Ο Ερυθρός Σταυρός προειδοποιεί ότι όλοι οι Αμερικανοί που εμβολιάστηκαν κατά του Covid δεν μπορούν να δωρίσουν πλάσμα

Τα νοσοκομεία συνηθίζουν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένο πλάσμα που αποτελείται απο αντισώματα ατόμων που έχουν αναρρώσει απο την γρίπη της Κίνας για να

 


Τα νοσοκομεία συνηθίζουν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένο πλάσμα που αποτελείται απο αντισώματα ατόμων που έχουν αναρρώσει απο την γρίπη της Κίνας για να βοηθήσουν νέα άτομα που νοσούν να αναρρώσουν αλλά τα εμβόλια κατά του Covid εξαφανίζουν αυτά τα αντισώματα καθιστώντας το πλάσμα άχρηστο. Αυτό σημαίνει ότι δωρητές πλάσματος μπορούν να γίνουν μόνο όσοι δεν υποστεί πήξη αίματος και τις ενέσεις πρωτεΐνης αιχμής μπορούν να δώσουν πλάσμα ατόμων που έχουν αναρρώσει για να σωθούν καινούργιου ασθενείς covid.

Ως τώρα, η θεωρία για την ανοσία της αγέλης έχει ανατραπεί τελείως και οι εμβολιασμένοι γίνονται επιβλαβείς δότες τόσο για τους εμβολιασμένους όσο και για τους ανεμβολίαστους στην περίπτωση που χρειαστεί να δωρίσουν πλάσμα, αίμα ή όργανα.

Με άλλα λόγια, το εμβόλιο κατά του Covid-19 όπως παραδέχεται ο ερυθρός σταυρός εξουδετερώνει τα φυσικά αντισώματα που το σώμα έχει δημιουργήσει για να καταπολεμήσει τον Covid-19 και τις μεταλλάξεις του και έτσι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τον ιό.

Αν, η Αμερική πετύχει το ποσοστό των 100% εμβολιασμένων τότε δεν θα μείνει κανείς που θα μπορεί να δωρίσει πλάσμα, αίμα ή όργανα ποτέ ξανά συμπεριλαμβανομένων των απογόνων τους ή των μελών της οικογένειάς τους με το ίδιο ομάδα αίματος. 

Μετάφραση: Αθηνά Τζιαρού

naturalnews.com

Σχόλια