Το νικηφόρο Αζερμπαϊτζάν πρόκειται να συνεχίσει τη διεθνή ολοκλήρωση παρά τις προκλήσεις

Παρά τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια των 44 ημερών εχθροπραξιών με την Αρμενία, η χώρα απέδειξε ότι είναι


Παρά τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια των 44 ημερών εχθροπραξιών με την Αρμενία, η χώρα απέδειξε ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει με όλα τα διεθνή έργα στα οποία συμμετέχει. Στο πλαίσιο της έντονης νίκης του Αζερμπαϊτζάν στον πόλεμο με την Αρμενία, Η έναρξη εμπορικών δραστηριοτήτων στον Υπερ-Αδριατικό Αγωγό (TAP) ανοίγει νέες ευκαιρίες από τη σκοπιά των προοπτικών της χώρας να διασφαλίσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία των περιφερειακών και παγκόσμιων ενεργειακών έργων.

Το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο διακρίνεται για τον ενεργό του ρόλο στις διεθνείς οικονομικές, πολιτικές και ενεργειακές σχέσεις, συμμετείχε εδώ και πολύ καιρό στο έργο που ανταποκρίνεται στα συμφέροντα της Δύσης. Η χώρα, η οποία έχει δώσει προτεραιότητα στη στρατηγική επέκτασης των ευκαιριών ένταξης στον κόσμο, έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε αυτόν τον τομέα.

foulscode.com

Σχόλια