«Εμείς σας φυλάμε… εσείς φυλαχτείτε!»

«Εμείς σας φυλάμε… εσείς φυλαχτείτε!» Ο Μιχάλης Αβέλλας (στη μέση) μαζί με τους συναδέλφους του Με ένα βίντεο από την πρώτη γραμμή στις Καστανιές, ένας αστυνομικός ο Μιχάλης Αβέλλας στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου και ενώ πέφτει βροχή στέλνει το δικό του συγκινητικό μήνυμα στους Έλληνες: «Ημέρα γενεθλίων η σημερινή, και είμαστε εδώ στα σύνορα στην πρώτη γραμμή και σας φυλάμε. Να είστε όλοι καλά και να ακούτε τις οδηγίες των ειδικών. Μείνετε στα σπίτια σας, εμείς σας φυλάμε στα σύνορα με αυταπάρνηση και εσείς θέλουμε να μείνετε στα σπίτια σας να φυλαχτείτε. Αυτό είναι το μήνυμά μας από τα σύνορα: «Εμείς σας φυλάμε εσείς φυλαχτείτε», υπάρχει σχεδιασμός και όλα θα πάνε καλά. Εμένα εδώ προσωπικά με συντροφεύει και ένα δώρο που μου είχε δώσει κάποιος φίλος μου πριν από λίγο καιρό, πριν από χρόνια, το «Ικετεύω Παρθένε», ένα προσευχητάρι που μας δυναμώνει την πίστη μας και μας δείχνει ότι ο Θεός είναι παντού, δεν είναι μόνο μέσα στους ναούς, είναι παντού είναι μέσα στην ψυχή μας. Δεν χρειάζεται να συνωστιζόμαστε μέσα στους ναούς και να γίνεται ένας χαμός. Μία απλή προσευχή να ανοίξουμε την καρδιά μας και να είναι καθαρή και αντάξια για τον Θεό. Αυτό είναι το μήνυμά προς τους πιστούς και αυτή είναι η Θεία Κοινωνία από τον Θεό. Ευχαριστώ πολύ και καλή αντάμωση πάλι. Θα γυρίσουμε νικητές και θέλουμε να σας βρούμε γερούς και δυνατούς όπως σας αφήσαμε! 15 Μαρτίου 2020 Αντιγραφή/ Απομαγνητοφώνηση Μέλια Το βίντεο είναι από την προσωπική σελίδα του κ. Μιχάλη Αβέλλα στο facebook Εικόνα είναι από: evros-news




Ο Μιχάλης Αβέλλας (στη μέση) μαζί με τους συναδέλφους του

Με ένα βίντεο από την πρώτη γραμμή στις Καστανιές, ένας αστυνομικός ο Μιχάλης Αβέλλας στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου και ενώ πέφτει βροχή στέλνει το δικό του συγκινητικό μήνυμα στους Έλληνες:

«Ημέρα γενεθλίων η σημερινή, και είμαστε εδώ στα σύνορα στην πρώτη γραμμή και σας φυλάμε. Να είστε όλοι καλά και να ακούτε τις οδηγίες των ειδικών. Μείνετε στα σπίτια σας, εμείς σας φυλάμε στα σύνορα με αυταπάρνηση και εσείς θέλουμε να μείνετε στα σπίτια σας να φυλαχτείτε. Αυτό είναι το μήνυμά μας από τα σύνορα: «Εμείς σας φυλάμε εσείς φυλαχτείτε», υπάρχει σχεδιασμός και όλα θα πάνε καλά.



Εμένα εδώ προσωπικά με συντροφεύει και ένα δώρο που μου είχε δώσει κάποιος φίλος μου πριν από λίγο καιρό, πριν από χρόνια, το «Ικετεύω Παρθένε», ένα προσευχητάρι που μας δυναμώνει την πίστη μας και μας δείχνει ότι ο Θεός είναι παντού, δεν είναι μόνο μέσα στους ναούς, είναι παντού είναι μέσα στην ψυχή μας. Δεν χρειάζεται να συνωστιζόμαστε μέσα στους ναούς και να γίνεται ένας χαμός.

Μία απλή προσευχή να ανοίξουμε την καρδιά μας και να είναι καθαρή και αντάξια για τον Θεό. Αυτό είναι το μήνυμά προς τους πιστούς και αυτή είναι η Θεία Κοινωνία από τον Θεό. Ευχαριστώ πολύ και καλή αντάμωση πάλι. Θα γυρίσουμε νικητές και θέλουμε να σας βρούμε γερούς και δυνατούς όπως σας αφήσαμε!

15 Μαρτίου 2020

Αντιγραφή/ Απομαγνητοφώνηση Μέλια

Το βίντεο είναι από την προσωπική σελίδα του κ. Μιχάλη Αβέλλα στο facebook

Εικόνα είναι από: evros-news
Σχόλια