Ο πόλεμος στους ουρανούς θα αποφασίσει τελικά την τύχη της Γης.


Υποβλήθηκε από Dave Hodges την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020.

Για 3 ημέρες, ορισμένοι από τους στενότερους συναδέλφους μου (π.χ. Robert Griswold και Paul Preston) θα επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι έχω πει συνεχώς ότι έχω ισχυρούς ισχυρισμούς από εμπιστευτικά μέσα που το αμερικανικό κοινό βλέπει στο MSM σχετικά με την αφήγηση για την έκρηξη του Νάσβιλ. είναι εντελώς ψευδές. Επίσης, ο μόνος σκοπός για το FBI και την έρευνα ATF επί τόπου είναι να ελέγξει την αφήγηση και να αποτρέψει την αλήθεια να βγει στο φως.

Η εκδήλωση του Νάσβιλ είναι το αποκορύφωμα μιας παλιάς σύγκρουσης μεταξύ δύο δυνάμεων που ανταγωνίζονται για τον έλεγχο του πλανήτη.

Κάθε άτομο που έχει παρακολουθήσει τη δουλειά μου για μεγάλο χρονικό διάστημα γνωρίζει καλά τις σχέσεις μου, τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν, με την προέλευση του μυστικού διαστημικού προγράμματος.

Μετά την αποχώρησή του από το Ναυτικό, ο πατέρας μου, ενώ εργαζόταν στο πρώην εργοστάσιο Martin-Marietta στο Coal Creek Canyon, στα βουνά έξω από το Littleton του Κολοράντο, ενημέρωσε τους πρώην και αιχμαλωτισμένους Γερμανούς επιστήμονες, που κατέχουν τη γνώση και την επιστήμη πίσω από την προηγμένη τεχνολογία. Στη δεκαετία του 1950 και του 1960 χρησίμευσε ως κόμβος για την ενημέρωση πρώην Ναζί θεωρητικών φυσικών.  

Κανένα από τα ανεπτυγμένα μοντέλα δεν κατέληξε ποτέ στη NASA. Αυτό οδήγησε τον πατέρα μου στο συμπέρασμα ότι υπήρχε ένα απόρρητο στρατιωτικό διαστημικό πρόγραμμα που ήταν εκτός των βιβλίων. 

Ο πατέρας μου ρώτησε κάθε Ναζί επιστήμονα αν είχαν γνωρίσει ποτέ κάποιον από τους εξωγήινους που ισχυρίστηκαν ότι ήταν ευεργέτης της προηγμένης επιστήμης που θα μπορούσε να οδηγήσει σε προηγμένη τεχνολογία. Εκτός από ένα άτομο που είπε όχι, αλλά οι ναζί ανώτεροι ισχυρίστηκαν ότι το έπραξαν.

Για αυτό και για πολλούς άλλους λόγους, ο πατέρας μου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Ναζί αντιμετώπιζαν ψεύτικους εξωγήινους οι οποίοι ήταν στην πραγματικότητα δαιμονικές οντότητες που μεταμφιέζονται ως εξωγήινοι.

Σήμερα, το CERN είναι απόδειξη αυτού του σωστού συμπεράσματος καθώς οι δυνάμεις πίσω από το CERN προσπαθούν να διοχετεύσουν πολλές από αυτές τις ίδιες οντότητες και να τις απελευθερώσουν στη Γη. Αυτό γράφει η Αγία Γραφή σχετικά με την οργή που προκαλείται στους ανθρώπους της γης από τον «Δράκο» που έχει έρθει στη Γη. Και στον σημερινό κόσμο, πώς εκδηλώνεται ο Δράκος; Σήμερα, το πλανητικό κακό βρίσκεται αναμφισβήτητα στην πιο κακή κυβέρνηση της Γης, στην Κίνα. Και η Κίνα, για λογαριασμό του αντι-Χριστού που πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα θα έρθει να εξαπατήσει και να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Σε πολλά μέρη της Βίβλου, μιλά για την αποκάλυψη των κακών πνευμάτων στις τελευταίες μέρες. Αυτές οι οντότητες θα διασχίσουν τη φυσική μας πραγματικότητα και θα προκαλέσουν μεγάλη ζημιά. Παρουσιάζω την αποκάλυψη των κακών πνευματικών δυνάμεων στη Γη, κατά τη διάρκεια των εποχών μας, που έρχονται να εξαπατήσουν και να καταστρέψουν. Μέρος αυτής της εξαπάτησης είναι αυτό που συμβαίνει στο διάστημα.

Σε αυτό το άρθρο, δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για να αναπτυχθεί πλήρως αυτή η ιδέα εκτός από το να πω ότι θα παρουσιάσω ένα ανέκδοτο που θα χρησιμεύσει για να βοηθήσει κάποιον να καταλάβει τι συμβαίνει σε τροχιά κοντά στη Γη αυτή τη στιγμή. Και αυτό το γεγονός αντικατοπτρίστηκε σε αυτό που συνέβη στο Νάσβιλ και θα αποκαλυφθεί στο δεύτερο μέρος αυτής της σειράς.

Άκουσα για πρώτη φορά τον Vance Davis το 1993 στη ραδιοφωνική εκπομπή του Art Bell και ο Vance συζητούσε για το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα. Με προειδοποίησε ο πατέρας μου να μην αποκαλύψει ποτέ δημόσια τι είχε μοιραστεί μαζί μου γιατί η μητέρα μου θα χάσει τη σύνταξή του μετά το θάνατό του.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Vance Davis, αφού το έφτασα, δημιουργήσαμε μια στενή φιλία και μοιράστηκα ιδιωτικά ό, τι ήξερα και αυτό ταιριάζει με τον λογαριασμό του Vance Davis σχεδόν κάθε λέξη. Ο αείμνηστος Jim Maars ερευνά επίσης αυτό το θέμα και τακτοποίησαν μια αρχική συνάντηση μεταξύ του Jim και του εαυτού μου και η ανταλλαγή πληροφοριών μας συνεχίστηκε για χρόνια και έγινε συχνός επισκέπτης στη ραδιοφωνική μου εκπομπή.

Ο Βανς αποκάλυψε ότι αυτό που αποκαλύπτω εδώ ήταν στην πραγματικότητα μέρος της αρχικής του εκπαίδευσης NSA, το οποίο βασικά διηγήθηκε την ιστορία του πώς ο Σατανάς ήρθε στη Γη μετά την ήττα του στους ουρανούς και ρίχτηκε στη Γη (Αποκάλυψη 12: 7-12). Ο Vance περιέγραψε ότι οι κακές οντότητες που είχαν πέσει στη Γη, ανέπτυξαν έναν εναλλακτικό στόχο να καταστρέψουν την πιο πολύτιμη κατοχή του Θεού, την ανθρώπινη ψυχή. 

Ωστόσο, ο Βανς είπε ότι αυτές οι σατανικές δυνάμεις δεν μπορούσαν να σπάσουν τον κώδικα της ψυχής. Η απόφαση, από το κακό, ελήφθη για να μεταμορφωθούν τα ανθρώπινα όντα σε τρομακτικά όντα που ατιμούσαν τη δημιουργία τους και το 1993 έμαθα ότι ο τελικός στόχος των Σατανιστών ήταν αυτό που ονομάζουμε σήμερα, Υπερανθρωπισμός.Ο Βανς μου είπε αυτή την ιστορία το 1993 και ήταν πολύ νωρίτερα από τη χρήση του όρου «Υπερανθρωπισμός».

 Σε μια ιδιωτική συνάντηση με έναν πρώην συνάδελφο της NSA του Vance ήταν ο μοναδικός Senior Noncom , ο Bob Dean και επιβεβαίωσε λέξη προς λέξη αυτό που μου είπε ο Vance. Επίσης, ο ανώτερος λοχίας, ο Μπομπ Ντιν, παραβίασε τον όρκο εθνικής ασφάλειας και αποκάλυψε την ύπαρξη διαφόρων τύπων εξωγήινων όντων που είχαν εντοπιστεί και εντοπιστεί από το ΝΑΤΟ και διάφορες αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών. 

Ωστόσο, αυτό είναι μέρος της εξαπάτησης, της Μεγάλης Εξαπάτησης που αναφέρεται στη Βίβλο.Δεν ξέρουμε ακριβώς ποια θα είναι η μεγάλη εξαπάτηση, μόνο ότι θα είναι μια ισχυρή αυταπάτη ικανή να επηρεάσει την παγκόσμια πίστη στον Αντίχριστο. Με βάση την αλληλεπίδρασή μου με τον Vance Davis και τον αείμνηστο Bob Dean, πίστεψα ότι αυτός είναι ο πρόδρομος του Project Blue Beam στο οποίο οι εξωγήινες δυνάμεις απειλούν τον πλανήτη και οι άνθρωποι θα ενωθούν ενάντια σε αυτήν την ψεύτικη απειλή στην οποία ο πραγματικός στόχος είναι ενοποίηση της εξουσίας κάτω από τον «Δράκο» που έχει πέσει στη Γη. 

Οι αναγνώστες μπορεί να έχουν παρατηρήσει ότι οι Κινέζοι είναι οι νέοι αστυνομικοί του κόσμου για λογαριασμό των σατανικών σφαιρών.

συμπέρασμα

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι ένα μακρύ σκηνικό σε αυτό που πρόκειται να αποκαλύψω στην επόμενη δόση αυτής της σειράς. Όταν ο Πρόεδρος Τραμπ, ανέλαβε την εξουσία, υπήρχαν τουλάχιστον δύο ξεχωριστά και αντίθετα μυστικά διαστημικά προγράμματα. Η Space Force είναι η ανάπτυξη ενός από αυτά τα προγράμματα.

Δεν είναι κακή και είναι πολύ πιστή στον Τραμπ. Ωστόσο, το alter ego του είναι κακό και αντιπροσωπεύει τις περισσότερες οντότητες στο πρόσωπο της Γης και αυτές οι δύο δυνάμεις έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Η διαστημική δύναμη κλήθηκε πρόσφατα ως φύλακες, από τον Mik E pence του Galaxy για καλό λόγο. 

Αυτό που συνέβη στο Νάσβιλ στο κτίριο AT&T αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό αυτήν τη σύγκρουση. Ωστόσο, δεν υπάρχουν εξωγήινοι. Υπάρχουν μόνο ψεύτικοι εξωγήινοι, που δημιουργήθηκαν από τον Μεγάλο Εξαπάτη με σκοπό να ενώσουν τον πλανήτη. Όλα αυτά και πολλά άλλα θα παρουσιαστούν στην επόμενη δόση.

thecommonsenseshow

Corfiatiko.blogspot.com

Σχόλια