Κίνα Η αγορά αυτοκινήτων αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται σταθερά

 


Η φετινή αγορά αυτοκινήτων μόλις πέρασε το "Golden Nine" και το "Silver Ten" θα είναι ευπρόσδεκτο και το Guangzhou Auto Show θα βοηθήσει και πάλι τη συνολική ανάκαμψη της αγοράς. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020, παρόλο που η αγορά αυτοκινήτου γνώρισε τον ξαφνικό αντίκτυπο της επιδημίας, με τον αποτελεσματικό έλεγχο της επιδημίας, επιτεύχθηκε γρήγορη ανάκαμψη το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Οι βαρέων βαρών αυτοκινητοβιομηχανίες στο Τσενγκντού και το Πεκίνο πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, κάνοντας το φετινό τέλος του Guangzhou Auto Show.

Οι κινεζικές μάρκες καταβάλλουν επίμονες προσπάθειες για να κατακτήσουν τους καταναλωτές με σχεδιασμό και ποιότητα.

Οι κινεζικές μάρκες έχουν αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και έχουν επιτύχει σημαντικές ανακαλύψεις σε τομείς όπως η έξυπνη σύνδεση δικτύου και τα νέα ενεργειακά οχήματα. Στο φετινό Guangzhou Auto Show, τα κινεζικά επώνυμα αυτοκίνητα προσέλκυσαν και πάλι την προσοχή όσον αφορά τα πρότυπα σχεδίασης και την ολοκληρωμένη απόδοση προϊόντων.

Στο περίπτερο Changan Auto, το νέο μοντέλο UNI-K προσέλκυσε πολλές στάσεις. Ως έκδοση μαζικής παραγωγής του πρωτότυπου αυτοκινήτου Vision-V, η UNI-K επιδιώκει κυρίως καινοτομίες στο σχεδιασμό και είναι επίσης ένα νέο έργο της Changan Automobile για την επίτευξη βελτίωσης της μάρκας μέσω προϊόντων.

FoulsCode.com

auto.people.cn






Σχόλια