Δικηγόροι Επιχειρήσεων: Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν




Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε ένα ποιοτικό, τοπικό δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα ή ποιος δικηγόρος στην Θεσσαλονίκη είναι κατάλληλος για μικρές επιχειρήσεις είναι δια μέσω γνωστών. Θα πρέπει να κάνετε δικτύωση με άλλες τοπικές μικρές επιχειρήσεις και να δείτε με ποιόν δικηγόρο συνεργάζονται για επιχειρηματικά θέματα.

Εκτός από το στόμα σε στόμα, σκεφτείτε να λάβετε μια πρόταση από τα ειδικά κυβερνητικά προγράμματα που παρέχουν συμβουλές χωρίς κόστος σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων όπως ένα μικρό λογιστικό γραφείο στην Αθήνα. Η διαβούλευση απευθύνεται τόσο σε αυτούς που ξεκινούν μια νέα επιχείρηση όσο και σε εκείνους που δραστηριοποιούνται αυτήν τη στιγμή όπως ένας τεχνικός στην Αθήνα για παράδειγμα. Έχουν συχνά μια λίστα επαγγελματιών, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, που συνεργάζονται με τοπικές επιχειρήσεις.

Ως μια άλλη λύση είναι να κοιτάξτε στο διαδίκτυο. Μια απλή αναζήτηση “δικηγόρος επιχειρήσεων κοντά μου” στη Google θα εμφανίσει πολλά προφίλ δικηγόρων κοντά σας. Ελέγξτε τις κριτικές τους στη Google και αποκτήστε μια αίσθηση για το πώς αντιμετωπίζουν τους πελάτες και ποιες υπηρεσίες παρέχουν.

Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση με περιορισμένο προϋπολογισμό και χρειάζεστε βασική νομική βοήθεια, εξετάστε μια διαδικτυακή νομική υπηρεσία που αναφέρεται παραπάνω. Θυμηθείτε, είναι πάντα συνετό να λάβετε τοπική, προσωπική βοήθεια δικηγόρου για πιο περίπλοκα νομικά θέματα.

Ακολουθούν κοινά νομικά καθήκοντα και πώς μπορείτε να τα επιλύσετε:

Κάντε το μόνοι σας


Απλός σχηματισμός επιχειρήσεων


Καταχώρηση ονόματος επιχείρησης στο κράτος


Η δημιουργία ενός απλού συμβολαίου είναι απίθανο να αμφισβητηθεί

Συμβουλευτείτε Δικηγόρο


Περίπλοκη δημιουργία επιχειρήσεων


Εμπορικό σήμα μιας επιχείρησης


Δημιουργία ενός περίπλοκου συμβολαίου


Παραβίαση ανθρώπινου δυναμικού


Πώληση ή απόκτηση επιχείρησης


Αγωγή κατά της επιχείρησης

Το κόστος ενός δικηγόρου επιχειρήσεων

Οι περισσότεροι δικηγόροι επιχειρήσεων χρεώνουν ανά ώρα. Εάν προσλαμβάνετε έναν πιο εξειδικευμένο πληρεξούσιο τότε θα περιμένετε να πληρώσετε περισσότερα ανά ώρα. Τα τελευταία χρόνια, αρκετές διαδικτυακές εταιρείες νομικών υπηρεσιών έχουν καινοτομήσει με μηνιαία προγράμματα χαμηλού κόστους για απλές νομικές εργασίες, όπως δημιουργία επιχειρήσεων, σύνταξη συμβολαίων, εμπορικά σήματα και προστασία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.



Ένας πληρεξούσιος είναι μια από τις πιο σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις για την οικοδόμηση της επιχείρησής σας. Ένας καλός δικηγόρος μικρών επιχειρήσεων όχι μόνο βοηθά σε νομικά ζητήματα, αλλά ενεργεί επίσης ως ένας έμπιστος σύμβουλος. Βρείτε έναν πληρεξούσιο που αξίζει την ωριαία τιμή του και παρέχει συμβουλές και προτάσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

2/6: Η δημοσίευση προέρχεται από το Digital Marketing Expert | www.lithosdigital.gr.
Και ευχαριστούμε για την στήριξη τους!
Σχόλια