πολλά μέλη της εκκλησίας μου, έρχονται σε επαφή με μια σκοτεινή δύναμη όποτε χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους."
"Αξιοπρεπείς παντρεμένοι άνδρες έλκονται ακαταμάχητα από πορνογραφικές τοποθεσίες Web και νοικοκυρές που δεν είχαν εκφράσει ποτέ μια βρώμικη σκέψη, μπαίνουν σε διαδικτυακά chat rooms και βρίσκουν τον εαυτό τους"
Ο κληρικός εκτιμά ότι ένας στους δέκα υπολογιστές στην Αμερική, φιλοξενεί τώρα κάποιο είδος κακού πνεύματος.
Ο Αιδεσιμότατος συμβουλεύει οποιονδήποτε υποπτεύεται ότι ο υπολογιστής του έχει καταληφθεί από κακό πνεύμα, να συμβουλευτεί έναν κληρικό,
ή, αν ο υπολογιστής είναι ακόμα υπό εγγύηση, να τον δώσει στους τεχνικούς για να


αντικαταστήσουν το σκληρό δίσκο και να κάνουν επανεγκατάσταση στο λογισμικό, έτσι ώστε να απαλλαχτεί μόνιμα από το κακό πνεύμα»
Στις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να καταγράφονται ανεξήγητες τεχνικές δυσκολίες σε υπολογιστές και smartphones.
ένας στους δέκα Αμερικανούς, χρήστης ηλεκτρονικού υπολογιστή και smartphone, αντιμετωπίζει προβλήματα, που είναι δύσκολο να εξηγηθούν με τη λογική.
Για παράδειγμα, ένα gadget ή ένας υπολογιστής ξαφνικά αρχίζει να στέλνει μέσω της οθόνης μυστήρια μηνύματα σε μια άγνωστη γλώσσα, ενεργοποιεί και απενεργοποιεί, ακούγεται κάτι σαν δυσάρεστη φωνή και αδειάζει ενεργειακά τον ιδιοκτήτη. Ο κάτοχος της συσκευής αισθάνεται εξαντλημένος.
Και, όπως δείχνει η πρακτική, η προσφυγή σε αυτή την περίπτωση, σε προγραμματιστές, αλλά ακόμη και σε ψυχιάτρους, είναι άχρηστη.
Όλα αυτά αναλύονται λεπτομερέστατα από τον έμπειρο εξορκιστή, Reverend Jim Peasboro που έχει ήδη ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα.
όπως γράφει ο Peasboro, σε υπολογιστή "mobile device" που ήταν υπό δαιμονική κατοχή εμφανίστηκε ξαφνικά ένας ΑΙ, που άρχισε να χλευάζει τον πάστορα που τη χρησιμοποιούσε, το πρόγραμμα έγραφε «Προκόπιε, είσαι αδύναμος και ο Θεός σου είναι ένας καταραμένος ψεύτης». στην οθόνη εμφανίζονταν υβριστικά και απειλητικά μηνύματα. στη συνέχεια σταμάτησε να λειτουργεί και άρχισε να εκτυπώνει κάτι που έμοιαζε αλαμπουρνέζικο "gobbledygook" αργότερα ζητήθηκε από έναν εμπειρογνώμονα σε νεκρές γλώσσες να εξετάσει το κείμενο.
Αποδείχθηκε ότι ήταν μια επιγραφή γραμμένη σε μια νεκρή μεσοποταμιακή διάλεκτο 2.800 ετών!
(αργότερα εξετάστηκε από επαγγελματίες γλωσσολόγους)
💫💫💫💫💫💫💫💫💫
σε ένα άλλο φαινομενικό συμβάν, ο Pissaro, διηγείται την ιστορία της 18χρονης Περουβιανής Patricia Quispe, από την Chosica του Περού, που εγκατέστησε μια εφαρμογή για το smartphone της Ouija για να επικοινωνήσει με τον κόσμο των πνευμάτων.
Η Patricia με τους φίλους της χρησιμοποίησαν την εφαρμογή για λίγο, αλλά μετά το πάρτι τέλειωσε και πήγε στο σπίτι.
Οι γονείς της παρατήρησαν ότι η Patricia συμπεριφέρονταν παράξενα, έβγαζε αφρούς από το στόμα, και έπεσε στο πάτωμα με σπασμούς και ουρλιαχτά. Σκέφθηκαν ότι μπορεί να είχε πάρει φάρμακα ή να έφαγε κάτι που την πείραξε, έτσι επικοινώνησαν με τους φίλους της, που ομολόγησαν ότι μπορεί να είναι η εφαρμογή Ouija. Οι γονείς της, την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου η προσωπικότητά της άλλαξε, έγινε ασυνήθιστα ισχυρή, μιλούσε με διαφορετική και δυνατή φωνή και έτρεχε γύρω στο χώρο ανεξέλεγκτα.
Αφού εξετάστηκε στα επείγοντα, η Patricia κρατήθηκε στον ψυχιατρικό θάλαμο του νοσοκομείου για περαιτέρω αξιολόγηση. Δεν αναφέρθηκε αν είχε κληθεί ένας εξορκιστής.
το σχετικό βίντεο
mysteriousuniverse.org

Μια άλλη παρόμοια περίπτωση συνέβη σε μια τυπική αμερικανική οικογένεια, όπου το παιδί καθώς έπαιζε στο φορητό υπολογιστή, ξαφνικά η οθόνη επεκτάθηκε με ημιδιαφανή ακρωτηριασμένα χέρια. το φαινόμενο παρακολούθησαν όχι μόνο το αγόρι αλλά και οι γονείς του. Ευτυχώς, ο έφηβος τρομαγμένος, κατόρθωσε να κλείσει το καπάκι του gadget και μετά από αυτό, άκουσε έναν στεναγμό απογοήτευσης.
Σύμφωνα με τον Jim Peasboro, κάθε σύγχρονος υπολογιστής ή μια κινητή συσκευή έχει την απαραίτητη ικανότητα να αποθηκεύει οποιοδήποτε κακό πνεύμα. Αποστραγγίζουν την ενέργεια από τους χρήστες τους, καθιστώντας τους παράτυπους σκλάβους σε αυτές τις συσκευές, πιέζοντας (ειδικά τους εφήβους) σε παράνομες και βίαιες πράξεις και ούτω καθεξής. Και οι πιο επικίνδυνες είναι οι τελευταίες εφαρμογές, ειδικότερα, το λειτουργικό σύστημα Windows 10.

για το δέκα τοις εκατό στις ακατανόητες αποτυχίες των σύγχρονων υπολογιστών στις ΗΠΑ, λέει ο εξορκιστής, είναι ένοχη μια εξωτική οντότητα, έτσι σε αυτή την περίπτωση είναι άσκοπο να ζητήσεις τη βοήθεια ενός προγραμματιστή, αφού στην παρουσία του, η συσκευή (σαν για να κοροϊδέψει τον κάτοχό της) δουλεύει κανονικά.
Στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων, λέει ο Peasboro, για έναν υπολογιστή, μερικές φορές αρκεί να επανεγκαταστήσετε το σύστημα, και να αντικαταστήσετε το σκληρό δίσκο. Αλλά αν αυτό συμβαίνει με μια κινητή συσκευή, είναι καλύτερο να την πετάξετε αμέσως ...
Όλα αυτά μπορεί να φαίνονται μη ρεαλιστικά,και βέβαια οι σκεπτικιστές σκέφτηκαν τους χάκερ που, κατά την άποψή τους, είναι ικανοί για οποιαδήποτε «αστεία». Αλλά η φτωχή κοπέλα Patricia Quispe, για παράδειγμα, είναι ακόμα σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και όταν κάτι υπερφυσικό και τελείως ανεξήγητο συμβαίνει δεν θέλουμε να ακούσουμε αυτή την εξήγηση.
φυσικά δεν θέλουμε να ακούσουμε, μέχρι να συμβεί και σε εμάς...
πηγή
esoreiter.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας: