Εντυπωσιακές εικόνες: 'MiG-31' περνάει στην στρατόσφαιρα και βλέπει τήν Γη από πολύ ψηλά ! - 'Βίντεο'

Εντυπωσιακές εικόνες: 'MiG-31' περνάει στην στρατόσφαιρα και βλέπει τήν Γη από πολύ ψηλά ! - 'Βίντεο' ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ! Το ρωσικό υπερηχητικό μαχητικό 'MiG-31' θεωρείται από τα ταχύτερα στον κόσμο. Σε 'βίντεο' της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας αποδεικνύεται, ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος μπορεί να φτάσει και στα μέγιστα ύψη. 'Βίντεο' στο οποίο ένα 'MiG-31' περνάει στην στρατόσφαιρα έδωσε στήν δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο 'Zvezda' του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. Στο βίντεο το μαχητικό απογειώνεται, αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα και τελικά περνά στην στρατόσφαιρα μέσα από τεράστια σύννεφα που μοιάζουν με παγόβουνα. Η πτήση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στρατιωτικής άσκησης στην κεντρική στρατιωτική περιφέρεια της Ρωσίας. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο: http://greeknation.blogspot.com/2020/08/mig-31.html#more "Ιωάννης Καποδίστριας"




ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ !


Το ρωσικό υπερηχητικό μαχητικό 'MiG-31' θεωρείται από τα ταχύτερα στον κόσμο.
Σε 'βίντεο' της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας αποδεικνύεται, ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος μπορεί να φτάσει και στα μέγιστα ύψη.


'Βίντεο' στο οποίο ένα 'MiG-31' περνάει στην στρατόσφαιρα έδωσε στήν δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο 'Zvezda' του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.


Στο βίντεο το μαχητικό απογειώνεται, αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα και τελικά περνά στην στρατόσφαιρα μέσα από τεράστια σύννεφα που μοιάζουν με παγόβουνα.


Η πτήση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στρατιωτικής άσκησης στην κεντρική στρατιωτική περιφέρεια της Ρωσίας.


Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:








greeknation.blogspot.com
Σχόλια