Μια «επίδειξη μόδας» διαφορετική από τις άλλες .....

Έκλεισαν το φυλάκιο «30» και αλωνίζουν διακινητές. -Διοικητής μονάδας: «Εκτελούμε εντολές»! «Καζάνι που βράζει» είναι ο Εβρος καθώς μετά την αναστολή λειτουργίας του φυλακίου «30», εκατοντάδες λαθρομετανάστες μπαίνουν στην χώρα μας και από την … Βουλγαρία. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πουαπεικονίζουν την εισβολή 26 γυμνών λάθρο στο Ορμένιο. Διακινητές από τη Βουλγαρία αφού τους έγδυσαν στην κυριολεξία, τους έστειλαν στην Ελλάδα. Όπως τους βλέπετε στις φωτογραφίες, περιμένουν Έλληνες συνοριοφύλακες για να τους μεταφέρουν στο κέντρο προσωρινής κράτησης Φυλακίου Ορεστιάδας. Το πέρασμα στο συγκεκριμένο σημείο των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων είναι χερσαίο και σε γενικές γραμμές πιο εύκολο από το να προσπαθήσεις να περάσεις το ποτάμι. Λαθρομεταναστευτικό: Για να έχετε μια καλύτερη εικόνα του ποιοι έρχονται και πως κατανέμονται Στοιχεία σοκ για το λαθρομεταναστευτικό: Από το 2016 επιστρέψαμε στην Τουρκία 1.900 και δεχθήκαμε 310.000! Πάνω από 400 λαθρομετανάστες πέρασαν στα ελληνικά νησιά σε ένα 24ωρο http://ixnos.blogspot.com/2019/09/blog-post_50.html "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Έκλεισαν το φυλάκιο «30» και αλωνίζουν διακινητές.

-Διοικητής μονάδας: «Εκτελούμε εντολές»!

«Καζάνι που βράζει» είναι ο Εβρος καθώς μετά την αναστολή λειτουργίας του φυλακίου «30», εκατοντάδες λαθρομετανάστες μπαίνουν στην χώρα μας και από την … Βουλγαρία.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πουαπεικονίζουν την εισβολή 26 γυμνών λάθρο στο Ορμένιο.
Διακινητές από τη Βουλγαρία αφού τους έγδυσαν στην κυριολεξία, τους έστειλαν στην Ελλάδα.

Όπως τους βλέπετε στις φωτογραφίες, περιμένουν Έλληνες συνοριοφύλακες για να τους μεταφέρουν στο κέντρο προσωρινής κράτησης Φυλακίου Ορεστιάδας.

Το πέρασμα στο συγκεκριμένο σημείο των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων είναι χερσαίο και σε γενικές γραμμές πιο εύκολο από το να προσπαθήσεις να περάσεις το ποτάμι.


Λαθρομεταναστευτικό: Για να έχετε μια καλύτερη εικόνα του ποιοι έρχονται και πως κατανέμονται

Στοιχεία σοκ για το λαθρομεταναστευτικό: Από το 2016 επιστρέψαμε στην Τουρκία 1.900 και δεχθήκαμε 310.000!

Πάνω από 400 λαθρομετανάστες πέρασαν στα ελληνικά νησιά σε ένα 24ωρο

http://ixnos.blogspot.com/2019/09/blog-post_50.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
Σχόλια