Η αγωγή της Jane Burgermeister εκθέτει τα σχέδια της πανδημίας το 2009

Η αγωγή της Jane Burgermeister εκθέτει τα σχέδια της πανδημίας το 2009 "Ενα διεθνές εταιρικό εγκληματική συνδικάτο έχει αναπτύξει, παράγει, αποθ
FoulsCode

"Ενα διεθνές εταιρικό εγκληματική συνδικάτο έχει αναπτύξει, παράγει, αποθηκεύσει και χρησιμοποιήσει βιολογικά όπλα για να εξαλείψει τον πληθυσμό των ΗΠΑ και άλλων χωρών για οικονομικό και πολιτικό όφελος."
Η Jane Burgermeister, μια αυστριακή ερευνήτρια δημοσιογράφος, σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε κατηγορίες στο FBI στην Αυστρία στις 10 Ιουνίου το 2009 εναντίον του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και πολλών από τα υψηλότερα μέλη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων του Προέδρου Ομπάμα και των αξιωματούχων, σχετικά με τη βιοτρομοκρατία και απόπειρες διάπραξης μαζικών δολοφονιών, εγκαίρως πριν την αναμενόμενη απελευθέρωση του εμβολίου κατά της γρίπης A / H1N1 της Baxter τον Ιούλιο - αν και μένει να δούμε αν το FBI θα διεξαγάγει έρευνα ή θα αποκαλύψει μεγαλύτερη συνενοχή διατηρώντας τα φρικτά εγκλήματα.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ.
Η Burgermeister κατέθεσε αγωγή κατά του νόμου του αναγκαστικού εμβολιασμού που κατατέθηκε στην Αμερική.
Τον Απρίλιο, υπέβαλε κατηγορίες εναντίον της Baxter AG και της Avir Green Hills Biotechnology της Αυστρίας για παραγωγή μολυσμένου εμβολίου κατά της γρίπης των πτηνών, με ισχυρισμούς ότι πρόκειται για σκόπιμη πράξη που προκαλεί και επωφελείται από μια παγκόσμια πανδημία.

Η Burgermeister παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία για πράξεις βιοτρομοκρατίας που παραβιάζουν το αμερικανικό δίκαιο, που διαπράχθηκαν από μια ομάδα που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ υπό την καθοδήγηση διεθνών τραπεζιτών που ελέγχουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα, τον ΠΟΥ, τα Ηνωμένα Έθνη και το ΝΑΤΟ μαζική γενοκτονία εναντίον του πληθυσμού των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας έναν γενετικά τροποποιημένο ιό πανδημίας γρίπης με σκοπό να προκαλέσει τεράστιο αριθμό θανάτων.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτή η ομάδα περιλαμβάνει αξιωματούχους που κατέχουν υψηλά κυβερνητικά γραφεία των ΗΠΑ. Οι ηγέτες στο Κέντρο Ελέγχου Νόσων (CDC) φέρεται επίσης να γνωρίζουν ότι το εμβόλιο δεν είναι ασφαλές.

Για άλλη μια φορά, τα αμερικανικά κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν το ανέφεραν, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη όταν κοιτάς τον τρόπο με τον οποίο σκόπιμα και επανειλημμένα παραπλάνησαν αυτή η χώρα - κοιτάξτε τις επιθέσεις της 9/11 και όλα όσα έχουν συμβεί από τότε που οι ΗΠΑ ξεκίνησαν τον ψεύτικο «Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας» υπό τον Μπους.

Η παράνομη προπαγάνδα είναι ένα ισχυρό - και επικίνδυνο - όπλο που η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει εδώ και δεκαετίες.
Τα μέλη αυτής της εγκληματικής συνδικαλιστικής επιτροπής φέρεται να περιλαμβάνουν: τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, τον συντονιστή του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών για τη γρίπη Ντέιβιντ Ναμπάρο, Γενικό Διευθυντή της ΠΟΥ Margaret Chan, Υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ Kathleen Sibelius, Υπουργό των ΗΠΑ για το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας Janet Ο Napolitano, οι τραπεζίτες David de Rotschild, ο David Rockefeller και ο George Soros, ο Καγκελάριος της Αυστρίας Werner Faymann και ο Αυστριακός υπουργός Υγείας Alois Stoger μεταξύ άλλων.

Οι κατηγορίες υποστηρίζουν ότι αυτοί οι κατηγορούμενοι συνωμότησαν μεταξύ τους και με άλλους για να σχεδιάσουν, να χρηματοδοτήσουν και να συμμετάσχουν στην τελική φάση της εφαρμογής ενός κρυφού διεθνούς προγράμματος βιολογικών όπλων με τη συμμετοχή των φαρμακευτικών εταιρειών Baxter και Novartis. Το έκαναν αυτό με βιομηχανοποίηση και στη συνέχεια απελευθέρωση θανατηφόρων βιολογικών παραγόντων, συγκεκριμένα του ιού της «γρίπης των πτηνών» και του «ιού της γρίπης των χοίρων» προκειμένου να έχουν το πρόσχημα για την εφαρμογή ενός προγράμματος αναγκαστικού μαζικού εμβολιασμού που θα ήταν το μέσο χορήγησης ενός τοξικού βιολογικού παράγοντα να προκαλέσει θάνατο και τραυματισμό στο λαό των ΗΠΑ. Η ενέργεια αυτή αποτελεί άμεση παραβίαση του νόμου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας για τα βιολογικά όπλα.

Οι κατηγορίες της Burgermeister περιλαμβάνουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Baxter AG, θυγατρική της Baxter International στην Αυστρία, έστειλε σκόπιμα 72 κιλά ιούς της γρίπης των πτηνών, που της παρείχε ο ΠΟΥ το χειμώνα του 2009 σε 16 εργαστήρια σε τέσσερις κομητείες.

Ισχυρίζεται ότι αυτά τα στοιχεία προσφέρουν σαφή απόδειξη ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι ίδιοι οι διεθνείς κυβερνητικοί οργανισμοί ασχολούνται ενεργά με την παραγωγή, ανάπτυξη, κατασκευή και διανομή βιολογικών παραγόντων που ταξινομούνται ως τα πιο θανατηφόρα βιολογικά όπλα στη γη, προκειμένου να προκαλέσουν πανδημία και να προκαλέσουν μαζικό θάνατο.

Οι κατηγορίες που υπέβαλε η Burgermeister υποστηρίζουν ότι οι κατηγορούμενοι που προαναφέρθηκαν συνωμότησαν μεταξύ τους και με άλλους για να αναπτύξουν, να χρηματοδοτήσουν και να συμμετάσχουν στην τελική φάση εφαρμογής ενός κρυφού διεθνούς προγράμματος βιολογικών όπλων που περιλαμβάνει επίσης τους φαρμακευτικούς γίγαντες Baxter και Novartis.

Στις κατηγορίες της τον Απρίλιο, σημείωσε ότι το εργαστήριο της Baxter στην Αυστρία, ένα από τα υποτιθέμενα πιο ασφαλή εργαστήρια βιοασφάλειας στον κόσμο, δεν τήρησε τα πιο βασικά και απαραίτητα βήματα για να διατηρήσει 72 κιλά παθογόνου που ταξινομούνται ως βιολογικά όπλα ασφαλή και χωριστά από όλες οι άλλες ουσίες υπό αυστηρούς κανονισμούς σε επίπεδο βιοασφάλειας, αλλά επέτρεψαν να αναμιχθεί με τον συνηθισμένο ιό της γρίπης του ανθρώπου και να αποσταλεί από τις εγκαταστάσεις της στο Orth του Donau.

Τον Φεβρουάριο, όταν ένα μέλος του προσωπικού της BioTest στην Τσεχική Δημοκρατία δοκίμασε το υλικό που προοριζόταν για υποψήφια εμβόλια σε κουνάβια, τα κουνάβια πέθαναν. Αυτό το συμβάν δεν ακολούθησε έρευνα από την ΠΟΥ, την ΕΕ ή τις αυστριακές υγειονομικές αρχές. Δεν υπήρχε διερεύνηση του περιεχομένου του υλικού του ιού και δεν υπάρχουν δεδομένα σχετικά με τη γενετική ακολουθία του ιού που απελευθερώθηκε.

Απαντώντας σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις στις 20 Μαΐου, ο Αυστριακός υπουργός Υγείας, Alois Stoger, αποκάλυψε ότι το περιστατικό αντιμετωπίστηκε όχι ως σφάλμα βιοασφάλειας, όπως θα έπρεπε, αλλά ως αδίκημα κατά του κτηνιατρικού κώδικα. Ένας κτηνίατρος στάλθηκε στο εργαστήριο για μια σύντομη επιθεώρηση.

Ο φάκελος της Burgermeister αποκαλύπτει ότι η απελευθέρωση του ιού ήταν ένα ουσιαστικό βήμα για την πρόκληση πανδημίας που θα επέτρεπε στον ΠΟΥ να κηρύξει πανδημία επιπέδου 6.

Παραθέτει τους νόμους και τα διατάγματα που θα επιτρέψουν στον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ να αναλάβουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε περίπτωση πανδημίας. Επιπλέον, η νομοθεσία που απαιτεί συμμόρφωση με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς θα τεθεί σε ισχύ στις ΗΠΑ υπό όρους δήλωσης πανδημίας.

Κατηγορεί ότι ολόκληρη η επιχείρηση πανδημίας «γρίπης των χοίρων» βασίζεται σε ένα τεράστιο ψέμα ότι δεν υπάρχει φυσικός ιός εκεί έξω που να αποτελεί απειλή για τον πληθυσμό.

Παρουσιάζει αποδείξεις που οδηγούν στην πεποίθηση ότι οι ιοί της γρίπης των πτηνών και της γρίπης των χοίρων έχουν, στην πραγματικότητα, βιομηχανοποιηθεί σε εργαστήρια χρησιμοποιώντας χρηματοδότηση που παρέχεται από τον ΠΟΥ και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες, μεταξύ άλλων. Αυτή η «γρίπη των χοίρων» είναι ένα υβρίδιο μερικής γρίπης των χοίρων, μερικής ανθρώπινης γρίπης και μερικής γρίπης των πουλιών, κάτι που μπορεί να προέλθει μόνο από εργαστήρια σύμφωνα με πολλούς ειδικούς.

Ο ισχυρισμός του ΠΟΥ ότι αυτή η «γρίπη των χοίρων» εξαπλώνεται και μια πανδημία πρέπει να κηρυχθεί αγνοεί τις θεμελιώδεις αιτίες. Οι ιοί που απελευθερώθηκαν δημιουργήθηκαν και απελευθερώθηκαν με τη βοήθεια του ΠΟΥ, και ο ΠΟΥ ευθύνεται συντριπτικά για την πανδημία. Επιπλέον, τα συμπτώματα της υποτιθέμενης «γρίπης των χοίρων» δεν διακρίνονται από την κανονική γρίπη ή από το κοινό κρυολόγημα. Η «γρίπη των χοίρων» δεν προκαλεί θάνατο πιο συχνά από την κανονική γρίπη προκαλεί θάνατο.

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ??

Η Burgermeister σημειώνει ότι τα στοιχεία για τους θανάτους που αναφέρθηκαν για τη «γρίπη των χοίρων» είναι ασυνεπή και δεν υπάρχει σαφήνεια ως προς τον τρόπο με τον οποίο τεκμηριώθηκε ο αριθμός των «θανάτων».

Δεν υπάρχει πιθανότητα πανδημίας, εκτός εάν πραγματοποιηθούν μαζικοί εμβολιασμοί για την εξάπλωση της γρίπης με το πρόσχημα της προστασίας του πληθυσμού. Υπάρχουν εύλογοι λόγοι για να πιστεύουμε ότι τα υποχρεωτικά εμβόλια θα επιμολύνουν σκόπιμα με ασθένειες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προκαλέσουν θάνατο.

Γίνεται αναφορά σε ένα εγκεκριμένο εμβόλιο της γρίπης των πτηνών Novartis που σκότωσε 21 άστεγους στην Πολωνία το καλοκαίρι του 2008 και είχε ως «πρωτογενές μέτρο έκβασης» ένα «ποσοστό ανεπιθύμητων συμβάντων», ανταποκρινόμενο έτσι στον ορισμό της βιοτρομοκρατίας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ( βιολογικός παράγοντας που έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών, δηλαδή θάνατο ή τραυματισμό) με σύστημα παράδοσης (ένεση).

Ισχυρίζεται ότι το ίδιο σύμπλεγμα διεθνών φαρμακευτικών εταιρειών και διεθνών κυβερνητικών οργανισμών που έχουν αναπτύξει και απελευθερώσει πανδημικό υλικό, έχουν καταφέρει να επωφεληθούν από την έναρξη της πανδημίας με συμβάσεις προμήθειας εμβολίων. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ελέγχονται από την ομάδα που σχεδιάζει την ατζέντα της «γρίπης των χοίρων» διαδίδουν παραπληροφόρηση για να εξαναγκάσουν τους ανθρώπους των ΗΠΑ να λάβουν το επικίνδυνο εμβόλιο.

Οι πολίτες των ΗΠΑ θα υποστούν σημαντική και ανεπανόρθωτη βλάβη και τραυματισμό εάν αναγκάζονται να πάρουν αυτό το μη αποδεδειγμένο εμβόλιο χωρίς τη συγκατάθεσή τους σύμφωνα με τον υπόδειγμα νόμου για τις δυνάμεις έκτακτης ανάγκης υγείας, τον εθνικό νόμο έκτακτης ανάγκης, την προεδρική οδηγία εθνικής ασφάλειας / NSPD 51, την εσωτερική ασφάλεια Προεδρική οδηγία / HSPD-20 και η διεθνής εταιρική σχέση για τη γρίπη των πτηνών και της πανδημίας.

Στις Η.Π.Α. από το 2008, η Burgermeister κατηγορεί ότι αυτοί που αναφέρονται στην αγωγή της της έχουν εφαρμόσει νέα ή / και επιταχύνουν την εφαρμογή νόμων και κανονισμών που έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρέσουν από τους πολίτες των ΗΠΑ τα νόμιμα συνταγματικά τους δικαιώματα εαν αρνηθούν την ένεση. Αυτοί οι άνθρωποι δημιούργησαν ή επέτρεψαν να παραμείνουν σε ισχύ διατάξεις που καθιστούν εγκληματική πράξη την άρνηση ένεσης κατά πανδημικών ιών. Έχουν επιβάλει άλλες υπερβολικές και σκληρές κυρώσεις, όπως φυλάκιση ή / και καραντίνα σε στρατόπεδα FEMA, ενώ απαγορεύουν στους πολίτες των ΗΠΑ να αξιώσουν αποζημίωση από τραυματισμό ή θάνατο από τις αναγκαστικές ενέσεις.

Αυτό παραβιάζει τους νόμους που διέπουν την ομοσπονδιακή διαφθορά και την κατάχρηση εξουσίας, καθώς και το Σύνταγμα και το νομοσχέδιο για τα δικαιώματα. Μέσα από αυτές τις ενέργειες, οι επώνυμοι κατηγορούμενοι έθεσαν τα θεμέλια για μαζική γενοκτονία.

Χρησιμοποιώντας τη «γρίπη των χοίρων» ως πρόσχημα, οι κατηγορούμενοι έχουν προγραμματίσει τη μαζική δολοφονία του πληθυσμού των ΗΠΑ μέσω αναγκαστικού εμβολιασμού.

Έχουν εγκαταστήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο στρατοπέδων συγκέντρωσης FEMA και έχουν εντοπίσει χώρους μαζικών τάφων, και έχουν εμπλακεί στην επινόηση και την εφαρμογή ενός σχεδίου για την παράδοση της εξουσίας στις ΗΠΑ σε μια διεθνή συνδικαλιστική εγκληματική πράξη που χρησιμοποιεί τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ ως μέτωπο για παράνομη εκβιασμό επηρέασε τις δραστηριότητες οργανωμένου εγκλήματος, κατά παράβαση των νόμων που διέπουν την προδοσία.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ BIO ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ

Σύμφωνα με την παράδοση των τελευταίων οκτώμισι ετών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παραβίασε τους ομοσπονδιακούς νόμους περί διαφθοράς και την κατάχρηση εξουσίας, καθώς και το Σύνταγμα των ΗΠΑ και το νομοσχέδιο για τα δικαιώματα, και έθεσε τις βάσεις για μαζική γενοκτονία.

Πολλοί στην ομοσπονδιακή κυβέρνησή μας, από το Κογκρέσο, το δικαστικό σώμα και το εκτελεστικό τμήμα έχουν διαπράξει επανειλημμένα προδοσία εναντίον του αμερικανικού λαού. Βοηθά επίσης να εξηγήσει γιατί δεν έχει γίνει τίποτα στην κυβέρνηση Μπους για όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν με τη βοήθεια των βοηθών τους στο Κογκρέσο και τη δικαιοσύνη.

Η Burgermeister επιπλέον κατηγορεί ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες που αποτελούνται από τους Baxter, Novartis και Sanofi Aventis είναι μέρος του προγράμματος βιολογικών όπλων διπλού σκοπού που χρηματοδοτείται από το συνδικάτο εγκλήματος με την πρόθεση να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά περισσότερο από 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους τα επόμενα δέκα χρόνια, διαπράττοντας μαζική δολοφονία και σχεδιάζει να εξαπλώσει την τρομοκρατία για να δικαιολογήσει το να αναγκάσει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα δικαιώματά τους. Ακούγεται οικείο; Θα έπρεπε. Η κυβέρνηση Μπους το έκανε για αρκετά χρόνια.

Φαίνεται ότι η Ένωση της Βόρειας Αμερικής, καθώς και η σκόπιμη καταστροφή του Συντάγματος των ΗΠΑ, αποσκοπούσαν στον έλεγχο των φυσικών πόρων, όπως το νερό και οι ανεπτυγμένες εκτάσεις πετρελαίου σε μια ομάδα διεθνών ελίτ, καθώς και ο απόλυτος έλεγχος της Βόρειας Αμερικής… .

Στιγμιότυπα από τον πλήρη φάκελο

Ο πλήρης φάκελος της δράσης της 10ης Ιουνίου είναι ένα έγγραφο 69 σελίδων που περιέχει αποδεικτικά στοιχεία για την τεκμηρίωση όλων των κατηγοριών. Αυτό περιλαμβάνει:

Πραγματικό ιστορικό που περιγράφει χρονοδιαγράμματα και γεγονότα που καθορίζουν πιθανή αιτία, ορισμούς και ρόλους του ΟΗΕ και του ΠΟΥ, καθώς και ιστορικό και περιστατικά από το ξέσπασμα της γρίπης των χοίρων του Απριλίου 2009.

Στοιχεία ότι τα εμβόλια της «γρίπης των χοίρων» ορίζονται ως βιολογικά όπλα, όπως ορίζονται σε κυβερνητικούς οργανισμούς και κανονισμούς που ταξινομούν και περιορίζουν τα εμβόλια, και ο φόβος των ξένων χωρών ότι τα εμβόλια «γρίπης των χοίρων» θα χρησιμοποιηθούν για βιολογικό πόλεμο.

Επιστημονικά στοιχεία ότι ο ιός της «γρίπης των χοίρων» είναι τεχνητός (γενετικός) ιός.

Επιστημονικές αποδείξεις ότι η «γρίπη των χοίρων» ήταν βιομηχανοποιημένος για να μοιάζει με τον ιό της γρίπης της Ισπανίας του 1918, συμπεριλαμβανομένων της γρίπη των χοίρων του 2009 και της ισπανικής γρίπη του 1918 από τους A. True Ott, Ph.D., ND και μια έκθεση επιστημονικού περιοδικού από τον Δρ. Jeffrey Taubenberger et.al.

Η αλληλουχία του γονιδιώματος της "γρίπης των χοίρων"

Στοιχεία για τη σκόπιμη απελευθέρωση της «γρίπης των χοίρων» στο Μεξικό

Αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή του Προέδρου Ομπάμα που περιγράφει το ταξίδι του στο Μεξικό που συνέπεσε με το πρόσφατο ξέσπασμα της «γρίπης των χοίρων» και το θάνατο αρκετών αξιωματούχων που συμμετείχαν στο ταξίδι του. Υποστηρίζεται ότι ο Πρόεδρος δεν δοκιμάστηκε ποτέ για «γρίπη των χοίρων» επειδή είχε προηγουμένως εμβολιαστεί.

Στοιχεία σχετικά με το ρόλο της Baxter και της ΠΟΥ στην παραγωγή και απελευθέρωση πανδημικού ιού υλικού στην Αυστρία περιλαμβάνουν δήλωση αξιωματούχου της Baxter που δηλώνει ότι το τυχαία διανεμημένο H5N1 στην Τσεχική Δημοκρατία ελήφθη από ένα κέντρο αναφοράς του ΠΟΥ. Αυτό περιλαμβάνει την οριοθέτηση αποδεικτικών στοιχείων και ισχυρισμών από τις κατηγορίες τ Burgermeister που κατατέθηκαν τον Απρίλιο στην Αυστρία που βρίσκονται υπό έρευνα.

Το Evidence Baxter είναι ένα στοιχείο σε ένα κρυφό δίκτυο βιολογικών όπλων

Το Evidence Baxter έχει σκόπιμα μολύνει υλικό εμβολίου.

Το Evidence Novartis χρησιμοποιεί εμβόλια ως βιολογικά όπλα

Αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τον ρόλο του ΠΟΥ στο πρόγραμμα βιολογικών όπλων

Αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τη χειραγώγηση των δεδομένων για την ασθένεια του ΠΟΥ για να δικαιολογηθεί η κήρυξη ενός πανδημικού επιπέδου 6 προκειμένου να κατασχεθεί ο έλεγχος των ΗΠΑ.

Στοιχεία σχετικά με το ρόλο της FDA στην κάλυψη του προγράμματος βιολογικών όπλων

Στοιχεία σχετικά με τον ρόλο του Εθνικού Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του Καναδά στο πρόγραμμα βιολογικών όπλων.

Αποδεικτικά στοιχεία για τη συμμετοχή των επιστημόνων που εργάζονται για το NIBSC του Ηνωμένου Βασιλείου και το CDC στη μηχανική "γρίπη των χοίρων".

Οι εμβολιασμοί προκάλεσαν την ισπανική δολοφονική γρίπη του 1918, συμπεριλαμβανομένης της πεποίθησης του Δρ. Jerry Tennant ότι η ευρεία χρήση ασπιρίνης κατά τη διάρκεια του χειμώνα που ακολούθησε το τέλος του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου θα μπορούσε να ήταν ένας βασικός παράγοντας που συνέβαλε στην προηγούμενη πανδημία καταστέλλοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και μείωση των θερμοκρασιών του σώματος, επιτρέποντας τον πολλαπλασιασμό του ιού της γρίπης. Το Tamiflu και το Relenza μειώνουν επίσης τις θερμοκρασίες του σώματος, και ως εκ τούτου αναμένεται επίσης να συμβάλουν στην εξάπλωση μιας πανδημίας.

Αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τη χειραγώγηση του νομικού πλαισίου για να επιτρέπεται μαζική δολοφονία με ατιμωρησία.

Συνταγματικά ζητήματα: η νομιμότητα έναντι της παρανομίας που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή, την υγεία και το δημόσιο αγαθό με μαζικούς εμβολιασμούς.

Το ζήτημα της ασυλίας των εταιρειών και της αποζημίωσης απόδειξη πρόθεσης διάπραξης εγκλήματος.

Αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη διεθνούς συνδικάτου εταιρικού εγκλήματος.

Βεβαίως βεβαίως όλα τα τα;Αποδεικτικά στοιχεία, έχουν εξαφανιστεί.

https://archive.is/ZqCOa#selection-2053.0-2057.402
https://halithheia.blogspot.com/2020/11/jane-burgermeister-2009.html
https://fromthetrenchesworldreport.com/bio-terror-vaccine-conspiracy-exposed-by-2009-lawsuit/266667
Σχόλια