Ιδέες χαλιών που θα αλλάξουν για πάντα την διακόσμηση του σπιτιού σας

Ιδέες χαλιών που θα αλλάξουν για πάντα την διακόσμηση του σπιτιού σας Ενδιαφερόμαστε πάντα για εύκολους τρόπους ανανέωσης και διακόσμησης του καθιστικού μας. Εάν μπορούμε να προσθέσουμε μόνο ένα στοιχείο και να έχουμε μεγάλη διαφορά στο χώρο μας, τα νεοκλασικά χαλιά είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το σωστό χαλί σε ένα σαλόνι μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα που μπορεί ήδη να έχετε επιλέξει, να προσθέσει μοτίβο σε μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων ή να απαλύνει τις σκληρές λεπτομέρειες σε ένα σύγχρονο δωμάτιο. 5 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα νέο χαλί καθιστικού Μέγεθος: Βεβαιωθείτε ότι το χαλί σας είναι στη σωστή κλίμακα για το δωμάτιό σας. Χρώμα: Ένα χαλί δείχνει καλύτερο αν διαθέτει τουλάχιστον δύο από τα χρώματα που υπάρχουν ήδη στο χώρο σας. Άνεση: Επιλέξτε ένα χαλί που σας αρέσει, αλλά είναι επίσης σημαντικό να όμορφα όταν πατάτε πάνω του. Στυλ: Τα καλά νέα είναι ότι σχεδόν όλα τα χαλιά είναι σχεδόν ουδέτερα, με το χρώμα είναι πιο σημαντικό από το μοτίβο. Όταν επιλέγετε ένα νέο χαλί για το σαλόνι σας, επιβεβαιώστε ότι ταιριάζει στον χώρο, δηλαδή δεν είναι ούτε μικρό αλλά ούτε και μεγάλο. Οι περισσότεροι σχεδιαστές προτείνουν ένα χαλί που είναι αρκετά μεγάλο για να καλύψει μια περιοχή από τα μπροστινά πόδια του καναπέ ή τις καρέκλες στο. Τα χαλιά είναι τόσο ευέλικτα που μπορείτε να συνδυάσετε αυτό που σας αρέσουν με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, αρκεί το χρώμα να είναι σωστό. Δημιουργήστε μια παράκτια ατμόσφαιρα με ένα ονειρικό μπλε χαλί Αν σας αρέσει η θάλασσα είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα σαλόνι εμπνευσμένο από την παραλία με ένα νέο χαλί και μερικά αξεσουάρ. Επιλέξτε ένα ευάερο χαλί με μπλε ή ανοιχτό ουδέτερο χρώμα όπως μπεζ, γκρι ή λευκό. Οι διακριτικές ρίγες ή τα λουλούδια, μπορούν να προσφέρουν το τέλειο μοτίβο στο σαλόνι σας. Προσθέστε όμορφο χρώμα για ένα boho στυλ Εάν θέλετε να πάτε προς την boho διακόσμηση, αλλά δεν είστε έτοιμοι να βάψετε με φωτεινά χρώματα, η προσθήκη ενός χρωματιστού χαλιού μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε. Τα φωτεινά χρώματα είναι ευκολότερα στο μάτι όταν βρίσκονται στο πάτωμα, οπότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να απολαύσετε πραγματικά μια διασκεδαστική απόχρωση. Το τέλειο ξεκίνημα για ένα μοντέρνο σαλόνι με μοντέρνα χαλιά Αγαπάμε τα πολύχρωμα έπιπλα και τις καθαρές γραμμές της σύγχρονης διακόσμησης. Στα περισσότερα διακοσμητικά στιλ, τα χαλιά είναι το ιδανικό μέρος για να προσθέσετε ζωντανά χρώματα. Στο μοντέρνο στυλ, τα χρώματα στα έπιπλα είναι συχνά το επίκεντρο, οπότε κοιτάξτε για ένα χαλί σε ένα τολμηρό μοτίβο.


Ενδιαφερόμαστε πάντα για εύκολους τρόπους ανανέωσης και διακόσμησης του καθιστικού μας. Εάν μπορούμε να προσθέσουμε μόνο ένα στοιχείο και να έχουμε μεγάλη διαφορά στο χώρο μας, τα νεοκλασικά χαλιά είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Το σωστό χαλί σε ένα σαλόνι μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα που μπορεί ήδη να έχετε επιλέξει, να προσθέσει μοτίβο σε μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων ή να απαλύνει τις σκληρές λεπτομέρειες σε ένα σύγχρονο δωμάτιο.

5 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα νέο χαλί καθιστικού


Μέγεθος: Βεβαιωθείτε ότι το χαλί σας είναι στη σωστή κλίμακα για το δωμάτιό σας.


Χρώμα: Ένα χαλί δείχνει καλύτερο αν διαθέτει τουλάχιστον δύο από τα χρώματα που υπάρχουν ήδη στο χώρο σας.


Άνεση: Επιλέξτε ένα χαλί που σας αρέσει, αλλά είναι επίσης σημαντικό να όμορφα όταν πατάτε πάνω του.


Στυλ: Τα καλά νέα είναι ότι σχεδόν όλα τα χαλιά είναι σχεδόν ουδέτερα, με το χρώμα είναι πιο σημαντικό από το μοτίβο.

Όταν επιλέγετε ένα νέο χαλί για το σαλόνι σας, επιβεβαιώστε ότι ταιριάζει στον χώρο, δηλαδή δεν είναι ούτε μικρό αλλά ούτε και μεγάλο. Οι περισσότεροι σχεδιαστές προτείνουν ένα χαλί που είναι αρκετά μεγάλο για να καλύψει μια περιοχή από τα μπροστινά πόδια του καναπέ ή τις καρέκλες στο. Τα χαλιά είναι τόσο ευέλικτα που μπορείτε να συνδυάσετε αυτό που σας αρέσουν με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, αρκεί το χρώμα να είναι σωστό.

Δημιουργήστε μια παράκτια ατμόσφαιρα με ένα ονειρικό μπλε χαλί

Αν σας αρέσει η θάλασσα είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα σαλόνι εμπνευσμένο από την παραλία με ένα νέο χαλί και μερικά αξεσουάρ. Επιλέξτε ένα ευάερο χαλί με μπλε ή ανοιχτό ουδέτερο χρώμα όπως μπεζ, γκρι ή λευκό. Οι διακριτικές ρίγες ή τα λουλούδια, μπορούν να προσφέρουν το τέλειο μοτίβο στο σαλόνι σας.

Προσθέστε όμορφο χρώμα για ένα boho στυλ

Εάν θέλετε να πάτε προς την boho διακόσμηση, αλλά δεν είστε έτοιμοι να βάψετε με φωτεινά χρώματα, η προσθήκη ενός χρωματιστού χαλιού μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε. Τα φωτεινά χρώματα είναι ευκολότερα στο μάτι όταν βρίσκονται στο πάτωμα, οπότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να απολαύσετε πραγματικά μια διασκεδαστική απόχρωση.

Το τέλειο ξεκίνημα για ένα μοντέρνο σαλόνι με μοντέρνα χαλιά



Αγαπάμε τα πολύχρωμα έπιπλα και τις καθαρές γραμμές της σύγχρονης διακόσμησης. Στα περισσότερα διακοσμητικά στιλ, τα χαλιά είναι το ιδανικό μέρος για να προσθέσετε ζωντανά χρώματα. Στο μοντέρνο στυλ, τα χρώματα στα έπιπλα είναι συχνά το επίκεντρο, οπότε κοιτάξτε για ένα χαλί σε ένα τολμηρό μοτίβο.

3/6: Η δημοσίευση προέρχεται από το Digital Marketing Expert | www.lithosdigital.gr.
Και ευχαριστούμε για την στήριξη τους!
Σχόλια