3.500 βουβάλια αποκεφαλίστηκαν στο πιο αιματηρό φεστιβάλ, στον κόσμο.

3.500 βουβάλια αποκεφαλίστηκαν στο πιο αιματηρό φεστιβάλ, στον κόσμο. Οι λατρευτές πιστεύουν ότι η θεά Gadhimai, ζητάει να χυθεί αίμα, για να τους δώσει ότι επιθυμούν Νεπάλ, φρίκη στο φεστιβάλ Gadhimai, αποκεφαλίστηκαν 3.500 βουβάλια. Στο πιο αιματηρό θρησκευτικό φεστιβάλ στον κόσμο, οι θυσίες ζώων συνεχίστηκαν παρά την "απαγόρευση" "Οι σκηνές περιελάμβαναν baby buffaloes που κοίταζαν για τις μητέρες τους, καθώς τις παρακολουθούσαν να αποκεφαλίζονται στην αρένα του Ναού (Temple arena) και άλλα κατέρρεαν από εξάντληση, ασθένεια και άγχος, καθώς οι "devotees" προσπαθούσαν να τα σύρουν στο θάνατό τους", δήλωσε η Humane Society International στο Totally Vegan Buzz. Με την ανατολή του ήλιου, χιλιάδες βουβάλια μαζεύτηκαν στην κεντρική αίθουσα του Ναού για τον μαζικό αποκεφαλισμό, τα περισσότερα διακινήθηκαν (υπέστησαν εξαντλητικές διαδρομές) παράνομα μέσα στη νύχτα. ο ιερέας του Ναού αρνήθηκε να συνεργαστεί με ομάδες για την προστασία των ζώων, για να σταματήσει η αιματοχυσία. οι τρομακτικές σκηνές της σφαγής, στιγματίζουν με το χειρότερο τρόπο, τη διεθνή φήμη του Νεπάλ. Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτή τη φρικτή μαζική δολοφονία. https://www.totallyveganbuzz.com/news/3500-buffalos-beheaded-at-festival-in-nepal-but-activists-saved-thousands-of-animals/ Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι το φεστιβάλ Gadhimai ξεκίνησε πριν από περίπου 265 χρόνια, όταν ένας αγρότης του Νεπάλ που ονομάζεται Bhagwan Chaudhary είδε ένα όνειρο ότι, τα προβλήματά του θα μπορούσαν να λυθούν εάν προσέφερε αίμα στη θεά Gadhimai, την ινδουιστική θεά της εξουσίας. Για την αρχική θυσία, έδωσε αίμα από πέντε σημεία στο σώμα του. Από τότε, το αίμα των ζώων αντικαθιστά το ανθρώπινο αίμα και οι απόγονοι του κ. Chaudhary αναλαμβάνουν ηγετικές θέσεις στο ναό. Εκατοντάδες χιλιάδες λατρευτές "devotees"που ταξιδεύουν στο ναό από την Ινδία και το Νεπάλ, αναζητούν μια ευκαιρία για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες τους. το 2015, το Humane Society International (HSI) και το δίκτυο καλής διαβίωσης των ζώων του Νεπάλ (AWNN) ανακοίνωσαν ότι οι θυσίες των ζώων είχαν απαγορευτεί. Αλλά ο Ram Chandra Shah, ο τότε πρόεδρος του ναού, είπε ότι δεν είχε γίνει τέτοια ρύθμιση. σύμφωνα με τον πρόεδρο του φεστιβάλ, Motilal Kuswaha τα ζώα οδηγήθηκαν στο ναό στο Bariyarpur, περίπου 150 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας του Νεπάλ, το Κατμαντού μέσα στη νύχτα, και το πρωί περίπου 200 κρεοπωλεία άρχισαν τα αιματηρά τελετουργικά. http://hellenicrevenge.blogspot.com/2020/01/3500-gadhimai.html
Οι λατρευτές πιστεύουν ότι η θεά Gadhimai, ζητάει να χυθεί αίμα, για να τους δώσει ότι επιθυμούν



Νεπάλ, φρίκη στο φεστιβάλ Gadhimai, αποκεφαλίστηκαν 3.500 βουβάλια. Στο πιο αιματηρό θρησκευτικό φεστιβάλ στον κόσμο, οι θυσίες ζώων συνεχίστηκαν παρά την "απαγόρευση"
"Οι σκηνές περιελάμβαναν baby buffaloes που κοίταζαν για τις μητέρες τους, καθώς τις παρακολουθούσαν να αποκεφαλίζονται στην αρένα του Ναού (Temple arena) και άλλα κατέρρεαν από εξάντληση, ασθένεια και άγχος, καθώς οι "devotees" προσπαθούσαν να τα σύρουν στο θάνατό τους", δήλωσε η Humane Society International στο Totally Vegan Buzz.
Με την ανατολή του ήλιου, χιλιάδες βουβάλια μαζεύτηκαν στην κεντρική αίθουσα του Ναού για τον μαζικό αποκεφαλισμό, τα περισσότερα διακινήθηκαν (υπέστησαν εξαντλητικές διαδρομές) παράνομα μέσα στη νύχτα.



ο ιερέας του Ναού αρνήθηκε να συνεργαστεί με ομάδες για την προστασία των ζώων, για να σταματήσει η αιματοχυσία.
οι τρομακτικές σκηνές της σφαγής, στιγματίζουν με το χειρότερο τρόπο, τη διεθνή φήμη του Νεπάλ.
Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτή τη φρικτή μαζική δολοφονία.

https://www.totallyveganbuzz.com/news/3500-buffalos-beheaded-at-festival-in-nepal-but-activists-saved-thousands-of-animals/




Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι το φεστιβάλ Gadhimai ξεκίνησε πριν από περίπου 265 χρόνια, όταν ένας αγρότης του Νεπάλ που ονομάζεται Bhagwan Chaudhary είδε ένα όνειρο ότι, τα προβλήματά του θα μπορούσαν να λυθούν εάν προσέφερε αίμα στη θεά Gadhimai, την ινδουιστική θεά της εξουσίας. Για την αρχική θυσία, έδωσε αίμα από πέντε σημεία στο σώμα του.

 

Από τότε, το αίμα των ζώων αντικαθιστά το ανθρώπινο αίμα και οι απόγονοι του
κ. Chaudhary αναλαμβάνουν ηγετικές θέσεις στο ναό.
Εκατοντάδες χιλιάδες λατρευτές "devotees"που ταξιδεύουν στο ναό από την Ινδία και το Νεπάλ, αναζητούν μια ευκαιρία για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες τους.
το 2015, το Humane Society International (HSI) και το δίκτυο καλής διαβίωσης των ζώων του Νεπάλ (AWNN) ανακοίνωσαν ότι οι θυσίες των ζώων είχαν απαγορευτεί.
Αλλά ο Ram Chandra Shah, ο τότε πρόεδρος του ναού, είπε ότι δεν είχε γίνει τέτοια ρύθμιση.
σύμφωνα με τον πρόεδρο του φεστιβάλ, Motilal Kuswaha τα ζώα οδηγήθηκαν στο ναό στο Bariyarpur, περίπου 150 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας του Νεπάλ, το Κατμαντού μέσα στη νύχτα, και το πρωί περίπου 200 κρεοπωλεία άρχισαν τα αιματηρά τελετουργικά.

Σχόλια