Υεμένη: Τουλάχιστον εννέα νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την έκρηξη στην Αλ Νταλέα

Υεμένη: Τουλάχιστον εννέα νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την έκρηξη στην Αλ Νταλέα Λόγο για τουλάχιστον εννέα νεκρούς και περίπου 30 τραυματίες κάνει το Sky News Arabia, μετά από την έκρηξη που έγινε κατά τη διάρκεια παρέλασης για την ορκωμοσία νέων στρατιωτών, στην πόλη αλ Νταλέα στα νότια της Υεμένης. Μία πηγή από την πόλη δήλωσε ότι είναι πιθανό η έκρηξη να προκλήθηκε από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone), το οποίο ήταν φορτωμένο με εκρηκτικά. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το MEA ανατινάχθηκε πάνω από μία εξέδρα στη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.






Λόγο για τουλάχιστον εννέα νεκρούς και περίπου 30 τραυματίες κάνει το Sky News Arabia, μετά από την έκρηξη που έγινε κατά τη διάρκεια παρέλασης για την ορκωμοσία νέων στρατιωτών, στην πόλη αλ Νταλέα στα νότια της Υεμένης.

Μία πηγή από την πόλη δήλωσε ότι είναι πιθανό η έκρηξη να προκλήθηκε από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone), το οποίο ήταν φορτωμένο με εκρηκτικά. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το MEA ανατινάχθηκε πάνω από μία εξέδρα στη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.
Σχόλια