Pedohunters παγιδεύουν και τιμωρούν ομοφυλόφιλους παιδόφιλους στην Αμβέρσα. Στην κατοχή τους βρέθηκε παράνομο οπλοστάσιο, έγιναν συλλήψεις και η έρευνα συνεχίζεται.

Βέλγιο, Αμβέρσα. Η τοπική αστυνομία της Αμβέρσας συνέλαβε εννέα ύποπτους «“pedohunters”» (κυνηγούς παιδόφιλων) αυτή την εβδομάδα. Οι κυνηγοί παιδόφ

 Βέλγιο, Αμβέρσα. Η τοπική αστυνομία της Αμβέρσας συνέλαβε εννέα ύποπτους «“pedohunters”» (κυνηγούς παιδόφιλων) αυτή την εβδομάδα.

Οι κυνηγοί παιδόφιλων δημιουργούν ομάδες για την εξάλειψη της εμπορίας ανθρώπων και της ζήτησης για ανθρώπινη δουλεία, τη διάσωση επιζώντων και τη σύλληψη των δραστών

Οι συλληφθέντες “pedohunters” έψαχναν ενεργά για ομοφυλόφιλους παιδόφιλους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό να παγιδεύσουν ύποπτους κακοποιητές παιδιών. Να τους παρασύρουν σε παγίδα, να τους αντιμετωπίσουν βάναυσα και να τους "τιμωρήσουν".

Οι ερευνητές από την αστυνομία της Αμβέρσας εντόπισαν μια κλειστή ομάδα Facebook που καλούσε τα μέλη της να κυνηγήσουν παιδόφιλους που είχαν ομοφυλόφιλη προτίμηση.

στη συνέχεια ξεκίνησε μια έρευνα που οδήγησε γρήγορα στον εντοπισμό δέκα Βέλγων υπόπτων, που οργανώνονταν ενεργά σε Pedohunting δραστηριότητα.

Εννέα άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια δέκα ερευνών στο σπίτι, σε διάφορες τοποθεσίες στη Φλάνδρα.

Αφορά οκτώ άνδρες και μία γυναίκα, όλοι μεταξύ 20 και 38 ετών.

Ένα οπλοστάσιο όπλων και πυρομαχικών κατασχέθηκε από δύο υπόπτους. Αφορά εννέα παράνομα όπλα, τέσσερα εγγεγραμμένα πυροβόλα όπλα, επτά όπλα airsoft, οκτώ μαχαίρια, δύο σιδηρογροθιές και ένα σιδηρολοστό (matrak).

"Περαιτέρω έρευνα θα αποκαλύψει εάν τα όπλα χρησιμοποιήθηκαν σε ποινικά αδικήματα", δήλωσε η αστυνομία.

Το φαινόμενο "Pedohunting" είναι σχετικά νέο στη χώρα , σύμφωνα με την αστυνομία. Οι “pedohunters” παρασύρουν ύποπτους παιδόφιλους σε ένα ραντεβού με φυσική παρουσία, για μια αντιπαράθεση μέσω chat room.

έχει ήδη αποδειχθεί πως, ένα τέτοιο κυνήγι μπορεί να αποβεί θανατηφόρο για τα θύματα.

Η αστυνομία δεν μπορεί να επιτρέψει στους ανθρώπους να δημιουργούν ένα δικό τους δικαστήριο. Η αστυνομία και ο εισαγγελέας με αυτές τις συλλήψεις στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι η ανάληψη του νόμου στα χέρια των “pedohunters” δεν είναι ανεκτή. "

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/05/pedohunters.html
https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210305_95284837



Σχόλια