Η Μέση Ανατολή θα θέλει ο ναυτιλιακός τομέας να ξεκινήσει πρωτοβουλίες για τη στήριξη και την ενδυνάμωση του τομέα

ΝΤΟΥΜΠΑΙ, 29 Νοεμβρίου, WAM - Οι διοργανωτές του συνεδρίου και της έκθεσης Seatrade Μέσης Ανατολής για τον ναυτιλιακό τομέα ανακοίνωσαν την έναρξη μια


ΝΤΟΥΜΠΑΙ, 29 Νοεμβρίου, WAM - Οι διοργανωτές του συνεδρίου και της έκθεσης Seatrade Μέσης Ανατολής για τον ναυτιλιακό τομέα ανακοίνωσαν την έναρξη μιας σειράς πρωτοβουλιών με στόχο τη στήριξη και την ενδυνάμωση του ναυτιλιακού τομέα.

Μέσω αυτών των πρωτοβουλιών, οι διοργανωτές επιδιώκουν να επωφεληθούν από τις νέες δυνατότητες που παρέχονται από την εικονική έκδοση της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16 Δεκεμβρίου, για να μετατρέψουν την πλατφόρμα σε μόνιμη εκδήλωση καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο μια ομάδα συνεδριών και συζητήσεων που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια περιορισμένων ημερών.

Οι πρωτοβουλίες χωρίζονται σε τρεις άξονες: δυνατότητα και ενίσχυση των μικρών και μεσαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των θαλάσσιων και θαλάσσιων υπηρεσιών, δημιουργία ενός κέντρου καινοτομίας και καινοτομίας στη θάλασσα, και δυνατότητα των νεαρών ναυτικών στελεχών να εργάζονται σε ναυτικά επαγγέλματα.

Σχετικά με αυτήν την ποιοτική προσθήκη στη διάσκεψη και έκθεση της Μέσης Ανατολής για το θαλάσσιο εμπόριο στην προεπιλεγμένη του έκδοση. Η Εξοχότητά της, Hessa Al Malik, Σύμβουλος της Υπουργού Θαλάσσιων Μεταφορών, Υπουργείο Ενέργειας και Υποδομών, δήλωσε: «Είναι υπέροχο να βλέπουμε μεγάλα εμπορικά γεγονότα στην περιοχή να υιοθετούν κοινωνικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν τη βιομηχανία Μακροπρόθεσμα και παρέχει πραγματική προστιθέμενη αξία στη βιομηχανία ", είπε, προσθέτοντας ότι η κρίση" Covid-19 "απέδειξε ότι πρέπει να αναπτύξουμε τις μεθόδους εργασίας και σκέψης μας έξω από το κουτί ... υποδεικνύοντας ότι το γεγονός στην υποθετική του εκδοχή πέτυχε να το επιτύχει μέσω των καινοτόμων πρωτοβουλιών που ξεκίνησε. .

Ο Al Malik πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι μικρές και μεσαίες εταιρείες απέδειξαν τη σημασία τους για την οικονομία, καθώς παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό θέσεων εργασίας στη χώρα, καθώς και εργασία με ευελιξία και δυναμισμό που τις καθιστά πιο καινοτόμες και αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις που προωθούν την οικονομία. Στην ανάπτυξη της θαλάσσιας βιομηχανίας γενικά και στην προσέλκυση περισσότερων επενδυτών και δημιουργικών επιχειρηματιών στη χώρα.

FoulsCode.com

Σχόλια