ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημαία στό Τελωνείο Εξοχής ΔΡΑΜΑΣ !

ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημαία στό Τελωνείο Εξοχής ΔΡΑΜΑΣ ! Μια νέα, τεράστια ελληνική σημαία, στα πρότυπα της σημαίας που τοποθετήθηκε στον λόφο του Κορυλόβ

Μια νέα, τεράστια ελληνική σημαία, στα πρότυπα της σημαίας



που τοποθετήθηκε στον λόφο του Κορυλόβου της Δράμας, πρόκειται να υψωθεί στην περιοχή του Τελωνείου της Εξοχής, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς εχθρούς και «φίλους» της πατρίδας μας.







Για τον λόγο αυτό, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σχετική τελετή ύψωσης της νέας ελληνικής σημαίας, η οποία έχει αποφασιστεί να τοποθετηθεί πριν από τη σήραγγα Ελληνοβουλγαρικής Φιλίας, που οδηγεί την Ελλάδα προς τη Βουλγαρία και τα Βαλκάνια.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου θα γίνει η έπαρση της σημαίας, θα ακουστεί ο Εθνικός Υμνος και θα εκφωνηθούν χαιρετισμοί. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού Covid-19.

Θα είναι η δεύτερη εντυπωσιακή σημαία που θα κυματίζει στον νομό Δράμας έπειτα από εκείνη που τοποθετήθηκε στον λόφο του Κορυλόβου και δεσπόζει πάνω από τη μαρτυρική πόλη της Δράμας.

Πρόκειται για έναν 25μετρο ιστό, στον οποίο αναρτήθηκε ελληνική σημαία 150 τετραγωνικών μέτρων!

Η Ιερά Μητρόπολη Δράμας, θέλοντας να τονιστεί η μαρτυρικότητα της πόλης και της επαρχίας Δράμας και να τιμηθεί η επέτειος από τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Β’ Βουλγαρική Κατοχή (1916-1918), που ήταν και πολυπληθέστερη σε θύματα για τη Δράμα και την ανατολική Μακεδονία, κατέβαλε εξολοκλήρου τη δαπάνη και με τη συνδρομή του Δήμου Δράμας τοποθετήθηκε στην περίοπτη αυτή θέση.

Την Δευτέρα θα γίνει έπαρση σημαίας και στο Τελωνείο Εξοχής, παρουσία των Αρχών.




https://www.olympia.gr/ellada/terastia-galanolefki-sto-teloneio-exochis/

https://odysseiatv.blogspot.com/2020/10/blog-post_423.html
Σχόλια