Σε χωριά του Σουφλίου! Αλλοδαποί έκλεψαν κυνηγετικά όπλα από τους κατοίκους


Φόβος και τρόμος χθες μεσάνυχτα Χριστουγέννων στο χωριό Σιδηρώ Σουφλίου,

όταν αλλοδαποί έσπασαν αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο σε σπίτι, αφαίρεσαν από μέσα δυο κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια και όταν έγιναν αντιληπτοί και τους καταδίωξαν, άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.

Αυτό που πολλές φορές επεσήμανε το Evros-news.gr, ότι δηλαδή η κατάσταση ιδιαίτερα στα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου έχει ξεφύγει, επιβεβαιώθηκε δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού σάιτ, δυο αλλοδαποί από τους 6 συνολικά που κινούνταν στο χωριό Σιδηρώ προσπαθώντας να κλέψουν κάποιο αμάξι για να το χρησιμοποιήσουν και να φύγουν προς την Ροδόπη, είδαν παρκαρισμένο στο υπόστεγο σπιτιού ένα ακόμα. Μέσα υπήρχαν δυο κυνηγετικά όπλα και τα ειδικά κυνηγετικά γιλέκα με φυσίγγια. Έσπασαν το τζάμι και τα πήραν, αλλά από τον θόρυβο τους αντιλήφθηκε ο γιος του ιδιοκτήτη. Βγήκε και άρχισε να τους καταδιώκει, αυτοί πήγαν και… ταμπουρώθηκαν στο γήπεδο του χωριού και όταν είδαν ότι και άλλοι κάτοικοι άρχισαν να μαζεύονται από τις φωνές, άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για να τους εκφοβίσουν.

Φυσικά επικράτησε μεγαλύτερος χαμός, οι κάτοικοι λένε πως ήταν συνολικά περισσότεροι οι αλλοδαποί, με τους δυο από αυτούς να έχουν τα κυνηγετικά και τα φυσίγγια.

Μάλιστα κάποια στιγμή επικράτησε σύγχυση αφού κυκλοφόρησε ως φήμη ότι υπάρχουν τραυμαστισμοί από τους πυροβολισμούς, αλλά κάτι τέτοιο ευτυχώς δεν συνέβη.

Επειδή όμως οι κάτοικοι δικαιολογημένα φοβήθηκαν και υπήρχε τρόμος ότι θα τους πυροβολήσουν στο… ψαχνό, ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο χωριό τόσο από το Σουφλί όσο και από την Αλεξανδρούπολη έχοντας και σκυλιά για να τους συλλάβει.

Ακολούθησαν ολονύχτιες έρευνες μέσα στο δάσος του ορεινού όγκου Σουφλίου προκειμένου να τους εντοπίσουν. Τελικά κατάφεραν μετά από πολύωρες έρευνες να τους συλλάβουν, ενώ βρήκαν και τα κλαπέντα κυνηγετικά όπλα. αλλά η κατάσταση είναι συγκεχυμένη, αν υπήρχαν και άλλοι αλλοδαποί αλλά πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν από την περιοχή μέσα στη νύχτα. Γιατί οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι ήταν σίγουρα 8 άτομα που κινούνταν στο Σιδηρώ.

el.gr

Σχόλια