Προσαρμοσμένη Αναζήτηση

H CUPRA άνοιξε το πρώτο της παγκοσμίως αποκλειστικό κατάστημα στο Μεξικό


Η CUPRA βάζει μπροστά τους κινητήρες της στο Μεξικό. Επέλεξε την πόλη του Μεξικού για την εγκατάσταση του πρώτου παγκοσμίως καταστήματος CUPRA, ένα χώρο αποκλειστικά αφιερωμένο στη μάρκα, όπου μία μοναδική εμπειρία περιμένει τους λάτρεις του αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή, η μάρκα έχει δημιουργήσει έξι CUPRA Corners στο δίκτυο αντιπροσώπων της SEAT στο Μεξικό.

Νέα στρατηγική, νέα μάρκα, νέες ιδέες. Εκεί ανοίγει το πρώτο της σε παγκόσμιο επίπεδο αποκλειστικό κατάστημα, λανσάροντας στην αγορά το CUPRA Ateca.

Ο CUPRA CEO, Wayne Griffiths δήλωσε «Το Μεξικό είναι μία βασική αγορά για την CUPRA και τα εγκαίνια του πρώτου κεντρικού καταστήματος CUPRA αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επέκταση της μάρκας. Τα μοντέλα μας είχαν πάντα μεγάλη αποδοχή στην αγορά αυτή. Το 2018 ένα από τα τρία Leon που πουλήθηκαν ήταν CUPRA, το υψηλότερο ποσοστό παγκοσμίως».
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης οι οδηγοί αγώνων της CUPRA, Mattias Ekström και Jordi Gené, καθώς και οι πρεσβευτές της μάρκας και πρωταθλητές padel Fernando Belasteguín και Pablo Lima, οι οποίοι αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα στο Mexico Open 2019 World Padel Tour.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε το ταξίδι της στο Μεξικό με το λανσάρισμα του CUPRA Ateca. Μετά την Ευρώπη, το SUV των 300 ίππων κατέκτησε τους δρόμους του Μεξικού. Η τεράστια ανταπόκριση στις προπαραγγελίες που ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα αποτελεί ένδειξη ότι η μάρκα χαίρει πλήρους αποδοχής από τους λάτρεις του αυτοκινήτου στο Μεξικό.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας: