Η αγορά και ζητάει ΑΜΕΣΟ άνοιγμα! «Υγεία πάνω απ’ όλα» απαντούν τα ΜΜΕ


Οι «ειδικοί» δεν θέλουν να δώσουν το ΟΚ...

Προς αναβολή για τουλάχιστον ακόμα μία εβδομάδα οδεύει η επαναφορά του click away στο λιανεμπόριο, με την αγορά να στενάζει και τους «ειδικούς» και τους δημοσιογράφους να απαντάνε στις ανησυχίες με το «Υγεία πάνω απ όλα».

Αυτό σημαίνει πως την ερχόμενη Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν με κλειστά τα εμπορικά καταστήματα ακόμα και για παραδόσεις προϊόντων.

Όπως μεταδίδεται, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, που θα συνεδριάσει το μεσημέρι με τους συναρμόδιους φορείς για το συγκεκριμένο ζήτημα, φρόντισε ήδη από χθες να δείξει στους εκπροσώπους του υπ. Ανάπτυξης πως δυσκολεύεται να συναινέσει σε άνοιγμα της αγοράς.

Οι επίσημες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν σήμερα το μεσημέρι. Εφόσον, όπως όλα δείχνουν, η Επιτροπή δεν δεχθεί την επαναφορά του μέτρου του click away στο λιανεμπόριο, τότε το ζήτημα πλέον θα ξανατεθεί σε μία εβδομάδα με την προοπτική επανεργοποίησης τους από τις 18 του μήνα.

Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι θα πάει ακόμα πιο πίσω το σχέδιο του «click inside», που θα άνοιγε και τα καταστήματα στους καταναλωτές με προκαθορισμένα και περιορισμένα ραντεβού.

el.gr

Σχόλια